ageLOC Galvanic Spa Owner’s Manual

June 4, 2024
ageLOC

Galvanic Spa

®
AGELOC® GALVANIC SPATM
Owner’s Manual

ageLOC Galvanic Spa
Dezvluie aspectul tânr cu beneficii vizibile pentru piele i pr în 5 minute sau mai puin.
ageLOC Galvanic Spa este un dispozitiv pentru îngrijire personal ce utilizeaz curentul galvanic pentru a ajuta la îmbuntirea vizibil a aspectului pielii i prului dumneavoastr. Acest dispozitiv versatil, cu ataamentele interschimbabile i produsele unice ce-l însoesc, ajut la îmbuntirea vizibil a aspectului liniilor fine i ridurilor; ofer strlucire pielii i revitalizeaz tenul; îmbuntete aspectul pielii ce prezint o textur asemntoare unei coji de portocal i susine un aspect strlucitor i sntos al prului.
Înainte de a începe
V rugm s citii instruciunile înainte de a utiliza dispozitivul ageLOC Galvanic Spa:
Atenie: Dispozitivul ageLOC Galvanic Spa este destinat utilizrii pe pielea sntoas. A nu se folosi în cazul în care prezentai rni deschise sau inflamaii, suntei predispui la acnee rozacee, dac suntei alergic la metal sau dac avei o piele dificil sau extrem de sensibil. Consultai medicul înainte de a utiliza dispozitivul ageLOC Galvanic Spa dac suntei însrcinat, dac avei un stimulator cardiac sau alt dispozitiv similar, dac suferii de epilepsie, purtai aparat dentar din metal, avei un implant de metal sau în cazul în care suferii de o afeciune.
Utilizatorii noi ai instrumentului Galvanic Spa i cei cu pielea sensibil sau predispus la alergii trebuie întotdeauna s testeze instrumentul pe o mic poriune de piele înainte de a folosi produsul conform indicaiilor. Verificai întotdeauna dispozitivul Galvanic Spa i capetele conductoare înainte de utilizare. 2

Asigurai-v c nu exist suprafee dure sau deteriorate, margini ascuite sau suprafee ce prezint iregulariti. Dac observai anomalii, nu utilizai instrumentul i contactai biroul local Nu Skin®. A nu se aplica direct pe buze, ochi sau pleoape. Dispozitivul i produsele sunt destinate doar utilizrii externe. Dac observai inflamaii, roea prelungit sau iritaii anormale, încetai utilizarea imediat i consultai un medic dac este necesar. Dispozitivul este destinat doar utilizrii de ctre aduli. Persoanele cu capaciti fizice, senzoriale sau mentale reduse, sau lipsite de experien i cunotine, i copiii cu vârsta peste 16 ani pot utiliza dispozitivul dac beneficiaz de supraveghere sau de instruire cu privire la utilizarea aparatului într-un mod sigur i îneleg riscurile implicate. Copiii trebuie supravegheai pentru a v asigura c nu se joac cu aparatul. Curarea i întreinerea nu trebuie s fie efectuate de ctre copii. A nu se lsa la îndemâna copiilor.
Îndeprtai toate foliile protectoare din plastic înainte de a începe. Depozitai într-un loc uscat, la temperatura camerei, la minim 4°C, pentru a evita posibilitatea formrii unei umflturi.
x Pentru a reduce riscul de oc, arsuri, foc sau vtmare corporal, nu introducei dispozitivul în ap. Nu plasai sau depozitai dispozitivul în locuri din care poate s cad sau poate fi tras în cad, cabina de du, chiuvet sau toalet. Nu folosii niciodat dispozitivul dac a fost deteriorat.
x Când scoatei un conductor, nu strângei sau nu presai mijlocul conductorului, deoarece aceasta ar putea duna funcionrii normale a mecanismului. Este indicat mai degrab a se prinde de prile laterale. Pentru a asigura tratarea corect a deeurilor în cazul dispozitivului ageLOC Galvanic Spa i al bateriilor, v rugm s le eliminai în conformitate cu legislaia local aplicabil sau cu cerinele privind eliminarea echipamentelor electrice/bateriilor. Acestea nu trebuie eliminate ca deeuri menajere. 3

