YUNMAI B07XKFN65N Fascia Massage Gun Slim Elegant User Manual

June 4, 2024
YUNMAI

B07XKFN65N Fascia Massage Gun Slim Elegant

YUNMAI Fascia Massage
Gun Slim Elegant
User Manual · Uzivatelský manuál · Uzívateský manuál · Használati utasítás ·
Benutzerhandbuch

Uzivatelská pírucka k produktu obsahuje funkce produktu, návod k pouzití a postup obsluhy. Pectte si pozorn uzivatelskou pírucku, abyste získali co nejlepsí zkusenosti a pedesli zbytecným skodám. Tento návod si uschovejte pro budoucí pouzití. Máte-li jakékoli dotazy nebo pipomínky k zaízení, obrate se na zákaznickou linku.

www.alza.cz/kontakt

+420 255 340 111

Dovozce

Alza.cz a.s., Jankovcova 1522/53, Holesovice, 170 00 Praha 7, www.alza.cz

21

Klícové informace Abyste snízili riziko poruchy, úrazu elektrickým proudem, zranní, pozáru, smrti a poskození zaízení, pectte si ped pouzitím pozorn vsechna prohlásení a upozornní v tomto návodu.
Prohlásení
Osoby, u nichz se vyskytne nkterá z následujících okolností, se ped pouzitím poradí s lékaem. 1. Thotné zeny 2. Nositel kardiostimulátoru 3. V nedávné dob podstoupil operaci 4. Abnormality pátee, kloub nebo kostí 5. Komplikace zpsobené jinými onemocnními (nap. neuropatie nebo poskození sítnice). Soucasný výzkum se zamuje na vliv vibracního tréninku na speciální zdravotní stavy a mze snízit rozsah výse uvedených kontraindikací. Praktické zkusenosti ukazují, ze kombinace lécby a vibracního tréninku slouzí za mnoha okolností také jako druh terapie. Takový postup by vsak mli doporucit lékai, odborníci nebo terapeuti nebo by ml být provádn v jejich pítomnosti.
Bezpecnostní opatení
01. Po ukoncení nabíjení odpojte nabíjecku ze zásuvky. 02. Nepouzívejte výrobek, pokud je nabitý. 03. Výrobek pouzívejte podle návodu. 04. Ped kazdým pouzitím pecliv zkontrolujte, zda lze výrobek normáln pouzívat v souladu s provozními postupy uvedenými v návodu.
22

Pedstavení produktu
Dkujeme, ze jste si vybrali produkt Masázní pistole Yunmai Slim Elegant
Ukazatel rychlosti Tlacítko ZAP/VYP

Zpedu
Masázní hlava
Kulatá hlava Pouzívá se hlavn pro velké svalové skupiny Plochá hlava Pouzívá se hlavn k uvolnní a tvarování svalových partií

Z boku

Indikátor napájení
Nabíjecí port

Hlava ve tvaru písmene U Pouzívá se hlavn na krk, ob strany pátee a Achillovy slachy.
Hlava kulky Pouzívá se hlavn k zasazení hlubokých tkání

23

Metoda pouzití

  1. Indikátor rychlostního stupn: 3 rychlosti pro standardní rezim, 2 rychlosti pro masázní rezim
  2. Tlacítko ZAP/VYP:
    · Dlouze stisknte tlacítko ZAP/VYP na 2 sekundy, dokud se neaktivují ob kontrolky “napájení ” a “rezim”. K dispozici je 5 rezim pro uvolnní sval. Krátkým stisknutím mzete pepínat mezi standardním rezimem 1-3 a masázním rezimem 1-2.
    · Masázní pistole pejde do pohotovostního rezimu krátkým stisknutím po ukoncení masázního rezimu 2.
    · Dlouhým stisknutím se vypne v jakémkoli rezimu. · V pohotovostním rezimu se výrobek bez provozu po dobu 15 s vypne. · Po 10 minutách nepetrzitého pouzívání pejde výrobek do rezimu inteligentní
    ochrany proti vypnutí. Pokud potebujete výrobek pouzívat, restartujte jej.
  3. Tlacítko ZAP/VYP:
  4. Kdyz svítí vsechny kontrolky, je baterie nabitá na 100 %.”
  5. Pokud svítí ti kontrolky, je nabití baterie 65-80 %.”
  6. Pokud svítí dv kontrolky, je nabití baterie 40-60 %.”
  7. Kdyz svítí jedna kontrolka, je baterie nabitá na 20-35 %. Pokud svítí pouze jedna kontrolka, je baterie vybitá a je teba ji nabít. (Kdyz se baterie nabíjí, kontrolky pravideln blikají. Pokud svítí vsechny kontrolky, je pln nabitá).
    Poznámka: Pi spustní masázního rezimu se otácky motoru mní po sinusoid. Pi tomto procesu se bude ozývat zvuk vtru bhem zrychlování a zpomalování, coz je normální.
    Montáz masázní hlavice

