Immax Neo 07778L Interligent Friendly Light User Manual

June 16, 2024
immax neo

07778L Interligent Friendly Light

Product Information

This product is the Immax NEO PRO, a smart lighting system that
allows you to control your lights wirelessly through a mobile
application. It is manufactured in P.R.C. (People’s Republic of
China) and operates on Wi-Fi protocol.

Technical Specifications

  • Protocol: Wi-Fi
  • Frequency: 2400MHz~2483.5MHz
  • Maximale RF-Ausgangsleistung: WiFi: 20dBm

Product Usage Instructions

1. Registering and Setting Up the Immax NEO PRO App

  1. Launch the Immax NEO PRO application on your mobile
    device.

  2. Click on “Register” to create your own account.

  3. Complete the registration process and log in to your
    account.

2. Adding Devices via Bluetooth and Wi-Fi

Note: Make sure your mobile device’s Bluetooth is turned on
before proceeding.

  1. Connect your mobile device to your Wi-Fi router.

  2. Use the wall switch to turn the light on and off in a circle
    for 5 times. The light will twinkle, indicating it has been reset
    to factory state.

  3. In the Immax NEO PRO app, click on the “+” icon in the upper
    right corner of the homepage or click “Add Device”.

  4. The app will prompt you to turn on Bluetooth and choose the
    device to add.

  5. Enter your Wi-Fi name and password in the app. The device will
    connect to the network automatically.

3. Adding LED Light – WiFi

Note: Do not turn on Bluetooth for this process.

  1. Select LED light – WiFi in the app.

  2. Enter your Wi-Fi password.

  3. Make sure the LED light is blinking rapidly. If not, use the
    wall switch to turn the light on and off in a circle for 3 times to
    reset it to factory state.

  4. Wait for the device to connect automatically.

Safety Information

CAUTION: Keep out of reach of children. This
product contains small parts that may cause suffocation or injury
if swallowed.

WARNING: Every battery has the potential to
leak harmful chemicals that can damage skin, clothing, or the area
where the battery is stored. Avoid contact with the eyes or any
substance from the battery.

Maintenance

Protect the device from contamination and soiling. Wipe the
device with a soft cloth, avoiding rough or coarse materials. Do
not use solvents or other aggressive cleaners or chemicals.

Declaration of Conformity

A Declaration of Conformity has been issued for this product.
For more information, visit www.immax.cz.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Q: Can I control multiple Immax NEO PRO devices with one mobile

app?

A: Yes, you can control multiple Immax NEO PRO devices using the
same mobile app. Simply add each device to the app following the
instructions provided.

Q: Can I control the Immax NEO PRO lights when I’m away from

home?

A: Yes, as long as your mobile device is connected to the
internet, you can control the Immax NEO PRO lights remotely through
the app.

Q: How do I reset the Immax NEO PRO device to factory

state?

A: Use the wall switch to turn the light on and off in a circle
for 5 times or 3 times, depending on the type of device you are
adding. The light will twinkle, indicating it has been reset to
factory state.

Q: Is the Immax NEO PRO compatible with voice assistants like

Alexa or Google Assistant?

A: Yes, the Immax NEO PRO is compatible with voice assistants.
You can integrate it with Alexa or Google Assistant for voice
control.

UZIVATELSKÝ NÁVOD USER MANUAL
Výrobce a dovozce / Manufacturer and importer: IMMAX, Pohoí 703, 742 85 Vesina, EU | www.immaxneo.cz | www.immaxneo.com
Vyrobeno v P.R.C.
Technická specifikace Píkon: 20W Síové pohotovostní napájení (Pnet): 0,4W Protokol: Wi-Fi Frekvence: 2400MHz~2483.5MHz Maximální RF výstupní výkon: WiFi: 20dBm Materiál tla: plast Barva svtla: CCT Barevná teplota: 2700K-6500K Svtelný tok: 1990lm (v kouli 360°) Vstupní naptí: AC 230V Prmrná zivotnost: 25.000 hodin Index podání barev:>80Ra Rozmry: 133 x 113 x 60 mm Váha: 363g Okamzité rozsvícení Energetická tída(EEI): F Moznost stmívání: ANO Stupe krytí: IP65 Certifikáty: CE

STÁHNUTÍ APLIKACE IMMAX NEO PRO A REGISTRACE Naskenujte kód QR kód a stáhnte si aplikaci Immax NEO PRO
Nebo v App Store nebo Google Play vyhledejte a nainstalujte aplikaci Immax NEO PRO. – Spuste aplikaci Immax NEO PRO a klepnte na ,,Registrovat” a zalozte si vlastní úcet. – Pokud máte registraci hotovou, pihlaste se pod svj úcet.
PÁROVÁNÍ PRODUKTU DO APLIKACE Píprava: Zapnte zaízení a otevete aplikaci Immax NEO PRO. Ujistte se, ze jste pipojení na stejnou WiFi sí, na kterou bude pipojen daný produkt.
Moznost pidání pomocí Bluetooth Provete reset zaízení ­ vypnte a zapnte LED svítidlo 3x nástnným vypínacem. Interval mezi vypnutím a zapnutím by ml být 1-2 vteiny. Po tetím zapnutím vydrzte nez zacne LED svítidlo blikat. Pokud nemáte zapnutý Bluetooth na svém mobilním zaízení, tak budete k tomu vyzváni. Po zapnutí Bluetooth mobilní zaízení automaticky najde daný produkt. V aplikaci se zobrazí okno s informací o nalezení nového zaízení. Kliknte na tlacítko ,,Pokracovat” a potom na tlacítko ,,+”. Zadejte pístupové údaje do WiFi sít a potvrte. Potom se daný produkt spáruje a pidá aplikace Immax NEO PRO. Moznost pidání bez pomocí Bluetooth Provete reset zaízení ­ vypnte a zapnte LED svítidlo 3x nástnným vypínacem. Interval mezi vypnutím a zapnutím by ml být 1-2 vteiny. Po tetím zapnutím vydrzte nez zacne LED svítidlo blikat.

