PRIME3 APS51 Party Speaker with Bluetooth and karaoke Owner’s Manual

June 1, 2024
PRIME3

APS51 Party Speaker with Bluetooth and karaoke

Product Information

Specifications:

  • Model: APS51 BLAST
  • Power: 3
  • Compatible with: AUXIN 5

Product Usage Instructions:

1. Power On/Off:

To power on the APS51 BLAST, press and hold the power button for
3 seconds. To power off, repeat the same process.

2. Connecting AUXIN 5:

Ensure the device is powered off. Connect the AUXIN 5 to the
APS51 BLAST using the provided cable. Power on both devices and
wait for them to establish a connection.

3. Adjusting Settings:

Use the control buttons on the APS51 BLAST to adjust settings
such as volume, mode, and equalizer options.

4. Maintenance:

Regularly clean the APS51 BLAST with a soft, dry cloth to
prevent dust buildup and maintain optimal performance.

Frequently Asked Questions (FAQ):

Q: How do I pair the APS51 BLAST with my device?

A: Ensure Bluetooth is enabled on your device, then search for
available devices and select “APS51 BLAST” to pair.

Q: Can I use the APS51 BLAST while charging?

A: Yes, you can use the APS51 BLAST while it is charging for
continuous playback.

Q: How do I reset the APS51 BLAST to factory settings?

A: Press and hold the reset button for 10 seconds to reset the
device to factory settings.

APS51 BLAST Bezpecnostní pravidla

=
3

· Pouzívejte v souladu s návodem k pouzití.

· Neinstalujte zaízení v blízkosti zdroj tepla, jako jsou radiátory,

tepelné regulátory, kamna nebo jiná zaízení (vcetn zesilovac), která

generují teplo.

· Cistte pouze suchým hadíkem.

· Nezakrývejte ani neblokujte ventilacní otvory na mízce reproduktor.

· Nevystavujte zaízení kapající nebo stíkající vod.

· Pouzívejte pouze originální píslusenství urcené výrobcem.

· Tento výrobek není hracka, dti jej mohou pouzívat pouze pod

dohledem dosplých.

· Nevystavujte zaízení nadmrnému teplu, jako je slunecní záení,

ohe a podobn.

· Nepouzívejte bhem bouky.

· Nevystavujte zaízení elektromagnetickému záení.

· Abyste pedesli ztrát sluchu, neposlouchejte hudbu delsí dobu.

· Nezapomete, ze nepouzívejte elektronická zaízení na vzdálenost

mensí nez10 cm od kardiostimulátoru.

(

Tímto spolecnost 2N-Everpol Sp.z oo.,prohlasuje, ze toto zaízení je v souladu se základními pozadavky pozadavek a dalsí relevantní ustanovení smrnice 2014/S3/EU.Prohlásení o shod lze získat na stránce produktu na adresewww.prvocíslo3.eu. Odpovdná osoba: 2N-Everpol Sp.zo.Ó., Pulawska 403A, 02-801 Varsava, Polsko, Tel.: +48 22 688 08 33, E-mail:info@prvocíslo3.eu.

Pokud je k produktu pipojen tento symbol peskrtnutého kontejneru, znamená to, ze se na produkt vztahuje evropská smrnice 2012/19/EC. Informujte se o místním systému tídného sbru elektrických a elektronických výrobk.Pouzitý spotebic by ml být dorucen na vyhrazená sbrná místa kvli nebezpecným soucástem, které mohou ovlivnit zivotní prostedí. Nevyhazujte tento spotebic do bzného odpadkového kose.
Vás produkt obsahuje baterie, na které se vztahuje evropská smrnice 2006/66/EC, coz nemze býtlikvidovat s bzným domovním odpadem. Informujte se prosím o místních pravidlech pro oddlený sbr baterií, protoze správná likvidace pomáhá pedcházet negativním dopadm na zivotní prostedí a lidské zdraví.
Vase produkty jsou navrzeny a vyrobeny z vysoce kvalitních materiál a komponent, které lze recyklovat a znovu pouzít.
Nahrávání a pehrávání materiálu mze vyzadovat souhlas. Viz zákon o autorských právech z roku 1956 aOchranné zákony z let 1958 az 1972.Bluetooth®slovní znacka a loga jsou
Bluetooth·registrované ochranné známky vlastnné spolecností BluEzub SIG, lne. a jakékoli pouzití
takových znacek z nasí strany je pod licencí. Ostatní ochranné známky a obchodní názvy jsou majetkem píslusných vlastník.
2

APS51 BLAST

=

3

Mnohokrát dkujeme za zakoupení naseho produktu. Tento model obsahuje níze uvedené hlavní funkce.