Kulatá hlava

Hlava kulky

Plochá hlava
24

Hlava ve tvaru písmene U

Poznámky: Cervená plná cára na obrázku je cára pro zarovnání, která je ve skutecném výrobku jasn cerná. Pi montázi nebo výmn masázní hlavice zasute masázní hlavici pímo do ústí masázní pistole, dokud se linie pro zarovnání neshoduje s ústím (jak je znázornno na obrázku); pi výmn masázní hlavice vytáhnte masázní hlavici pímo.
Omývatelný pipevovací gelová plocha Pod nabíjecí základnou se nacházejí dv gelové plochy. Uzivatel mze odstranit plastovou fólii na nich a nalepit nabíjecí základnu na cistý povrch. (Gelové plochy jsou odnímatelné, lze je umýt a pouzívat opakovan.) Poznámka: Nepokládejte nabíjecí základnu na rampu nebo okraj, aby nedoslo k pádu a poskození masázní pistole. Nabíjecí základnu nelepte na prasné místo, jinak dojde k narusení lepivosti gelu.
Cistní gelové plochy 1. Kdyz gel nelepí, mzete ho otít trochou vody a vysusit ve stínu. 2. Neotírejte jej papírem, rucníkem ani zádným jiným pedmtem, z nhoz by snadno vypadly drobky. 3. Neumývejte nabíjecí základnu, aby nedoslo ke zkratu.
25

Základní parametry

Jméno: Fasciální masázní pistole YUNMAI SE Cistá hmotnost: 0,84 kg Typ rozhraní: DC, 19V / 1A Rychlosti: 5 rychlostních stup dle nastavení Rezim napájení: Dobíjecí li-ion baterie Velikost: 179 x 60 x 236 mm

Typ: MV-FG-0308 Vstupní naptí: 100-240V-50/60Hz Kapacita baterie: 2900 mAh” Doba nabíjení: cca 4 h
Pouzitelné prostedí: 0-40°C Pouzitelný vk: Dosplí starsí 18 let (krom thotných zen)

Casto kladené otázky

Selhání pi spustní
Vysoká teplota: Pi pouzití v prostedí s teplotou nad 40 °C mze fasciální pistole spustit ochranu proti pehátí, coz zpsobí selhání pi spustní fasciální pistole. esení: Ped uvedením do provozu umístte fasciální pistoli na 2 hodiny do prostedí s teplotou nizsí nez 40 °C.

26

Kapacita baterie je ” 0 ” Pokud se baterie vybije a uzivatel ji delsí dobu nenabíjí, spustí se ochrana proti vybití baterie, souhrnn oznacovaná jako ochrana proti nadmrnému vybití. Fasciální pistole nemze normáln pracovat, pokud je v této dob spustna.

esení: Fasciální pistoli nechte vypnutou, poté pipojte nabíjecku (napájecí adaptér) a fasciální pistole se automaticky pepne do stavu nabíjení. Po úplném nabití odpojte nabíjecku a fasciální pistole mze normáln pracovat.
Porucha nabíjení
1. Vysoká teplota fasciální pistole: Pokud je teplota tla fasciální pistole pílis vysoká, nelze ji po pipojení k nabíjecce nabíjet. esení: Ped nabíjením umístte fasovací pistoli na 2 hodiny do prostedí s teplotou nizsí nez 40 °C.