Coninut ageLOC Galvanic Spa

1 Manual de utilizare 2 Dispozitiv ageLOC Galvanic Spa 3 Conductor ageLOC pentru fa 4 Conductor pentru zonele de focalizare 5 Conductor pentru corp 6 Conductor pentru scalp 7 Dou baterii AAA

1

2

3

4

7 – AAA + – AAA +

Produsele pentru îngrijire personal create pentru utilizare

împreun cu ageLOC Galvanic Spa se vând separat.

4

5

Utilizai doar 2 baterii AAA LR03 1.5 V. Nu amestecai baterii noi cu cele utilizate, sau baterii de diferite tipuri, cum ar fi alcaline i nealcaline, sau cele reîncrcabile sau nereîncrcabile.
Bateriile reîncrcabile trebuie îndeprtate din aparat înainte de a fi încrcate. Bateriile nereîncrcabile nu trebuie încrcate.
Nu scurtcircuitai bateriile. Atunci când terminalele pozitiv (+) i negativ (-) ale unei baterii sunt în contact una cu cealalt, bateria se poate scurtcircuita.
Bateriile epuizate trebuie îndeprtate din dispozitiv i reciclate în siguran în conformitate cu legislaia local. Îndeprtai bateriile din dispozitiv înaintea depozitrii prelungite.
Termen de garanie limitat de doi ani: Nu Skin garanteaz faptul c ageLOC Galvanic Spa nu va prezenta defecte de material sau de manufactur pe o perioad de doi ani de la data livrrii ctre dumneavoastr. Aceast garanie nu acoper defeciunile produsului datorate utilizrii necorespunztoare sau accidentelor. Dac produsul prezint defeciuni în perioada de garanie de doi ani, v rugm s contactai telefonic Serviciul local de Asisten Nu Skin pentru a aranja depanarea sau înlocuirea dispozitivului. Este posibil s vi se solicite s prezentai o chitan de vânzare care s includ data livrrii. Nu Skin îi rezerv dreptul de a inspecta dispozitivul. Aceast garanie nu afecteaz drepturile dumneavoastr legale specifice rii de achiziie, astfel de drepturi rmânând protejate. Aceast garanie este valabil în Africa de Sud, Austria, Belgia, Danemarca, Elveia, Finlanda, Frana, Germania, Irlanda, Islanda, Israel, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit., Republica Ceh, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Ucraina i Ungaria.
Protejat cu numerele de brevetare din SUA 6,766,199, 7,305,269, D661, 811 precum i prin numeroase brevete internaionale eliberate sau în curs de eliberare.

Eliminarea vechilor echipamente electrice i electronice (valabil în Uniunea European i în alte ri europene cu scheme de colectare selectiv). Acest simbol de pe produs sau de pe ambalajul su indic faptul c acest produs nu trebuie tratat ca deeu casnic. În schimb acesta va fi predat punctului corespunztor de colectare pentru reciclarea echipamentului electric i electronic. Asigurându-v c acest produs este eliminat corespunztor, ajutai la prevenirea eventualelor consecine negative asupra mediului i a sntii umane, care ar putea fi cauzate de eliminarea necorespunztoare a acestui produs. Reciclarea materialelor va ajuta la conservarea resurselor naturale. Pentru informaii detaliate despre reciclarea acestui produs, v rugm s luai legtura cu serviciul dumneavoastr local de colectare a deeurilor casnice.
Marcajul CE semnific faptul c productorul a verificat dac acest produs corespunde cerinelor UE privind sigurana, sntatea i mediul înconjurtor. Este un indicator al faptului c produsul corespunde legislaiei UE i permite libera circulaie a produselor în interiorul pieei europene.
Marcajul EAC (Marcaj de conformitate EurAsiatic) reprezint o marc ce trebuie aplicat pe produs pentru a demonstra conformitatea acestuia cu standardele vamale ale Uniunii.”