V aplikaci Immax NEO PRO kliknte na zálozku Místnost a potom na tlacítko ,,+” pro pidání zaízení. V zálozce Immax NEO vyberte produkt. Zadejte pístupové údaje do WiFi sít a potvrte. Potom se daný produkt spáruje a pidá do aplikace Immax NEO PRO.
Nastavení Echo s aplikací Amazon Alexa Pihlaste se pomocí úctu Amazon Na úvodní obrazovce vlevo nahoe, kliknte na ,,Nastavení” a ,,Nastavení nového zaízení”. Vyberte zaízení Echo, stisknte Dot tlacítko dokud se nerozsvítí oranzové LED svtlo a klepnte na ,,Pokracovat”. Vyberte sí Wi-Fi a pipojte ji k zaízení podle pokyn. To mze trvat nkolik minut.
Povolte dovednosti v aplikaci Alexa (Poznámka: Pokud byl úcet Immax Neo Pro jiz díve propojen, mzete jej pouzít pímo, nebo jej mzete také odebrat klepnutím na ,,Zakázat dovednosti”
Na úvodní obrazovce vlevo nahoe, vyberte moznost ,,Dovednosti”, vyhledejte ,,Immax Neo Pro” a vyberte ,,Immax Neo Pro” Kliknutím na ,,Enable Skills” povolíte funkci dovednosti Immax Neo Pro, poté budete pesmrováni na stránku propojení úctu Zadejte pihlasovací údaje a heslo na svj úcet Immax Neo Pro, nezapomete vybrat zemi / region, do kterého vás úcet patí. Klepnutím na ,,Propojit nyní” propojíte svj úcet Immax Neo Pro Po zobrazení zprávy ,,”Alexa has been successfully linked with immax Neo Pro””, opuste stránku.
Ovládejte své chytré zaízení pomocí Echo (Echo musí objevit nová inteligentní zaízení ped ovládáním).
Mzete íci ,,Alexa, discover devices”, nebo mzete také kliknout na ,,Discover devices” v aplikaci Alexa, abyste objevili nová chytrá zaízení. Objevená zaízení se zobrazí v seznamu. (Poznámka: Pokazdé, kdyz zmníte název zaízení v aplikaci Immax Neo Pro, musí Echo zaízení znovu objevit).
Nyní mzete ovládat svá inteligentní zaízení pomocí Echo. K jejich ovládání mzete pouzít následující píkazy. (nap. Plug1): – Alexa, turn on/off the Plug1 – Alexa, turn on the plug after 5mins
Rychlý prvodce zprovoznní s Google Home Pihlaste se k úctu Immax Neo Pro, pidejte zaízení a zmte název na snadno rozpoznatelné slovo nebo frázi, jako je ,,Smart bulb” ,,Bulb” atd.
Nastavte Google Home pomocí aplikace Google Home 1. Ujistte se, ze zaízení Google je zapnuté. 2. Otevete aplikaci Google Home ve svém mobilním zaízení. 3. Kliknutím na ,,ACCEPT” souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údaj. Povolte aplikaci Google Home pístup k poloze zaízení a objevte a nastavte zaízení v okolí. 4. Kliknte na ,,SIGN IN” a vyberte úcet Google, pod kterým jste pihláseni k mobilnímu zaízení. Nebo se pihlaste pomocí nového úctu Google podle pokyn. 5. Aplikace Google Home prohledává zaízení v okolí, která jsou zapnutá a jsou pipravena k nastavení. Klepnutím na ,,SET UP” nastavíte Google Home. 6.Pokud je aplikace Google Home úspsn pipojena k domácímu zaízení Google, klepnte na ,,PLAY TEST SOUND”, pehraje se zkusební zvuk, aby se potvrdilo, ze jste pipojeni ke správnému zaízení. Pokud jste slyseli zkusební zvuk, klepnte na ,,I HEARD IT” “. 7. Vyberte místnost (nap. Living Room), ve které se nachází vase Google Home zaízení. Vyberte sí Wi-Fi, na kterou chcete pipojit zaízení Google Home. Chcete-li automaticky nacíst heslo pro tuto sí v tomto zaízení, klepnte na ,,OK” a heslo se vyplní do pole pro heslo. Mzete také zadat heslo rucn. Poté klepnte na ,,CONTINUE”. 8. Zaízení Google Home se nyní pokusí pipojit k Wi-Fi síti. Kdyz je Google Home úspsn pipojen k vasí síti Wi-Fi, kliknte na ,,CONTINUE”. 9. Chcete-li, aby asistent Google odpovídal na vase otázky a uzíval si pizpsobeného prostedí, musíte se pihlásit ke svému úctu Google. Vyberte úcet Google, který chcete propojit se svým zaízením Google Home, a potom klepnte na ,,CONTINUE AS XXX”. Zadejte adresu, a vyberte výchozí hudební sluzbu. 10. Kliknutím na “SKIP TUTORIAL” pro dokoncete nastavení. Mzete také kliknout na ,,CONTINUE” a pro zobrazení uzivatelské pírucky Google.
Propojte úcet Immax Neo Pro se systémem Home Control UPOZORNNÍ: Vzhledem ke známé chyb aplikace Google Home mzete k ovládání ,,Home Control Action” pouzít pouze jeden úcet Google.
1. Spuste aplikaci Google Home, kliknte na Menu 2. Kliknte na Home control 3. Kliknte na ikonu ,,+” pod zaízeními 4. Kliknte na Immax Neo Pro

