Reolink RLC-820A Smart/AI 4K Ultra HD PoE surveillance camera User Manual

October 27, 2023
reolink

RLC-820A Smart/AI 4K Ultra HD PoE surveillance camera

Teknisk support Trenger du hjelp til oppsett og installasjon finner du en rekke tips og veiledninger på Reolink sine offisielle nettsider: https://support.reolink.com.
Norsk importør: Støk Handel AS, Folkeparken 13, 2072 DAL, Norge
Produsent REOLINK INNOVATION LIMITED Room B, 4th Floor, Kingway Commercial Building, 171-173 Lockhart Road, Wan Chai, Hong Kong

REP Product Ident GmbH Hoferstasse 9B, 71636 Ludwigsburg, Germany prodsg@libelleconsulting.com

August 2020 QSG1_A
58.03.001.0123

NO
PoE Dome Kamera
Norsk brukermanual
@ReolinkTech https://reolink.com

NO
Innhold
Pakkens innhold Introduksjon Tilkoblinger Oppsett Montering Problemløsning Spesifikasjoner Samsvarserklæring
1 Norsk

Dette følger med

2

3

4

Kamera

Vanntett kabel-kobling

1m

5

Nettverkskabel

6

9

10

11

Hurtigguide

Overvåkningskamera

Monteringshull mal

klistremerke

Pakke med skruer
OBS: Type kamera og tilbehør i pakken varierer ut ifra hvilken modell du har kjøpt.
Norsk 2

Introduksjon
Festebrakett Kapsling
Linse IR-dioder Dagslys sensor Mikrofon Vanntett kobling Nettverkskabel (PoE) Reset knapp *Hold inne knappen i 10 sekunder for å nullstille. Strøm 12V DC (valgfritt)
3 Norsk

Tilkoblinger
Før du tar i bruk kameraet må du koble kameraet ditt som beskrevet nedenfor for å fullføre oppsettet. 1. Koble kameraet til en PoE-injector / switch med en nettverkskabel. 2. Koble PoE-injectoren / switchen til routeren, og sett deretter strøm på PoE-injektoren / switchen.

PoE IP Kamera

Router

Nettverkskabel

PoE Injector*

Strømadapter

Nettverkskabel

*Du kan også koble kameraet til en PoE-switch eller Reolink PoE NVR. Norsk 4

OBS: Kameraet skal strømforsynes med en 12V DC-strømadapter eller en PoE-enhet som f.eks. en PoE-injector, PoE-switch eller Reolink NVR (ikke inkludert i pakken).
Sett opp kameraet
Last ned og start Reolink App eller pc/mac klient, og følg instruksjonene videre i appen eller pc/mac klienten.
· Smarttelefon Scan QR koden for å laste ned appen, eller søk etter Reolink i Appstore / Google Play. · PC/Mac Last ned Reolink Client på din datamaskin. Gå til https://reolink.com > Support > App & Client.
OBS: Hvis du kobler kameraet til en Reolink PoE NVR må du sette opp kameraet via NVR-grensesnittet.
5 Norsk

Montering
Tips for riktig innstallasjon
· Unngå at kameraet peker mot objekter med sterkt lys, inkludert solskinn, lamper osv. · Ikke pek kameraet mot et vindu eller speil. Det kan føre til gjenskinn fra de infrarøde lysdiodene, omgivelseslys eller statuslys. · Ikke plassèr kameraet i et skyggelagt område, pek det mot et godt opplyst område. For å få bedre bildekvalitet bør du sørge for at lysforholdene for både kameraet og objektet er de samme. · For bedre bildekvalitet, anbefales det å rengjøre linsen med en myk klut. · Forsikre deg om at kabelpunktene ikke blir utsatt for vann / fuktighet eller blokkeres av smuss eller andre elementer. Ved utendørs montering anbefaler vi bruk av koblingsboks (art. nr. D20). · Ikke installer kameraet på steder der regn og snø kan treffe linsen direkte. · Kameraet kan fungere under ekstreme kalde forhold – så lave som -25 ° C da kameraet selv vil produsere varme. Start kameraet innendørs i noen minutter før du installerer det utendørs.
Norsk 6

1 2 7 Norsk

For å skille monteringsplaten fra kameraet, hold og trykk på kameraet og vri mot klokken.
Bor hull i samsvar med monteringshull malen og skru braketten inn i tak/vegg.
Info: Bruk gipsankrene inkludert i pakken om nødvendig.

Monter kameraet på festet og vri

1

kameraet med klokken for å låse det

fast. Hvis kameraet ikke er riktig låst, kan

kameraet falle ned idet du skal justere

synsvinkelen.