6

7

ageLOC Galvanic Spa Caracteristici
1 Receptor de ataare a conductorului 2 Buton de eliberare a conductorului 3 Afiaj 4 Buton de selecie 5 Panoul cromat 6 Compartimentul pentru baterie 7 Indicator de poziionare a conductorului (gravura mic)
Not: Îndeprtai toate proteciile de plastic din ambele pri ale dispozitivului înainte de a începe.
1 2 3 4 5
6
7 8

Afiaj ageLOC Galvanic Spa

1 Numerele 1, 2, 3, 4 sau 5 indic numrul de aplicare i produsul corespunztor (vedei mai jos).
2 Cele cinci puncte indic durata aplicrii corespunztoare.
3 Dac bateriile sunt aproape descrcate, de fiecare dat când dispozitivul este pornit, în partea de jos a afiajului va aprea un simbol cu o baterie de culoare galben, iar dispozitivul va emite un semnal sonor. Atunci când bateriile sunt complet descrcate, în partea de jos a afiajului va aprea un simbol cu o baterie de culoare galben, iar dispozitivul se va opri.

Fiecare produs trebuie utilizat împreun cu numrul corect de aplicare:

Gel de pre-tratament facial Galvanic SpaTM cu ageLOC
Gel de tratament facial Galvanic SpaTM cu ageLOC
Tru Face® Line Corrector

ageLOC® Body Shaping Gel
Ser pentru scalp i pr ageLOC Nutriol® Intensive

2 1
3
9

Cum s utilizai ageLOC Galvanic Spa

ageLOC Galvanic Spa include diferii conductori pentru fa, scalp i corp, dar sunt toi utilizai în modaliti similare. Instruciuni specifice pentru aplicri individuale pot fi gsite la paginile 282-289. V rugm s citii instruciunile înainte de a începe utilizarea dispozitivului.

Pentru fiecare utilizare, trebuie s ataai conductorul potrivit la dispozitiv. Pielea ce atinge ambele puncte de contact cromate trebuie s fie umed pentru a conduce cu succes curenii galvanici.

Ataarea unui conductor: inei

dispozitivul cu afiajul spre

dumneavoastr. Aliniai indicatorul ce

poziioneaz conductorul cu faa spre

dispozitiv apoi apsai în jos conductorul,

din prile laterale pân ce se fixeaz

Figura 1

(Figura 1). Dac conductorul nu se

conecteaz, asigurai-v c este orientat cu faa în direcia

potrivit i este poziionat corect. Nu forai conductorul

deoarece se poate deteriora. ageLOC Galvanic Spa nu va

funciona dac un capt al conductorului nu este bine ataat.

Figura 2

Îndeprtarea unui conductor: Întoarcei dispozitivul pentru ca panoul cromat s fie orientat spre dumneavoastr. Cu mâna liber, luai conductorul de prile laterale apoi apsai butonul de eliberare (Figura 2). Tragei uor conductorul de prile laterale.

Luminile de afiare: Afiajul va rmâne aprins cât timp dispozitivul este pornit, atunci când selectai i pe durata unei aplicri. Dac afiajul se închide i se aprinde, acest lucru se datoreaz fie faptului c dispozitivul a pierdut contactul cu pielea sau pielea nu este suficient de umed pentru a conduce curentul.

Mod de utilizare a produsului: Aplicai cantitatea recomandat de produs pe zona dorit de pe fa, scalp sau corp.

10

Selectare aplicare: Apsai butonul de

selecie pân ce numrul dorit este aprins

FACIAL SPA

(Figura 3).

Activare Curent Galvanic: Degetele

dumneavoastr trebuie s ating panoul

cromat de pe spatele dispozitivului în

Figura 3

timp ce conductorul atinge pielea.

Recomandm s udai bine mâinile cu ap sau NaPCA

Moisture Mist pentru a îmbunti conductibilitatea.*

Dac degetele alunec de pe panoul cromat pe durata

utilizrii, nu v îngrijorai, doar ajustai prinderea dispozitivului

i continuai tratamentul de spa.