5. Zadejte pihlasovací údaje pro úcet Immax Neo Pro
Ovládejte svá inteligentní zaízení prostednictvím Google Home Nyní mzete ovládat svá inteligentní zaízení pomocí Google Home. K jejich ovládání mzete pouzít následující píkazy. (nap. Plug1): – Ok Google, turn on/off the Plug1 – Ok Google, turn on the plug after 5mins
VAROVÁNÍ: NEPIPOJUJTE zaízení, které pekracují jmenovitý píkony této zásuvky. Mohlo by dojít k pehátí nebo poskození zaízení nebo jiného zaízení. NEPOUZÍVEJTE síovou zásuvku, pokud je kabel jakýmkoliv zpsobem poskozen. Mohlo by dojít k úrazu elektrickým proudem a zranní. S touto zásuvkou lze pouzít prodluzovací kabely; zkontrolujte, zda prodluzovací kabel zvládne naptí zásuvky. NEZKOUSEJTE za zádných okolností toto zaízení opravovat, rozebírat ani upravovat. Mohlo by dojít k poskození zaízení nebo k úrazu elektrickým proudem. Neumisujte síovou zásuvku do blízkosti zdroj tepla nebo na pímé slunecní svtlo. NEPOUZÍVEJTE ani nepouzívejte síovou zásuvku v prostedí s vysokou vlhkostí. NEPOUZÍVEJTE síovou zásuvku, pokud ze zásuvky nebo pipojeného zaízení vychází zvlástní zápach nebo kou, okamzit kontaktujte zákaznickou podporu. NEDOTÝKEJTE se zádných elektrických spotebic mokrýma rukama a nemanipulujte se spotebici v blízkosti tekutin. Pi manipulaci se zásuvkou nepouzívejte nadmrnou sílu. Udrzujte síovou zásuvku vzdy suchou a cistou. NEPOUZÍVEJTE na napájecí zásuvku zádná rozpoustdla ani cisticí roztoky. Cistte pouze mkkým suchým hadíkem. Nikdy nepetzujte elektrické obvody, protoze by to mohlo zpsobit úraz elektrickým proudem nebo pozár.
Bezpecnostní informace UPOZORNNÍ: Uchovávejte mimo dosah dtí. Tento výrobek obsahuje malé soucástky, které mohou zpsobit udusení nebo zranní pi pozití.
VAROVÁNÍ: Kazdá baterie má pedpoklad k úniku skodlivých chemikálií, které mohou poskodit pokozku, odv nebo prostor kde je baterie ulozená. Abyste pedesli riziku zranní, nedovolte aby jakákoliv látka z baterie pisla do kontaktu s ocima nebo pokozkou. Kazdá baterie mze prasknout ci dokonce explodovat pokud je vystavena ohni nebo jiným formám nadmrného tepla. Bhem manipulace s bateriemi bute opatrní. Pro snízení rizika ci zranní zpsobené nesprávným zacházením s bateriemi provete následující opatení: – Nepouzívejte rzné znacky a typy baterií ve stejném zaízení – Pi výmn baterií vzdy vymte vsechny baterie v zaízení – Nepouzívejte dobíjecí nebo opakovan pouzitelné baterie. – Nedovolte dtem instalovat baterie bez dohledu. – Dodrzujte pokyny výrobce baterie pro správnou manipulaci a likvidaci baterie.
UPOZORNNÍ: Výrobek a baterie by mly být likvidovány v recyklacním centru. Nevyhazujte s bzným odpadem z domácnosti.
UPOZORNNÍ: Pro zajistní bezpecného pouzívání výrobku je nutné v míst instalace pivést vodice dle platných pedpis. Instalace musí být provedena pouze osobou s odpovídající certifikací v oboru elektro. Pi montázi nebo pi zjistní závady, musí být vzdy odpojený pívodní kabel ze zásuvky (v pípad pímého zapojení je nutné vypnout píslusný jistic). Nesprávná instalace mze vést k poskození výrobku a zranní.
UPOZORNNÍ: Neprovádjte demontáz výrobku, moznost úrazu elektrickým proudem.
UPOZORNNÍ: Pouzívejte pouze originální napájecí adaptér dodaný s výrobkem. Neuvádjte zaízení do provozu, pokud pívodní kabel vykazuje známky poskození.
UPOZORNNÍ: Postupujte podle pokyn v pilozeném manuálu.
Údrzba Chrate zaízení ped kontaminací a znecistním. Pístroj otete mkkým hadíkem, nepouzívejte drsný nebo hrubozrnný materiál.
NEPOUZÍVEJTE rozpoustdla nebo jiné agresivní cistice ci chemikálie.
Na tento výrobek bylo vydáno Prohlásení o shod, více informací naleznete na www.immax.cz

INSTALACE / INSTALÁCIA / INSTALLATION / INSTALACJA / TELEPÍTÉS

UZÍVATESKÝ NÁVOD USER MANUAL
Výrobca a dovozca / Manufacturer and importer: IMMAX, Pohorie 703, 742 85 Vresina, EÚ | www.immaxneo.cz | www.immaxneo.com
Vyrobené v P.R.C.
Technická specifikácia Príkon: 20W Sieové pohotovostné napájanie (Pnet): 0,4W Protokol: Wi-Fi Frekvencia: 2400MHz~2483.5MHz Maximálny RF výstupný výkon: WiFi: 20dBm Materiál tela: plast Farba svetla: CCT Farebná teplota: 2700K- 6500K Svetelný tok: 1990lm (v guli 360 °) Vstupné napätie: AC 230V Priemerná zivotnos: 25.000 hodín Index podania farieb:>80Ra Rozmery: 133 x 113 x 60 mm Váha: 363g Okamzité rozsvietenie Energetická trieda(EEI): F Moznos stmievania: ÁNO Stupe krytia: IP65 Certifikáty: CE

STIAHNUTIE APLIKÁCIE IMMAX NEO PRE A REGISTRÁCIA Naskenujte kód QR kód a stiahnite si aplikáciu Immax NEO PRO
Alebo v App Store alebo Google Play vyhadajte a nainstalujte aplikáciu Immax NEO PRO. – Spustite aplikáciu Immax NEO PRO a kliknite na ,,Registrova” a zalozte si vlastnú úcet. – Ak máte registráciu hotovú, prihláste sa pod svoj úcet.
PÁROVANIE PRODUKTU DO APLIKÁCIE Príprava: Zapnite zariadenie a otvorte aplikáciu Immax NEO PRO. Uistite sa, ze ste pripojení na rovnakú WiFi sie, na ktorú bude pripojený daný produkt.
Moznos pridania pomocou Bluetooth Vykonajte reset zariadenia ­ vypnite a zapnite LED svietidlo 3x nástenným vypínacom. Interval medzi vypnutím a zapnutím by mal by 1-2 sekundy. Po treom zapnutím vydrzte kým zacne LED svietidlo blika. Ak nemáte zapnutý Bluetooth na svojom mobilnom zariadení, tak budete k tomu vyzvaní. Po zapnutí Bluetooth mobilné zariadenie automaticky nájde daný produkt. V aplikácii sa zobrazí okno s informáciou o nájdení nového zariadenia. Kliknite na tlacidlo ,,Pokracova” a potom na tlacidlo ,,+”. Zadajte prístupové údaje do WiFi siete a potvrte. Potom sa daný produkt spáruje a pridá aplikácia Immax NEO PRO. Moznos pridania bez pomocou Bluetooth Vykonajte reset zariadenia ­ vypnite a zapnite LED svietidlo 3x nástenným vypínacom.