· Funkce Bluetooth pro pehrávání streamovaného zvuku.

· Vestavná dobíjecí baterie.

· PLL FM rádio s pamtí stanic

· Pehrávání z microSD karty (maximáln podporované zaízení do 128 GB).

· Funkce pehrávání MP3.

· Funkce Aux pehrávání.

· USB pehrávání.

·Funkce karaoke (kabelový mikrofonvstup).

Seznam ovládacích prvk:

1. Zapnutí/vypnutí 3. USB port S. Aux-in jack
7. Tlacítko Pedchozí 9. Tlacítko Dalsí 11. Tlacítko svtla 13. Knoflík ovládání hlasitosti

2. DC SV napájecí vstup (LED indikátor nabíjení) 4. Slot microSD 6. Vstup pro mikrofon 8. Pehrát/pozastavit, tlacítko TWS 1O. Tlacítko módu 12. Tlacítko Menu (T=výsky, b=basy,)

Baterie se nabíjí Tato jednotka mla uvnit vestavnou dobíjecí lithiovou baterii. Nez zacnete hrát, postupujte podle níze uvedených krok pro nabíjení.

  1. Pomocí dodaného kabelu USB pipojte reproduktor k vasí USB nabíjecce (USB adaptér nebo USB výstup
    3

APS51 BLAST

=

3
port jako na PC, výstup USB: DCSV, max 2A, ostatní USB nabíjecky s proudem mezi 1-2A). TheKonektor

by ml být pipojen k napájecímu konektoru DC SV na horním panelu reproduktoru a dalsí konektor by

ml být pipojen k nabíjecce USB. Poté zapojte USB nabíjecku do domácí elektrické sít.

2. LED nabíjení má bhem nabíjení cervenou barvu a otácí sezelené kalorie pi plném nabití.

3. Reproduktor se automaticky vypne, kdyz je baterie vybitá, dobijte ji, abyste mohli zaízení pouzívat.

dlezité:Doporucujeme pipojit USB nabíjecku se specifikací jmenovitého výstupu na DC SV/1 A,nebo mezi 1-proud USB 2A. Pokud je nabíjecí proud pílis nízký, mze z reproduktoru vycházet sum pi nabíjení nebo abnormální funkce. Pokud k tomu dojde, odpojte nabíjecí proud a na chvíli vlozte reproduktor, poté reproduktor resetuje funkci je normální1. Vezmte prosím na vdomí, ze se nejedná o poruchu.
Poznámky: Vase baterie vydrzí déle, pokud budete postupovat podle jednoduchých pokyn pro nabíjení a skladování. a. Pi prvním nabíjení jej nabíjejte alespo 10 hodin. b. Nabijte a skladujte jednotku v teplotním rozsahu S°C~35°C (40°F~95°F). c. Nenabíjejte déle nez 24 hodin.Nadmrné nabíjení nebo vybíjení mze zkrátit zivotnost baterie. d. Zivotnost baterie se pirozen v prbhu casu pomalu zkracuje. e. Pokud reproduktor delsí dobu nepouzíváte, vypnte jej. f. Reproduktor mze bhem nabíjení pehrávat hudbu. g. V dsledku prodlouzeného nabíjení a vybíjení bude ovlivnna zivotnost baterie jednotky a doba
pehrávání se také zkrátí. Nemzeme zarucit, ze pehrávání bude trvale stejné, a to není zahrnuto v nasí záruce a servisu.
Provoz Bluetooth Reproduktor obsahuje funkci Bluetooth, která vám umozuje bezdrátové pehrávání zvuku s jinými zaízeními Bluetooth, jako je smartphone atd. Postup naleznete níze. : 1. Chcete-li jednotku zapnout, stisknte vypínac, který patí do polohy zapnuto, opakovaným stisknutím
tlacítka rezimu pejdte do rezimu Bluetooth a na displeji se zobrazí ,,MODRÉ”. ‘. 2. Povolte na svém zaízení Bluetooth funkci Bluetooth a vyhledejte dostupné zaízení Bluetooth
(prosímprostudujte si návod k obsluze vaseho zaízení). 3. Zkontrolujte dostupné zaízení Bluetooth v seznamu nabídky vaseho zaízení a
vyberte”P3_VÝBUCH”pro zahájení párování.V pípad, ze je bhem párování vyzadováno heslo, zadejte prosím ,,0000″ (4 nuly). 4. Vyberte a pehrajte hudbu na svém zaízení Bluetooth.Poté bude zvuk vycházet z reproduktoru. S.Stisknutím tlacítka pedchozí / dalsí pepnete pehrávanou skladbu; otácejte ovladacem hlasitosti +/ – pro zvýsení nebo snízení hlasitosti; stisknutím tlacítka pehrávání/pauzy spustíte nebo pozastavíte hudbu.
Funkce TWS:v pípad, ze máte po ruce dva produkty, umístte jednotku blízko sebe (mén nez 10 metr); zapnte a pepnte do rezimu Bluetooth na obou jednotkách.Stisknte a podrzte (S sekund) chaos tlacítka TWS a zapnte rezim TWS na jedné jednotce jako hlavní reproduktor, poté se jednotka po chvíli automaticky spáruje s dalsím reproduktorem.Vyhledejte a spárujte reproduktor podle postupu nad ovládáním Bluetooth, vyberte hudbu pro pehrávání.Poté mzete získat zvukový výstup z obou reproduktor.Stisknutím a podrzením tlacítka TWS na kterémkoli reproduktoru mzete rezim TWS vypnout.
Poznámky: a. U vsech zaízení Bluetooth není zaruceno úspsné spárování kvli odlisnému designu a znacce. b. Nejlepsí pracovní vzdálenost Bluetooth je do 10 metr bez jakýchkoli pekázek mezi nimi.