*Reinei! Pielea ce atinge ambele puncte de contact cromate trebuie s fie umed pentru a conduce cu succes curenii galvanici.

Pe parcursul aplicrii: Dispozitivul emite un semnal sonor la fiecare 10 secunde indicând c este pornit i funcioneaz. Atunci când mai sunt 30 de secunde dintr-o aplicare, dispozitivul va emite un semnal sonor la fiecare 5 secunde pân ce aplicarea este finalizat.

Întreruperea aplicrii: Trebuie s meninei conductorul în contact cu zona vizat i s pstrai toate punctele de contact umede (Figura 4). Dac întrerupei contactul cu panoul cromat sau captul de aplicare, afiajul se va aprinde i se va stinge. Dispozitivul se va opri la câteva minute dup încetarea utilizrii.

Figura 4

Finalizarea aplicrii: La sfâritul tratamentului, dispozitivul va emite un semnal sonor lung urmat de alte dou mai scurte i se va opri automat. Dac dorii s efectuai o alt aplicare, apsai butonul de selectare pentru a accesa urmtorul numr de aplicare. Pentru a opri dispozitivul, apsai pur i simplu pe butonul de selectare pân ce afiajul dispare.

Încetai utilizarea dac experimentai inflamaii, roea sau reacii adverse ale pielii.

11

Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC

Setare Pre-Tratament Setare Tratament

Conductor

Utilizai acest tratament de trei ori pe sptmân pentru rezultate vizibile revigorante i revitalizante.

Pregtire: Dup utilizare aplicai un produs de curare Nu Skin® la alegere. Ataai conductorul pentru fa ageLOC la dispozitiv (Figura 1).

Figura 1

GS 1
PRE-TREAT GEL
FAZA APLICRII GELULUI PENTRU PRE-TRATAMENT PASUL 1: Aplicai uniform gelul pentru pretratament ageLOC pe întreaga fa i gât evitând ochii, pleoapele i buzele.

Figura 2

PASUL 2: Apsai butonul de selectare pân ce numrul 1 apare pe afiaj (Figura 2). Aceast aplicare va dura 2 minute.

Figura 3

PASUL 3: Umezii bine mâinile cu NaPCA Moisture Mist sau ap. inei dispozitivul cu o mân umed în timp ce atingei panoul cromat de pe spate i începei s atingei uor pielea cu captul conductorului (Figura 3). Asigurai-v c evitai zonele sensibile cum ar fi ochii, pleoapele i buzele.

Dispozitivul va emite un semnal sonor o dat, de dou ori sau de trei ori pentru a indica c s-a ajustat automat la pielea dumneavoastr. Dup acestea, aplicarea dumneavoastr galvanic a început, iar dispozitivul va emite un semnal sonor la fiecare 10 secunde, pentru a indica c unitatea este pornit i funcioneaz, i la fiecare 5 secunde atunci când aplicarea este aproape finalizat.

12

PASUL 4: La sfâritul aplicrii galvanice, dispozitivul va emite un semnal sonor lung urmat de alte dou mai scurte i se va opri automat. Îndeprtai orice resturi de gel de pe piele i de pe dispozitiv cu un prosop umed (Figura 4). Acum este timpul pentru faza Gelului de Tratament.

Figura 4

GS 2

FAZA GELULUI DE TRATAMENT

TREATMENT GEL

PASUL 1: Aplicai o fiol întreag din Gelul de tratament

ageLOC pe fa i gât.

PASUL 2: Conductorul pentru fa ageLOC ar trebui s fie ataat, aadar apsai butonul de selectare odat pentru a porni dispozitivul i continuai s apsai pân ce selectai numrul de aplicare 2 (Figura 5). Aceast aplicare va dura 3 minute.

PASUL 3: Din nou, inei dispozitivul cu o mân umed în timp ce atingei panoul cromat de pe spate i începei s atingei uor pielea cu captul conductorului (Figura 6). Asigurai-v c evitai zonele sensibile cum ar fi ochii, pleoapele i buzele.

