Ferroli GIADA Air Conditioner M 3 indoor units Instruction Manual

June 9, 2024
Ferroli

GIADA Air Conditioner M 3 indoor units

GIADA
Scansiona il codice QR per leggere il manuale in altre lingue Scan the QR code to read the manual in other language Escanee el código QR para leerel manual en otro idioma Scanai codul QR pentru a citimanualul în alt limb QR

cod. 3QE48020 – Rev 00 – 09/2022

04
08
08 09 10
12 13

16
17
18
19
20
20 21 21
23
23 23 23 24
26
27 28
31
32 33
34
35

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

unitate interioar de perete unitate interioar de perete
unitate interioar de perete
19

20

21

22

23

24

25

COMUTATOR MAGNETERMIC magnetermic
magnetermic
26

27

28

29

30

31

R32
32

33

34

35

LIMITELE GARANTIEI
Garantia nu se aplica in situatia in care apar inconveniente din cauze independente de producator, respectiv: a. transport, manipulare sau depozitare necorespunzatoare, loviri, ocuri, zgarieturi; b. instalare sau punere in functiune incorecte, executate de persona! neautorizat, neconfome legilor, normativelor i prescriptiilor tehnice in vigoare; c. utilizarea echipamentului in alte scopuri decat cele carora a fost destinat; d. utilizarea echipamentului fara filtrele obligatorii pe calea aerului, utilizarea unor filtre neconforme sau necuratarea lor periodica; e. defectiuni aie aparatului de conditionare a aerului cauzate de pierderi de freon prin racordarea necorespunzatoare a circuitelor frigorifice sau de neexecutarea vidului in conductele i unitatea interna inainte de deschiderea robinetelor unitatii exterioare; f. fluctuatii aie tensiunii electrice de alimentare diferite de 220 Vca cu mai mult de ±1O %; g. conectarea la instalatii electrice fara impamantare sau cu rezistenta de dispersie a acesteia mai mare de 4 Ohm h. instalarea i functionarea echipamentului in incaperi cu temperatura mai mica de 10°C. i. daca aparatul este subdimensionat si acest lucru a dus la deterioararea acestuia j. deteriorarea echipamentului ca urmare a incendiilor sau a calamitatilor naturale (inundatii, traznet etc) k. existenta corpurilor straine in echipamente I. daca au fost montate piese sau subansamble ce nu sunt originale sau nu au fost furnizate de FERROLI Romania.
ATENTIE! Colmatarea cu praf sau alte impuritati a schimbatorului unitatii exterioare poate duce la defectarea compresorului, cazul nefiind acoperit de garantie. Se recomanda incheierea unui contract de intretinere cu o firma specializata.
NU sunt considerate cazuri de garantie, interventia fiind suportata de utilizator: a. curatarea filtrelor, tavitei de condens i a schimbatoarelor de caldura (condensator, vaporizator) b. echipament nealimentat electric, baterii electrice lipsa sau consumate c. interventie asupra conductei de eliminare a condensului in cazul infundarii acesteia d. alegerea unui regim de lucru necorespunzator e. lucrari de intreUnere pentru echipamente.

Produs/Model: …………………………………………………………………. Nr:………………… din……………………

Serie unitate exterioara:………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Serie unitate interioara (1):………………………………………………….. Serie unitate interioara (2):………………………………………………….. Serie unitate interioara (3):………………………………………………….. Serie unitate interioara (4):………………………………………………….. Cumparator: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. . Adresa: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. . Unitate vanzatoare:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Adresa: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. . Factura nr.:……………………………………………………………………….. din data de: ……………………………………………………………………… Unitate Montaj……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Nume Montator………………………………………………………………….. Semnatura………………………….. Data Montaj……………………………

IMPORTATOR Ferroli Romania SRL

c8 ‘f,e <i0

Co.l)i61,.g..

FERROLll

· ROMANIA ·

UNITATEA VÀNZÀTOARE

CUMPARATOR Am luat la cunotiin1a precizarile facute in prezentul
certificat

Semnatura

Semnatura

Conform Regulamentului Generai privind Protectia Datelor 679/2016, firma de service isi asuma responsabilitatea pentru completarea corecta a informatiilor, pentru clarificarea fata de client a importantei bifarii optiunilor referitoare la protectia datelor si pentru transferul coree! si conform al acestor informatii in programul de raportare pus la dispozitie de FERROLI ROMANIA SRL.

‘,$0$170

)(552/,6S$ 9LD5LWRQGDD 6DQ%RQLIDFLR9HURQD,7$/< ZZZIHUUROLFRP
0DGHLQ&KLQD
&RG4(;;;;5HY[[ZRUNLQJ

IT

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Ferroli User Manuals

Related Manuals