2

Info: Tre kabelen gjennom kabelhakket

3

på festebraketten.

Når kameraet er installert, kan du rotere kamerahuset manuelt for å justere kameraets synsvinkel.
4

Norsk 8

Problemløsning
Kameraet skrur seg ikke på
Hvis kameraet ikke slås på, kan du prøve følgende løsninger:
· Forsikre deg om at kameraet er strømforsynt. PoE-kameraet skal drives av en PoE-switch / injector, Reolink NVR eller en 12V strømadapter (medfølger ikke). · Hvis kameraet er koblet til en PoE-enhet som angitt ovenfor, kobler du kameraet til en annen PoE-port for å se om kameraet slår seg på. · Prøv med en annen nettverkskabel.
Fungerer ikke dette kontakt support: https://support.reolink.com/.
IR-diodene fungerer ikke
· Gå til “innstillinger” og sjekk om du har aktivert infrarøde lysdioder. Hvis lysdiodene er deaktivert, vennligst aktiver dem. · Gå til Live View og sjekk Day / Night-modus. Sett modusen til Auto for å aktivere IR-lysene. · Oppgrader kameraets firmware til den nyeste versjonen · Gjenopprett kameraet til fabrikkinnstillingene og kontroller IR-lysinnstillingene igjen.
9 Norsk

Kontakt support hvis det fortsatt ikke fungerer: https://support.reolink.com/.
Feil ved oppdatering av firmware
Prøv følgende hvis du får problemer med oppdatering av kameraets firmware. · Sjekk den nåværende firmware versjonen og se om den er den siste. · Forsikre deg om at du laster ned riktig firmware fra “Reolink Download Center”. · Forsikre deg om at PC-en din er tilkoblet et stabilt nettverk. Fungerer ikke dette kontakt support: https://support.reolink.com/.

Spesifikasjoner
Nattsyn: 30 Meter Dag/Natt Modus: Automatisk
Generelt
Driftstemperatur: -10°C to 55°C Driftsfuktighet: 10%-90% IP klassifisering: IP66
For flere spesifikasjoner, gå til: https://reolink.com/.

Norsk 10

Samsvarserklæring
Erklæring om samsvar med FCC Denne enheten er i samsvar med del 15 i FCC- reglene. Driften er underlagt de følgende to forhold: (1) denne enheten kan ikke forårsake skadelig forstyrrelse, og (2) denne enheten må godta mottatt interferens, inkludert interferens som kan forårsake uønsket operasjon. For mer informasjon, besøk: https://reolink.com/fcc-compliance-notice/.
Info: Dette utstyret er testet og funnet å være i samsvar med begrensninger for en klasse B digital enhet, i henhold til del 15 i FCC-reglene. Disse grensene er utformet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig interferens i en boliginstallasjon.
Forenklet EU Samsvarserklæring
Reolink erklærer at denne enheten er i overholdelse av de grunnleggende kravene og andre relevante bestemmelser i direktivet 2014/53 / EU.
Riktig avhending av dette produktet
Denne merkingen indikerer at dette produktet ikke skal kastes sammen med annet husholdningsavfall i hele EU. For å forhindre mulig skade på miljøet eller menneskers helse fra ukontrollert avfallshåndtering, resirkuler det på en
11 Norsk

ansvarlig måte for å fremme bærekraftig gjenbruk av materielle ressurser. For å returnere den brukte enheten vennligst bruk retur- og innsamlingssystemene eller kontakt forhandleren der produktet ble kjøpt. De kan ta produktet for miljøsikker gjenvinning.
Begrenset garanti Dette produktet kommer med en 2-års begrenset garanti som bare er gyldig hvis den er kjøpt fra Reolink eller en autorisert Reolink forhandler. Mer info: https://reolink.com/warranty-and-return/.
Info: Vi håper at du blir fornøyd. Hvis du ikke er fornøyd med produktet og planlegger å returnere, anbefaler vi sterkt at du tilbakestiller kameraet til fabrikkinnstillingene og tar ut det innsatte Micro SD-kortet før du returnerer.
Vilkår og personvern Bruk av produktet er underlagt din samtykke til vilkårene for bruk og personvern på reolink.com. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Lisensavtale for sluttbrukere Ved å bruke programvaren som er innebygd i Reolink-produktet, godtar du vilkårene i denne sluttbrukerlisensavtalen (“EULA”) mellom deg og Reolink. Mer info: https://reolink.com/eula/.
Norsk 12

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

reolink User Manuals

Related Manuals