Figura 5

Dispozitivul va emite un semnal sonor o

dat, de dou ori sau de trei ori pentru a

indica c s-a ajustat automat la pielea

dumneavoastr. Dup acestea, aplicarea

Figura 6

dumneavoastr galvanic a început, iar dispozitivul va emite un

semnal sonor la fiecare 10 secunde pentru a indica c unitatea

este pornit i funcioneaz, i la fiecare 5 secunde atunci când

aplicarea este aproape finalizat.

PASUL 4: La sfâritul aplicrii galvanice, dispozitivul va emite un semnal sonor lung urmat de alte dou mai scurte i se va opri automat. Utilizai un prosop umed pentru a îndeprta orice resturi de gel de pe piele i dispozitiv (Figura 7).

Figura 7

13

Tru Face Line Corrector

Setare

Conductor

Utilizai acest tratament dimineaa i seara pentru un aspect mai delicat al liniilor fine i ridurilor din jurul gurii, ochilor i frunii.

Figura 1 Figura 2 Figura 3

GS 3
Pregtire: Utilizai un produs de curare i toner Nu Skin la alegere. Ataai conductorul pentru zona de focalizare la dispozitiv (Figura 1).
PASUL 1: Aplicai Tru Face Line Corrector pe liniile i ridurile pe care dorii s le tratai. Aplicai pe zonele dorite pe rând. Asigurai-v c lsai un strat subire din produs pe suprafaa pielii.
PASUL 2: Apsai butonul de selectare pân ce numrul 3 apare pe afiaj (Figura 2). Aceast aplicare va dura 5 minute.
Sfat: Atunci când multiple zone sunt tratate, putei utiliza cele 5 minute pentru mai mult de o zon. Zonele mici de aplicare nu necesit mai mult de un minut sau dou fiecare.
PASUL 3: Umezii bine mâinile cu NaPCA Moisture Mist sau ap. inei dispozitivul cu o mân umed în timp ce atingei panoul cromat de pe spate i începei s atingei uor pielea cu captul conductorului (Figura 3). Acordai atenie evitrii zonelor sensibile cum ar fi ochii, pleoapele i buzele.

14

Dispozitivul va emite un semnal sonor o dat, de dou ori sau de trei ori pentru a indica c s-a ajustat automat la pielea dumneavoastr. Dup acestea, aplicarea dumneavoastr galvanic a început, iar dispozitivul va emite un semnal sonor la fiecare 10 secunde pentru a indica c unitatea este pornit i funcioneaz, i la fiecare 5 secunde atunci când aplicarea este aproape finalizat.

PASUL 4: La sfâritul aplicrii galvanice, dispozitivul va emite un

semnal sonor lung urmat de alte

dou mai scurte i se va opri

automat. Repetai paii 1, 2 i 3

pentru fiecare zon. Atunci când ai

terminat cu toate aplicrile, masai

produsul rmas pe piele i curai

resturile rmase de pe dispozitiv cu

un prosop umed (Figura 4).

Figura 4

15

ageLOC Body Shaping Gel

Setare

Conductor

Utilizai aceast aplicare de trei ori pe sptmân pentru a contura pielea, a o lsa mai ferm i delicat pe brae, coapse, abdomen i fese.

GS 4

Pregtire: Ataai conductorul pentru corp la dispozitiv (Figura 1).

Figura 1

PASUL 1: Utilizai pe pielea curat. Aplicai o cantitate generoas din ageLOC Body Shaping Gel pe zona dorit.

PASUL 2: Apsai butonul de selectare pân ce numrul 4 apare pe afiaj (Figura 2). Aceast aplicare va dura 5 minute pe fiecare zon.

Figura 2

Sfat: Se recomand ca timpul de aplicare s fie 5 minute pentru o zon dar este posibil s nu fie necesitai toate cele 5 minute.

PASUL 3: Umezii bine mâinile cu NaPCA Moisture Mist sau ap. inei dispozitivul cu o mân umed în timp ce atingei panoul cromat de pe spate i începei s atingei uor pielea cu captul conductorului (Figura 3).