2. Vysoká teplota nabíjecky: Pokud se fasciální pistole nabíjí v prostedí s teplotou nad 40 °C, mze se spustit ochrana proti pehátí napájecího adaptéru, coz zpsobí selhání nabíjení fasciální pistole.

esení: Ped nabíjením umístte fasciální pistoli na 2 hodiny do prostedí s teplotou nizsí nez 40 °C.

Odstraování problém pi provozu pistole Fascia Gun

Popis závady

esení problém

1.Masázní hlavice se vysouvá a padá

Zkontrolujte, zda je masázní hlavice

nainstalována na svém míst (viz strana 5

návodu k obsluze).

2.Produkt nelze spustit

Zkontrolujte, zda je napájení dostatecné

(pokud jste výrobek dlouho nepouzívali,

nabíjejte jej déle nez 8 hodin).

3. Výrobek nelze nabít

Zkontrolujte, zda jsou nabíjecí konektor a

napájecí zdroj zapojeny na svém míst.

4. Výrobek se náhle zastaví

Tento jev je normální, protoze je zpsoben

po 10 minutách nepetrzitého

nastavením ochrany proti dlouhodobému

provozu

provozu, která pepíná z provozního do

pohotovostního rezimu. Výrobek lze znovu

spustit krátkým stisknutím (viz strana 4

návodu ke specifickému ovládání).

5. Výrobek pestane fungovat poté, co

Tento jev je normální, protoze je zpsoben

masázní hlavice narazí na fenomén

nastavením ochrany proti abnormálnímu

zablokovaného rotoru

provozu, která pepíná z provozního do

pohotovostního rezimu. Výrobek lze znovu

spustit krátkým stisknutím (viz strana 4

návodu ke specifickému ovládání).

27

Pimené pouzívání výrobku mze úcinn prodlouzit jeho zivotnost. Návrhy: 1. Bhem pouzívání s výrobkem neházejte ani ho neodhazujte. 2.Udrzujte maximální dobu nepetrzitého provozu nizsí nez 30 min. 3.Pokud výrobek delsí dobu nepouzíváte, nabíjejte jej kazdý druhý msíc.
Recyklace
Nevyhazujte tento pístroj spolecn s bzným domovním odpadem, pokud je na konci své zivotnosti. Vhote jej do státem urceného recyklacního kontejneru nebo jej zaslete zpt do poprodejního servisního stediska, kde jej pracovníci zlikvidují ekologicky setrným zpsobem.
Údrzba, úklid, skladování, peprava
1. Vycistte pístroj vlhkým rucníkem a otete jej do sucha mkkým hadíkem. 2. Bhem skladování nebo cestování umístte pístroj do dodaného obalu. 3.Tento pístroj by ml být skladován na suchém, dobe vtraném a nekorodujícím míst. Zaízení by nemlo být umístno ve vzdálenosti mensí nez 250 mm od podlahy a maximální pocet vrstev na nm by neml být vtsí nez 5. 4. Pokud má být tento pístroj ponechán delsí dobu nepouzívaný, ml by být ádn zabalen a uskladnn. Za takových okolností by se ml pístroj jednou za 6 msíc dobíjet. 5.Toto zaízení lze pepravovat autem, vlakem, po moi nebo letecky. 6. Bhem pepravy je teba s tímto zaízením manipulovat opatrn a dobe jej zajistit ve vzpímené poloze, aby nedoslo k jeho poskození v dsledku silných vibrací, nárazu, pevrácení nebo pádu. Mla by být rovnz provedena opatení na ochranu proti vod.
28

Název díl

(Pb)

Obal

0

Sestava

x

obvodové desky

Kovové díly

0

Gumové díly

0

Adaptér

x

Spojovací vedení 0

Rukoje

0

Nebezpecné a skodlivé látky

(Hg)

(Cd)

(Cr(VI))

(PBB)

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

(PBDE) 0 0
0 0 0 0 0

Tato tabulka byla sestavena v souladu s normou 5J/T 11364.
X : Sestava desek plosných spoj se skládá z cástí stroje s plosnými spoji, jako jsou rezistory, kondenzátory, integrované obvody, konektory.
0: Znamená to, ze obsah nebezpecných látek obsazených v homogenních materiálech tohoto zaízení je v mezích stanovených v GB/T26572.
X : Znamená to, ze obsah nebezpecných látek obsazených v nkterém homogenním materiálu tohoto zaízení pekracuje limit stanovený v GB/T26572.

