LAURASTAR S Pure Ironing System User Manual

June 6, 2024
Laurastar

S Pure Ironing System

PURE

· PERFECT RESULTAAT IN 1 ENKELE BEWEGING · ACTIEVE STRIJKPLANK MET AANZUIG- EN
OPBLAASSYSTEEM · ONONDERBROKEN STRIJKBEURTEN DANKZIJ
HET VERWIJDERBARE RESERVOIR
DE DMS-STOOM VAN LAURASTAR: VERWIJDER VIRUSSEN EN BACTERIËN MET ÉÉN ENKELE HANDELING
De resultaten van wetenschappelijke tests tonen de snelle en doeltreffende werking van de DMS-stoom van Laurastar aan. In slechts 5 seconden verwijdert het:
99,9% van de virussen 99.9% van de bacteriën 100% van de mijten
(Wetenschappelijke tests uitgevoerd en gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria).
Het gamma Laurastar S Pure is voorzien van een unieke stoom om textiel diepgaand te reinigen. Hij verwijdert de organismen die allergieën veroorzaken die bevorderd worden door onze moderne levensstijl (vocht, isolatie, verwarming) en voorkomt verspreiding.

EIGENSCHAPPEN VAN HET PRODUCT
LAURASTAR TECHNOLOGIEËN
ACTIEVE TAFEL Het aanzuig- en opblaassysteem met twee snelheden blaast lucht onder de strijkhoes om de stof aan te spannen en valse plooien te voorkomen, of kleeft de kleding aan de plank voor perfecte strijkvouwen.
HET PROFESSIONELE STRIJKIJZER VAN LAURASTAR verspreidt een ultrafijne en krachtige stoom die zich aan elke stof aanpast en waarmee u verticaal kunt ontkreuken. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien.

FUNCTIES Onmiddellijke ingebruikname: zeer snelle opwarmingstijd van 3 minuten. Razendsnel geïnstalleerd en opgeborgen dankzij een exclusief open- en sluitsysteem. Ergonomisch: 6 hoogteniveaus van de tafel en een groot strijkoppervlak met een smalle punt die zich aan alle kledingstukken aanpast. Continu strijken: afneembaar waterreservoir van 1,2 liter met een geïntegreerde antikalkfilter zodat leidingwater kan gebruikt worden. Auto stop: het toestel schakelt automatisch uit als het 15 minuten niet wordt gebruikt voor meer veiligheid en om energie te besparen. Beveiligde opbergbox om het warme strijkijzer op te bergen. Eenvoudig te verplaatsen met 2 paar geïntegreerde wieltjes. Eenvoudig op te bergen: neemt maar 20 cm plaats in als hij is opgevouwen.
ACCESSOIRES Antikalkfilter Waterreservoir Antikalkvulling Mycover hoes Pearl Blue Beschermzool Draadgeleider Ledigingsbak
TECHNISCHE GEGEVENS Professioneel strijkijzer: ultrafijne stoom Stoomdruk: constante druk, 3,5 bar (dubbel volume) Ventilatorvermogen: 16 VA, 2 snelheden Hoogte strijkplank: 6 niveaus, 82 – 102 cm Afmetingen (H x B x D): 137 x 42 x 20 cm Totaal vermogen: 2200 W Totaal gewicht: ong. 19 kg Garantie: 2 jaar (uitsluitend voor de Europese Unie en Zwitserland) Gemaakt in Hongarije

INFORMATIE PALLETISERING Afmetingen verpakking (H x B x D): 23 x 45 x 147 cm Afmetingen pallet (H x B x D): 216 x 90 x 147 cm Aantal producten per pallet: 18
CH Ref: 000.0133.756
0 790776 018063 > EU Ref: 000.0333.756
0 790776 018070 >
www.laurastar.com

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Related Manuals