Interval medzi vypnutím a zapnutím by mal by 1-2 sekundy. Po treom zapnutím vydrzte kým zacne LED svietidlo blika. V aplikácii Immax NEO PRO kliknite na zálozku Miestnos a potom na tlacidlo ,,+” pre pridanie zariadenia. V zálozke Immax NEO vyberte produkt. Zadajte prístupové údaje do WiFi siete a potvrte. Potom sa daný produkt spáruje a pridá do aplikácie Immax NEO PRO.
Nastavenie Echo s aplikáciou Amazon Alexa Prihláste sa pomocou úctu Amazon Na úvodnej obrazovke vavo hore, kliknite na ,,Nastavenia” a ,,Nastavenia nového zariadenia”. Vyberte zariadenie Echo, stlacte Dot tlacidlo kým sa nerozsvieti oranzové LED svetlo a kliknite na ,,Pokracova”. Vyberte sie Wi-Fi a pripojte ju k zariadeniu poda pokynov. To môze trva nieko ko minút.
Povote zrucnosti v aplikácii Alexa (Poznámka: Ak bol úcet Immax Neo Pro uz skôr prepojený, môzete ho pouzi priamo, alebo ho môzete tiez odstráni kliknutím na ,,Zakáza zrucnosti”
Na úvodnej obrazovke vavo hore, vyberte moznos ,,Zrucnosti”, vyhadajte ,,Immax Neo Pro” a vyberte ,,Immax Neo Pro” Kliknutím na ,,Enable Skills” povolíte funkciu zrucnosti Immax Neo Pro, potom budete presmerovaní na stránku prepojenia úctu Zadajte prihlasovacie údaje a heslo na svoj úcet Immax Neo Pro, nezabudnite vybra krajinu/región, do ktorého vás úcet patrí. Kliknutím na ,,Prepoji teraz” prepojíte svoj úcet Immax Neo Pro Po zobrazení správy ,,Alexa has been successfully linked with immax Neo Pro”, opustite stránku.
Ovládajte svoje chytré zariadenie pomocou Echo (Echo musí objavi nové inteligentné zariadenia pred ovládaním).
Môzete poveda ,,Alexa, discover devices”, alebo môzete tiez kliknú na ,,Discover devices” v aplikácii Alexa, aby ste objavili nové inteligentné zariadenia. Objavené zariadenia sa zobrazia v zozname. (Poznámka: Zakazdým, ke zmeníte názov zariadenia v aplikácii Immax Neo Pro, musí Echo zariadenie znovu objavi).
Teraz môzete ovláda svoje inteligentné zariadenia pomocou Echo. Na ich ovládanie môzete pouzi nasledujúce príkazy. (napr. Plug1): – Alexa, turn on/off Plug1 – Alexa, turn on the plug after 5mins
Rýchly sprievodca sprevádzkovanie s Google Home Prihláste sa k úctu Immax Neo Pro, pridajte zariadenie a zmete názov na ahko rozpoznatené slovo alebo frázu, ako je ,,Smart bulb” ,,Bulb” at.
Nastavte Google Home pomocou aplikácie Google Home 1. Uistite sa, ze zariadenie Google je zapnuté. 2. Otvorte aplikáciu Google Home vo svojom mobilnom zariadení. 3. Kliknutím na ,,ACCEPT” súhlasíte so zmluvnými podmienkami a zásadami ochrany osobných údajov. Povote aplikácii Google Home prístup k polohe zariadenia a objavte a nastavte zariadenie v okolí. 4. Kliknite na ,,SIGN IN” a vyberte úcet Google, pod ktorým ste prihlásený k mobilnému zariadeniu. Alebo sa prihláste pomocou nového úctu Google poda pokynov. 5. Aplikácia Google Home prehadáva zariadenia v okolí, ktoré sú zapnuté a sú pripravené na nastavenie. Kliknutím na ,,SET UP” nastavíte Google Home. 6.Ak je aplikácia Google Home úspesne pripojená k domácemu zariadeniu Google, kliknite na ,,PLAY TEST SOUND”, prehrá sa skúsobný zvuk, aby sa potvrdilo, ze ste pripojení k správnemu zariadeniu. Ak ste poculi skúsobný zvuk, kliknite na ,,I HEARD IT” “. 7. Vyberte miestnos (napr. Living Room), v ktorej sa nachádza vase Google Home zariadenie. Vyberte sie Wi-Fi, na ktorú chcete pripoji zariadenie Google Home. Ak chcete automaticky nacíta heslo pre túto sie v tomto zariadení, kliknite na ,,OK” a heslo sa vyplní do poa pre heslo. Môzete tiez zada heslo rucne. Potom kliknite na ,,CONTINUE”. 8. Zariadenie Google Home sa teraz pokúsi pripoji k Wi-Fi sieti. Ke je Google Home úspesne pripojený k vasej sieti Wi-Fi, kliknite na ,,CONTINUE”. 9. Ak chcete, aby asistent Google odpovedal na vase otázky a uzíval si prispôsobené prostredie, musíte sa prihlási k svojmu úctu Google. Vyberte úcet Google, ktorý chcete prepoji so svojím zariadením Google Home, a potom kliknite na ,,CONTINUE AS XXX”. Zadajte adresu, a vyberte predvolenú hudobnú sluzbu. 10. Kliknutím na “SKIP TUTORIAL” pre dokoncite nastavenie. Môzete tiez kliknú na ,,CONTINUE” a pre zobrazenie uzívateskej prírucky Google.
Prepojte úcet Immax Neo Pro so systémom Home Control UPOZORNENIE: Vzhadom na známu chybu aplikácie Google Home môzete na ovládanie ,,Home Control Action” pouzi iba jeden úcet Google.
1. Spustite aplikáciu Google Home, kliknite na Menu