Pokyny k environmentální zivotnosti
Nebezpecné látky nebo prvky obsazené v tomto zaízení neuniknou, pokud je toto zaízení pouzíváno za podmínek uvedených v návodu. Zaízení lze pouzívat po dobu 10 let, aniz by doslo k jakémukoli znecistní zivotního prostedí nebo váznému poskození lidského tla nebo majetku.

29

Masázní poloha
30

Musculi Extensor carpi

Musculus Triceps

radialis longus / brevis Brachioradialis brachii

Musculus

Flexor carpi Musculus Musculus

ulnaris

brachialis biceps brachii

Extenzor digitorum

Pectoralis major

Paze
Pozice Brachioradialis Flexor carpi radialis Palmaris longus Flexor carpi ulnaris Extenzor digitorum Extenzor carpi longus radialis Extensor carpi radialis brevis Biceps brachii Brachialis Deltoideus Pectoralis major

Doba trvání (s) 10 ­ 15 s 10 ­ 15 s 12 ­ 15 s 10 ­ 15 s 05 ­ 10 s 05 ­ 10 s 05 ­ 10 s 12 ­ 20 s 12 ­ 20 s 12 ­ 20 s 12 ­ 20 s

Frekvence Tikrát Tikrát Tikrát Tikrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Tikrát Tikrát Tikrát Tikrát

31

Supraspinatus
Infraspinatus
Teres mTaejorers/ major/mmiinnoorr
MMuussccuulluuss ttrriicceeppss bbrraacchhiiii

Trapeziushorní cást
Trapezius ­ stední cást
Musculus rhomboideus Trapezius -dolní cást

Rameno

Pozice Triceps brachii Rhomboideus Trapezius – Horní cást Trapezius – Stední cást Trapezius – Dolní cást Supraspinatus Elevator scapulae Teres major Teres minor Infraspinatus

Doba trvání (s) 15 ­ 20 s 20 ­ 30 s 15 ­ 20 s 15 ­ 20 s 15 ­ 20 s 10 ­ 15 s 10 ­ 12 s 10 ­ 12 s 10 ­ 12 s 10 ­ 12 s

Frekvence Tikrát Tikrát Tikrát Tikrát Tikrát Tikrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát

Návrhy: Masírujte svaly od stedu k obma stranám a shora dol.

32

Latissimus dorsi
Erector spinae
Quadratus lumborum Fascia thoracolumbalis Iliopsoas Gluteus medius Piriformis (Pod hýzovým svalem) Gluteus maximus

Pas

Pozice Erector spinae (bederní segmenty) Latissimus dorsi Fascia thoracolumbalis Psoas major Obliquus externus a internus abdominis Erector spinalis (hrudní segmenty) Quadratus lumborum Iliopsoas Gluteus maximus Gluteus medius Piriformis

Doba trvání (s) 30 ­ 60 s 30 ­ 60 s 40 ­ 60 s 30 ­ 60 s 10 – 15 s
15 ­ 20 s 20 ­ 30 s 20 ­ 30 s 30 ­ 60 s 30 ­ 60 s 60 ­ 90 s

Frekvence Ctyikrát Ctyikrát Tikrát Tikrát Dvakrát
Dvakrát Dvakrát Tikrát Ctyikrát Ctyikrát Jednou

Návrh: Masírujte svaly od stedu k obma stranám a shora dol. Pi masázi velkých svalových skupin pohybujte pístrojem podél svalu.

33

Vastus lateralis

Tensor fasciae latae

Gracilis Adductor longus / brevis
Gastrocnemius Soleus
Sartorius

Rectus femoris
Biceps femoris Semitendinosus
Semimembranosus Vastus medialis

Nohy

Pozice Biceps femoris Semitendinosus Semimembranosus Gracilis Adductor brevis Adduktor longus Rectus femoris Vastus latarelis Vastus medialis Sartorius Tensor fascia lata

Doba trvání (s) 20 ­ 30 s 20 ­ 30 s 20 ­ 30 s 10 ­ 15 s 10 ­ 15 s 10 ­ 15 s 30 ­ 45 s 30 ­ 45 s 30 ­ 45 s 30 ­ 45 s 15 ­ 20 s

Návrhy: Masírujte svaly shora dol.