Figura 3

Dispozitivul va emite un semnal sonor o dat, de dou ori sau de trei ori pentru a

indica c s-a ajustat automat la pielea dumneavoastr.

Dup acestea, aplicarea dumneavoastr galvanic a început,

iar dispozitivul va emite un semnal sonor la fiecare 10 secunde

pentru a indica c unitatea este pornit i funcioneaz, i la

fiecare 5 secunde atunci când aplicarea este aproape finalizat.

16

PASUL 4: La sfâritul aplicrii galvanice, dispozitivul va emite un semnal sonor lung urmat de alte dou mai scurte i se va opri automat. Repetai paii 1, 2 i 3 pentru fiecare zon. Atunci când toate aplicrile sunt finalizate, îndeprtai orice resturi ale produsului de pe piele i dispozitiv cu un prosop umed (Figura 4).

Figura 4

Aplicai ageLOC Dermatic Effects® de dou ori pe zi pentru ca pielea s rmân vizibil mai conturat i delicat. În zilele în
care utilizai ageLOC Body Shaping Gel, aplicai ageLOC
Dermatic Effects dup aplicarea galvanic.

17

ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum

Setare

Conductor

Utilizai acest ritual uor dimineaa i seara pentru a ajuta la revitalizarea scalpului zi dup zi, pentru un pr divin.

Figura 1 Figura 2
Figura 3

GS 5
Pregtire: Utilizai pe prul uscat. Ataai conductorul pentru scalp la dispozitiv (Figura 1).
PASUL 1: Pulverizai serul ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum direct pe scalp i rdcini împrind prul (Figura 2).
Sfat: Pulverizarea apei pe prul uscat înainte de a aplica serul ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum poate rezulta într-o aplicare mai uoare pe pr.
PASUL 2: Utilizai degetele i masai delicat serul pe scalp i rdcini (Figura 3). Pieptnai orice fire rebele (Figura 4).
Apsai butonul de selectare pân ce numrul 5 apare pe afiaj (Figura 5). Aceast aplicare va dura 2 minute.

PASUL 3: Umezii bine mâinile cu NaPCA Moisture Mist sau ap. inei dispozitivul cu o mân umed în timp ce atingei panoul cromat de pe spatele dispozitivului. Atingei scalpul direct cu conductorul i începei de la linia prului în spate, pstrând contact constant cu scalpul. (Figura 6).
Figura 6
Dispozitivul va emite un semnal sonor o dat, de dou ori sau de trei ori pentru a indica c s-a ajustat automat la pielea dumneavoastr. Dup acestea, aplicarea dumneavoastr galvanic a început, iar dispozitivul va emite un semnal sonor la fiecare 10 secunde pentru a indica c unitatea este pornit i funcioneaz, i la fiecare 5 secunde atunci când aplicarea este aproape finalizat.

Not: Pe parcursul aplicrii galvanice, pstrai Conductorul pentru scalp în contact constant cu scalpul.

PASUL 4: La sfâritul aplicrii galvanice, dispozitivul va emite un semnal sonor lung urmat de alte dou mai scurte i se va opri automat.

Nu cltii prul. Aranjai ca de obicei i îndeprtai orice resturi de produs de pe dispozitiv cu un prosop umed (Figura 7).

Figura 7

Figura 4

Figura 5

18

19

NSE Products Europe BV, Da Vincilaan, 9 ­ 1930, Zaventem, Belgium

Imported by/// :

RU ” “, 119049, , . 29/9, . 1

UA ” “, 03680, , , . . , . 4.

ZA Nu Skin Enterprises South Africa (Pty) Ltd. Techno Link 63, Regency drive, Route 21 Corporate Park, Nellmapius Drive, Irene, 0157, South Africa.

IL Nu Skin Israel Inc. Omarim Street 11, Bldg Menivim, Industrial Park, Omer 8496500

©2022 NSE Products, Inc

www.nuskin.com

310060 Q1 2022

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

ageLOC User Manuals

Related Manuals