2. Kliknite na Home control 3. Kliknite na ikonu ,,+” pod zariadeniami 4. Kliknite na Immax Neo Pro 5. Zadajte prihlasovacie údaje pre úcet Immax Neo Pro
Ovládajte svoje inteligentné zariadenia prostredníctvom Google Home Teraz môzete ovláda svoje inteligentné zariadenia pomocou Google Home. Na ich ovládanie môzete pouzi nasledujúce príkazy. (napr. Plug1): – Ok Google, turn on/off Plug1 – Ok Google, turn on the plug after 5mins
VAROVANIE: NEPRIPÁJAJTE zariadenia, ktoré prekracujú menovitý príkony tejto zásuvky. Mohlo by dôjs k prehriatiu alebo poskodeniu zariadenia alebo iného zariadenia. NEPOUZÍVAJTE sieovú zásuvku, pokia je kábel akýmkovek spôsobom poskodený. Mohlo by dôjs k úrazu elektrickým prúdom a zraneniu. S touto zásuvkou je mozné pouzi predlzovacie káble; skontrolujte, ci predlzovací kábel zvládne napätie zásuvky. NESKÚSAJTE za ziadnych okolností toto zariadenie opravova, rozobera ani upravova. Mohlo by dôjs k poskodeniu zariadenia alebo k úrazu elektrickým prúdom. Neumiestujte sieovú zásuvku do blízkosti zdrojov tepla alebo na priame slnecné svetlo. NEPOUZÍVAJTE ani nepouzívajte sieovú zásuvku v prostredí s vysokou vlhkosou. NEPOUZÍVAJTE sieovú zásuvku, pokia zo zásuvky alebo pripojeného zariadenia vychádza zvlástny zápach alebo dym, okamzite kontaktujte zákaznícku podporu. NEDOTÝKAJTE sa ziadnych elektrických spotrebicov mokrými rukami a nemanipulujte so spotrebicmi v blízkosti tekutín. Pri manipulácii so zásuvkou nepouzívajte nadmernú silu. Udrzujte sieovú zásuvku vzdy suchú a cistú. NEPOUZÍVAJTE na napájaciu zásuvku ziadne rozpúsadlá ani cistiace roztoky. Cistite iba mäkkou suchou handrickou. Nikdy nepreazujte elektrické obvody, pretoze by to mohlo spôsobi úraz elektrickým prúdom alebo poziar.
Bezpecnostné informácie UPOZORNENIE: Uchovávajte mimo dosahu detí. Tento výrobok obsahuje malé súciastky, ktoré môzu spôsobi udusenie alebo zranenie pri pozití.
VAROVANIE: Kazdá batéria má predpoklad na únik skodlivých chemikálií, ktoré môzu poskodi pokozku, odev alebo priestor kde je batéria ulozená. Aby ste predisli riziku zranenia, nedovote aby akákovek látka z batérie prisla do kontaktu s ocami alebo pokozkou. Kazdá batéria môze prasknú ci dokonca explodova pokia je vystavená ohu alebo iným formám nadmerného tepla. Pocas manipulácie s batériami bute opatrní. Pre znízenie rizika ci zranenie spôsobené nesprávnym zaobchádzaním s batériami vykonajte nasledujúce opatrenia: – Nepouzívajte rôzne znacky a typy batérií v rovnakom zariadení – Pri výmene batérií vzdy vymete vsetky batérie v zariadení – Nepouzívajte dobíjacie alebo opakovane pouzitené batérie. – Nedovote deom instalova batérie bez dohadu. – Dodrzujte pokyny výrobcu batérie pre správnu manipuláciu a likvidáciu batérie.
UPOZORNENIE: Výrobok a batérie by mali by likvidované v recyklacnom centre. Nevyhadzujte s bezným odpadom z domácnosti.
UPOZORNENIE: Pre zaistenie bezpecného pouzívania výrobku je nutné v mieste instalácie privies vodice poda platných predpisov. Instalácia musí by vykonaná iba osobou so zodpovedajúcou certifikáciou v odbore elektro. Pri montázi alebo pri zistení závady, musí by vzdy odpojený prívodný kábel zo zásuvky (v prípade priameho zapojenia je nutné vypnú príslusný istic). Nesprávna instalácia môze vies k poskodeniu výrobku a zraneniu.
UPOZORNENIE: Nevykonávajte demontáz výrobku, moznos úrazu elektrickým prúdom.
UPOZORNENIE: Pouzívajte iba originálny napájací adaptér dodaný s výrobkom. Neuvádzajte zariadenie do prevádzky, pokia prívodný kábel vykazuje známky poskodenia.
UPOZORNENIE: Postupujte poda pokynov v prilozenom manuáli.
Údrzba Chráte zariadenie pred kontamináciou a znecistením. Prístroj utrite mäkkou handrickou, nepouzívajte drsný alebo hrubozrnný materiál.
NEPOUZÍVAJTE rozpúsadlá alebo iné agresívne cistice ci chemikálie.
Na tento výrobok bolo vydané Prehlásenie o zhode, viac informácií nájdete na www.immax.sk

USER MANUAL
Manufacturer and importer: IMMAX, Pohoí 703, 742 85 Vesina, EU | www.immaxneo.cz | www.immaxneo.com
Made in P.R.C.
TECHNICAL SPECIFICATION Power consumption: 20W Network standby power (Pnet): 0.4W Protocol: Wi-Fi Frequency: 2400MHz~2483.5MHz Maximum RF output power: WiFi: 20dBm Body material: plastic Light color: CCT Color temperature: 2700K- 6500K Luminous flux: 1990lm (in a 360° sphere) Input voltage: AC 230V Average lifetime: 25,000 hours Color rendering index:>80Ra Dimensions: 133 x 113 x 60 mm Weight: 363g Instant lighting Energy class (EEI): F Dimming option: YES Degree of protection: IP65 Certificates: CE DOWNLOAD IMMAX NEO PRO AND REGISTRATION Scan the QR code and download the Immax NEO PRO application.
– Launch the Immax NEO PRO application and click on “Register” and cerate your own account.