Frekvence Tikrát Tikrát Tikrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Jednou Dvakrát

34

Gastrocnemius Soleus
Plantární fascie

Tibialis anterior
Peroneus longus Peroneus brevis

Nohy

Pozice Gastrocnemius Soleus Tibialis anterior Peroneus longus Peroneal brevis Plantární fascie

Doba trvání (s) 20 ­ 30 s 20 ­ 30 s 15 ­ 20 s 15 ­ 20 s 15 ­ 20 s 20 ­ 30s

Návrhy: Masírujte svaly shora dol.

Frekvence Tikrát Tikrát Dvakrát Dvakrát Dvakrát Tikrát

35

Zárucní podmínky
Na nový výrobek zakoupený v prodejní síti Alza.cz se vztahuje záruka 2 roky. V pípad poteby opravy nebo jiného servisu v zárucní dob se obrate pímo na prodejce výrobku, je nutné pedlozit originální doklad o koupi s datem nákupu. Za rozpor se zárucními podmínkami, pro který nelze reklamaci uznat, se povazují následující skutecnosti: · Pouzívání výrobku k jinému úcelu, nez pro který je výrobek urcen, nebo
nedodrzování pokyn pro údrzbu, provoz a servis výrobku. · Poskození výrobku zivelnou pohromou, zásahem neoprávnné osoby nebo
mechanicky vinou kupujícího (nap. pi peprav, cistní nevhodnými prostedky apod.). · pirozené opotebení a stárnutí spotebního materiálu nebo soucástí bhem pouzívání (nap. baterií atd.). · Psobení nepíznivých vnjsích vliv, jako je slunecní záení a jiné záení nebo elektromagnetické pole, vniknutí kapaliny, vniknutí pedmtu, peptí v síti, elektrostatický výboj (vcetn blesku), vadné napájecí nebo vstupní naptí a nevhodná polarita tohoto naptí, chemické procesy, nap. pouzité zdroje atd. · Pokud nkdo provedl úpravy, modifikace, zmny konstrukce nebo adaptace za úcelem zmny nebo rozsíení funkcí výrobku oproti zakoupené konstrukci nebo pouzití neoriginálních soucástí.
36

EU prohlásení o shod
Identifikacní údaje zplnomocnného zástupce výrobce/dovozce: Dovozce: AlzaiS.ctazgae.sO. ne s.r.o. Sídlo spolecnosti: JankRoevvcooluvnaí 1150282//85,3N, HovoéleMssotvoic(Pe,ra1h7a010)0, 1P1r0ah00a P7.raha ICO: 270852134043001 Pedmt prohlásení: Název: Masázní pistole Model / typ: Yunmai Slim Elegant Výse uvedený výrobek byl testován v souladu s normou (normami) pouzitou (pouzitými) k prokázání shody se základními pozadavky stanovenými ve smrnici (smrnicích): Smrnice c. (EU) 2014/53/EU Smrnice c. (EU) 2014/35/EU Smrnice c. (EU) 2011/65/EU ve znní 2015/863/EU
37

WEEE
Tento výrobek nesmí být likvidován jako bzný domovní odpad v souladu se smrnicí EU o odpadních elektrických a elektronických zaízeních (WEEE – 2012/19 / EU). Místo toho musí být vrácen na místo nákupu nebo pedán na veejné sbrné místo recyklovatelného odpadu. Tím, ze zajistíte správnou likvidaci tohoto výrobku, pomzete pedejít mozným negativním dsledkm pro zivotní prostedí a lidské zdraví, které by jinak mohly být zpsobeny nevhodným nakládáním s odpadem z tohoto výrobku. Dalsí informace získáte na místním úad nebo na nejblizsím sbrném míst. Nesprávná likvidace tohoto typu odpadu mze mít za následek pokuty v souladu s vnitrostátními pedpisy.
38

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

YUNMAI User Manuals

Related Manuals