Possibility to add via Bluetooth Connect your mobile to your Wi-Fi router , use wall switch to control On and Off circle for 5 times, the light will twinkle again as to factory state, click”+” in the upper right corner of homepage or click “Add Device”
.
Turn on the bluetooth in mobile: The app will ask you to turn on the bluetooth in your mobile, then you choose the device to add.
enter into your Wi-Fi name and Wi-Fi passwodr , it will connect the network automatically.
Do not turn on the bluetooth Select “LED light – WiFi”, enter into the Wi-Fi password, make sure the LED is blinking rapidly, if not, use wall switch to control On and Off circle for 3 times, the light will twinkle again as to factory state, and then wait it will connect automatically.
SAFETY INFORMATION CAUTION: Keep out of reach of children. This product contains small parts, which may cause suffocation or injury if swallowed. WARNING: Every battery has the potential to leak harmful chemicals that can dma age skin, clothing or area where the battery is stored. To avoid the risk of injury, do not allow any substance from the battery to come into contact with the eyes or
excessive heat. Take care when handling the batteries.To reduce the risk of injury from mishandling the batteries, take the following percautions: – Do not use different brands and types of batteries in the same device – When replacing the batteries, alwaysreplace all the batteries in the device – Do not use rechargeable or reusable batteries. – Do not allow children to insert batteries without supervision. – Follow the battery manufacturer’s instructions for proper battery handling and disposal. CAUTION: The product and batteries should be disposed of at arecycling centre. Do not dispose of them with normal household waste. CAUTION: To ensure safe use of the product, wires must be brought at the installation site according to valid regulations. The installation must only be carried
During installation or when a fault is detected, the power cable must always be disconnected from the socket (in the case of driect connection, the relevant circuit breaker must be switched of). Improper installation can damage the product and cause injury. CAUTION: Do not disassemble the product, electric shock may occur. CAUTION: Use only the original power adapter provided with the product. Do not operate the device if the power cord shows signs of damage. CAUTION: Follow the instructions in the enclosed manua.l
MAINTENANCE Protect the device from contamination and soiling. Wipe the device with a soft cloth, do not use rough or coarse materials. DO NOT USE solvents or other aggressive cleaners or chemicals.
A Declaration of Conformity has been issued for this porduct. More information can be found at www.immax.cz

GEBRAUCHSANLEITUNG
Hersteller und Importeur: IMMAX, Pohoí 703, 742 85 Vesina, EU | www.immax.cz
Hergestellt in P.R.C.
TECHNISCHE SPEZIFIKATION: Protokoll: Wi-Fi Frequenz: 2400MHz~2483.5MHz Maximale RF-Ausgangsleistung: WiFi: 20dBm
HERUNTERLADEN DER APPLIKATION IMMAX NEO PRO UND ANMELDUNG Scannen Sie den QR- Code und laden Sie die Applikation Immax NEO PRO herunter
Play und installieren Sie sie. – Starten Sie die Applikation Immax NEO PRO und klicken Sie auf “Registrieren”, um Ihr eigenes Konto zu erstellen. – Wenn Sie Ihre Registrierung abgeschlossen haben, melden Sie sich bei Ihrem Konto an.
PAARUNG DES PRODUKTS FÜR DIE APPLIKATION Vorbereitung: Schalten Sie das Produkt Immax NEO ein und öffnen Sie die Applikation Immax NEO PRO. Vergewissern Sie sich, dass Sie mit demselben WiFi-Netzwerk verbunden sind, mit dem das Produkt oder das Immax NEO PRO Smart Gateway verbunden ist.
Möglichkeit der Hinzufügung mittels Bluetooth Setzen Sie das Gerät in den Paarungs-Modus (setzen Sie das Gerät gemäß dem Handbuch zurück). Wenn Sie bei Ihrem mobilen Gerät Bluetooth nicht aktiviert haben, werden Sie aufgefordert, es einzuschalten. Nach dem Einschalten von
ein Fenster mit der Information angezeigt, dass ein neues Gerät gefunden wurde. Klicken Sie auf die Taste “Weiter” und dann auf die Taste “+”. Geben Sie die Zugangsdaten zu Ihrem WiFi-Netzwerk ein und bestätigen Sie die Eingabe. Das jeweilige Produkt wird anschließend gepaart und der Immax NEO PRO-Applikation hinzugefügt.
Möglichkeit der Hinzufügung ohne Bluetooth Setzen Sie das Gerät in den Paarungs-Modus (setzen Sie das Gerät gemäß dem Handbuch zurück). Klicken Sie in der Applikation Immax NEO PRO auf das Bookmark Raum und dann auf die Taste “+”, um das Gerät hinzuzufügen. Wählen Sie im Bookmark Immax NEO das Produkt. Geben Sie die Zugangsdaten zu Ihrem WiFi-Netzwerk ein und bestätigen Sie die Eingabe. Das jeweilige Produkt wird anschließend gepaart und der Applikation Immax NEO PRO hinzugefügt.
RÜCKSETZUNG DES GERÄTS schalten Sie das Gerät (LED-Leiste, LED-Leuchte, LED- Glühbirne) 3 Mal mit dem Wandschalter aus und wieder ein. Das Intervall zwischen dem Aus- und Einschalten sollte 1-2 Sekunden betragen. Nach 3 Einschaltungen halten Sie aus, bis die LEDLeuchte zu blinken beginnt.
SICHERHEITSINFORMATION HINWEIS: Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Dieses Produkt enthält kleine Teile, die beim Verschlucken zu Erstickung oder Verletzungen führen können. WARNUNG: Bei jeder Batterie besteht die Voraussetzung, der Freisetzung schädlicher Chemikalien, die Haut, Kleidung oder den Raum beschädigen können, in dem sie aufbewahrt wird. Um die Gefahr von Verletzungen zu vermeiden, achten Sie darauf, dass keine Substanz aus der Batterie mit Ihren Augen oder Ihrer Haut in Berührung kommt. Jede Batterie kann platzen oder sogar explodieren, wenn sie Feuer oder anderen Formen übermäßiger Hitze ausgesetzt wird. Seien Sie beim Umgang mit Batterien vorsichtig. Um die Gefahr von Verletzungen durch unsachgemäßen Umgang mit den Batterien zu verringern, ergreifen Sie die folgenden

Vorsichtsmaßnahmen: – Verwenden Sie keine Batterien unterschiedlicher Marken und Typen im selben Gerät – Ersetzen Sie beim Batteriewechsel immer alle Batterien im Gerät
– Erlauben Sie Kindern nicht, Batterien ohne Aufsicht einzulegen. – Befolgen Sie die Anweisungen des Batterieherstellers zur ordnungsgemäßen Handhabung und Entsorgung der Batterie. HINWEIS: Das Produkt und die Batterien sollten in einem Recyclingzentrum entsorgt werden. Nicht mit dem üblichen Haushaltsmüll entsorgen. HINWEIS: Um die sichere Verwendung des Produkts zu gewährleisten, sind die Kabel am Installationsort gemäß den geltenden Vorschriften anzuschließen. Die Installation darf nur von einer Person durchgeführt werden, die über eine entspre-
Feststellung einer Störung muss das Versorgungskabel immer aus der Steckdose gezogen werden (bei Direktanschluss muss der entsprechende Schutzschalter ausgeschaltet werden). Eine unsachgemäße Installation kann zu Schäden am Produkt und zu Verletzungen führen. HINWEIS: Nehmen Sie keine Demontage des Produktes vor, es droht die Gefahr eines Stromunfalls. HINWEIS: Verwenden Sie nur den mit dem Produkt mitgelieferten Original-Adapter. Setzen Sie das Gerät nicht in Betrieb, wenn das Netzkabel Anzeichen von Schäden aufweist. HINWEIS: Befolgen Sie die Anweisungen im beiliegenden Handbuch.
WARTUNG Schützen Sie das Gerät vor Kontaminierung und Verunreinigung. Wischen Sie das Gerät mit einem weichen Tuch ab; verwenden Sie kein raues oder grobkörniges Material. VERWENDEN SIE KEINE Lösungsmittel oder andere aggressive Reinigungsmittel bzw. Chemikalien.
Für dieses Produkt wurde eine Konformitätserklärung ausgestellt, mehr Informa-
INSTRUKCJA OBSLUGI Producent i dostawca: IMMAX, Pohoí 703, 742 85 Vesina, EU | www.immax.cz Wyprodukowano w ChRL
DANE TECHNICZNE: Protokól: Wi-Fi Czstotliwo: 2400MHz~2483.5MHz Maksymalna moc wyjciowa RF: WiFi: 20dBm POBRANIE APLIKACJI IMMAX NEO PRO I REJESTRACJA Zeskanuj kod QR i pobierz aplikacj Immax NEO PRO
W sklepie App Store lub Google Play wyszukaj aplikacj Immax NEO PRO i zainstaluj j. ­ Uruchom aplikacj Immax NEO PRO, kliknij ,,Zarejestruj” i utwórz konto. ­ Gdy ju si zarejestrujesz, zaloguj si na swoje konto.
PAROWANIE PRODUKTU Z APLIKACJ Przygotowanie: Wlcz produkt Immax NEO i otwórz aplikacj Immax NEO PRO. Upewnij si, e lczysz si z t sam sieci WiFi, z któr polczony zostanie dany produkt lub z któr polczona jest inteligentna brama Immax NEO PRO.
Polczenie przez Bluetooth Uruchom na urzdzeniu tryb parowania (zresetuj urzdzenie zgodnie z instrukcj). Jeeli na urzdzeniu mobilnym nie jest wlczony Bluetooth, pojawi si proba o jego wlczenie. Po wlczeniu opcji Bluetooth urzdzenie mobilne automatycznie wykryje dany produkt. W aplikacji pojawi si okno z informacj o wykryciu nowego urzdzenia. Kliknij przycisk ,,Kontynuuj”, a nastpnie przycisk ,,+”. Wprowad dane dostpu do sieci Wi-Fi i potwierd. Dany produkt zostanie sparowany i dodany w aplikacji Immax NEO PRO.
Polczenie bez Bluetooth Uruchom na urzdzeniu tryb parowania (zresetuj urzdzenie zgodnie z instrukcj). Aby doda urzdzenie, kliknij w aplikacji Immax NEO PRO kart Pomieszczenie [Místnost], a nastpnie przycisk ,,+”. Wybierz produkt w karcie Immax NEO. Wprowad dane dostpu do sieci Wi-Fi i potwierd. Dany produkt zostanie sparowany i dodany w aplikacji Immax NEO PRO.

RESET URZDZENIA Wylcz i wlcz urzdzenie 3 razy (pasek LED, owietlenie LED, arówk LED), uywajc wlcznika ciennego. Przerwy midzy wlczeniem a wylczeniem powinny wynosi 1­2 sekundy. Po trzecim wlczeniu przytrzymaj, a owietlenie LED zacznie miga. INFORMACJE DOTYCZCE BEZPIECZESTWA OSTRZEENIE: Przechowywa w miejscu niedostpnym dla dzieci. Produkt zawiera male elementy, które stwarzaj ryzyko uduszenia lub urazu w wyniku polknicia. OSTRZEENIE: Kada bateria stwarza ryzyko wycieku szkodliwych substancji chemicznych, które mog uszkodzi skór, odzie lub miejsce, w którym bateria jest przechowywana. Aby zapobiec ryzyku urazu, naley nie dopuci do kontaktu jakiejkolwiek substancji z baterii z oczami lub skór. Kada bateria moe pkn lub nawet wybuchn, jeeli jest naraona na dzialanie ognia lub innych form nadmiernie wysokiej temperatury. Podczas obchodzenia si z bateriami naley zachowa ostrono. W celu zminimalizowania ryzyka urazu, wynikajcego z niepoprawnego obchodzenia si z bateriami, naley stosowa nastpujce rodki bezpieczestwa: ­ W jednym urzdzeniu nie naley stosowa baterii rónych marek lub typów. ­ Wymieniajc baterie, zawsze naley wymieni wszystkie baterie w urzdzeniu. ­ Nie naley stosowa baterii do ponownego ladowania ani baterii wielokrotnego uytku. ­ Nie naley dopuszcza do instalacji baterii przez dzieci bez nadzoru. ­ Naley przestrzega wskazówek producenta baterii dotyczcych poprawnego obchodzenia si z bateriami oraz ich utylizacji. OSTRZEENIE: Produkt oraz baterie naley odda do punktu selektywnej zbiórki. Nie wyrzuca do zwyklego kosza na mieci. OSTRZEENIE: Aby zapewni bezpieczne uytkowanie produktu, do miejsca instalacji naley doprowadzi przewody zgodne z obowizujcymi przepisami. Instalacja musi zosta wykonana przez osob posiadajc odpowie w obszarze elektroniki. Podczas instalacji lub sprawdzania przyczyny awarii zawsze naley wycign przewód zasilajcy z gniazdka (w razie podlczenia bezporedniego naley wylczy odpowiedni bezpiecznik). Niepoprawna instalacja moe prowadzi do uszkodzenia produktu oraz do urazu. OSTRZEENIE: Nie naley wykonywa demontau produktu, ryzyko poraenia prdem elektrycznym. OSTRZEENIE: Naley korzysta wylcznie z oryginalnego zasilacza dolczonego do produktu. Jeeli przewód zasilajcy nosi lady uszkodzenia, nie naley uruchamia urzdzenia. OSTRZEENIE: Naley postpowa zgodnie ze wskazówkami zawartymi w dolczonej instrukcji. KONSERWACJA Chroni urzdzenie przed zanieczyszczeniem i zabrudzeniem. Urzdzenie czyci mikk szmatk, nie uywa szorstkich lub gruboziarnistych materialów. NIE STOSOWA rozpuszczalników ani innych rodków czyszczcych i chemicznych o agresywnym dzialaniu. Dla tego produktu wydano deklaracj zgodnoci, wicej informacji na stronie www.immax.cz
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Gyártó és importr: IMMAX, Pohoí 703, 742 85 Vesina, EU | www.immax.cz
P.R.C.-ben gyártva.
MSZAKI SPECIFIKÁCIÓ Protokoll: Wi-Fi Frekvencia: 2400MHz~2483.5MHz Maximális RF kimen teljesítmény: WiFi: 20dBm AZ IMMAX NEO PRO ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE ÉS REGISZTRÁLÁS Olvassa be a következ QR kódot, töltse le és telepítse az Immax NEO PRO alkalmazást. Vagy az Apple Store illetve a Google Play áruházban keresse meg és töltse le az Immax NEO PRO alkalmazást. – Indítsa el az Immax NEO PRO alkalmazást és tapintson a ,,Regisztrálás” elemre.

NEO PRO alkalmazást. Az alkalmazást tartalmazó okostelefon, illetve az Immax NEO PRO kapu (központi egység) legyen csatlakoztatva a használni kívánt Wi-Fi hálózathoz.
Hozzáadás Bluetooth adatátvitel segítségével A terméket kapcsolja párosítás üzemmódba (az útmutató szerint hajtson végre újraindítást – resetet). Ha a Bluetooth adatátvitel nincs bekapcsolva mobileszközén, a rendszer felkéri, hogy kapcsolja be. A Bluetooth bekapcsolása után a mobileszköz automatikusan megtalálja a terméket. Az alkalmazásban megjelennek az új megtalált eszközre vonatkozó információk. Kattintson a ,,Folytatás” gombra, majd a ,,+” gombra. Adja meg a Wi-Fi bejelentkezési adatokat, majd ersítse meg. Ezt követen a termék párosításra kerül, és bekerül az Immax NEO PRO alkalmazásba.
Hozzáadás Bluetooth nélkül A terméket kapcsolja párosítás üzemmódba (az útmutató szerint hajtson végre újraindítást – resetet). A Immax NEO PRO alkalmazásban válassza a Helyiség elemet, majd tapintson a ,,+” gombra az eszköz hozzáadásához. Az Immax NEO fülön válassza ki az adott terméket. Adja meg a Wi-Fi bejelentkezési adatokat, majd ersítse meg. Ezt követen a termék párosításra kerül, és bekerül az Immax NEO PRO alkalmazásba.
A BERENDEZÉS ÚJRAINDÍTÁSA – RESET Az eszközt (LED fényfüzér, LED lámpa, LED izzó) 3-szor kapcsolja ki és be a fali kapcsolóval. A ki- és bekapcsolás között legfeljebb 1-2 másodperc legyen. A 3. bekapcsolás után várja meg LED dióda villogását.
BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ FIGYELMEZTETÉS! A terméket gyerekektl elzárt helyen tárolja. A termékben apró alkatrészek találhatók, amelyek lenyelés esetén fulladást vagy más sérülést okozhatnak. VESZÉLY! Az elemek olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek kiszivárgás esetén személyi sérülést vagy anyagi károkat okozhatnak (brsérülés, ruha színelváltozása, elemtartó sérülése stb.). A személyi sérülések elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy az elembl kiszivárgott anyag ne kerüljön a brére vagy a szemébe. A magas hnek vagy tz hatásának kitett elem megrepedhet vagy akár fel is robbanhat. Az elemekkel bánjon óvatosan és körültekint módon. Az elemek okozta balesetek és sérülések elkerülése érdekében, a következket tartsa be: – ne használjon együtt különböz típusú és márkájú elemeket; – elemcsere esetén mindegyik elemet cserélje ki; – a nem tölthet elemeket ne próbálja meg feltölteni; – ne engedje, hogy gyerekek felügyelet nélkül elemeket cseréljenek a termékben; – tartsa be az elemek megfelel kezelésére és megsemmisítésére vonatkozó elírásokat. FIGYELMEZTETÉS! A terméket és az elemeket az életciklusuk végén adja le újrahasznosításra. A terméket és elemeket a háztartási hulladékok közé kidobni tilos. FIGYELMEZTETÉS! Amennyiben a terméket elektromos hálózatról kell üzemeltetni, akkor azt csak szabványos aljzathoz csatlakoztassa. Az elektromos rendszeren szerelési munkát csak villanyszerel szakember végezhet. A termék telepítése vagy szerelése eltt a terméket le kell választani a tápfeszültségrl (ki kell húzni az elek-
A nem megfelel telepítés személyi sérülést és anyagi károkat okozhat. FIGYELMEZTETÉS! A terméket ne szerelje szét, áramütés érheti. FIGYELMEZTETÉS! Csak eredeti, a termékhez mellékelt hálózati adaptert használjon. Ha a tápvezeték sérült, akkor a terméket ne használja. FIGYELMEZTETÉS! Tartsa be a mellékelt útmutatóban leírtakat.
KARBANTARTÁS A terméket óvja a szennyezdésektl és folyadékoktól. A készüléket puha ruhával törölje meg, durva és karcoló anyagokat ne használjon a tisztításhoz. A tisztításhoz nem szabad agresszív vegyi anyagokat vagy oldószereket használni.
A termék Megfelelségi nyilatkozattal rendelkezik, további információt a www. immax.cz weboldalon talál.

A TERMÉK PÁROSÍTÁSA AZ ALKALMAZÁSSAL Elkészületek: Kapcsolja be az Immax NEO terméket és nyissa meg az Immax

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

immax neo User Manuals

Related Manuals