4

APS51 BLAST

=

3

Provoz FM rádia

Ped poslechem rádia se pokuste pemístit jednotku k oknu co nejblíze, abyste získali lepsí píjem.

Automatické skenování a ladní: Zapnte jednotku a stisknutím tlacítka rezimu pejdte do rezimu FM, dlouze stisknte (2 sekundy) pehrávání/tlacítko pauza pro vyhledání a ulození dostupné stanice.Stisknutím tlacítka pedchozí/dalsí pepnete dostupnou pedvolenou stanici. Dlouhým stisknutím tlacítka pedchozí/dalsí na 2 sekundy vyhledáte a pehrajete dostupnou stanici ve vzestupné nebo sestupné frekvenci.Otácejte ovladacem hlasitosti pro zvýsení nebo snízení výstupní hlasitosti. Jednotka mze ulozit maximáln 40 pednastavených stanic.

Zadáním císla frekvence stanice pomocí tlacítka na dálkovém ovladaci mzete peskocit a pehrát pímo píslusnou stanici;Zadáním císla pednastavené stanice z dálkového ovladace mzete peskocit a pehrát ulozenou stanici. dlezitá poznámka:Píjem rádiové stanice se mze bhem nabíjení zhorsit kvli rusení; mzete zkusit odpojit nabíjení USB pro lepsí píjem.

AUXIN
Pomocí kabelu Aux propojte konektor AUX na horním panelu reproduktoru s linkovým výstupem nebo konektorem pro sluchátka na jakémkoli jiném externím audio pehrávaci, jako je mp3 pehrávac atd. Zapnte reproduktor a krátce stisknte tlacítko Mode pro vstup do rezimu pehrávání AUX IN;vyberte a pehrajte hudbu z externího audio pehrávace, poté bude zvuk vycházet z reproduktoru. Poznámky: 1. V rezimu AUX IN je hlavní ovládací prvek na stran externího audio pehrávace. Stále vsak mzete zvýsit nebo snízit hlasitost na stran reproduktoru.

USB/microSD (pehrávání z karty TFJ Ped pehráváním zkopírujte hudbu ve formátu MP3 na USB zaízení nebo microSD kartu (max. Podporováno 128 GB) a poté vlozte zaízení do slotu na pedním panelu zaízení. Zapnte zaízení a stisknutím tlacítka rezimu pejdte do rezimu pehrávání USB nebo MicroSD;reproduktor automaticky nacte zaízení a po nkolika sekundách uslysíte zvuk.

V USB/Rezim pehrávání microSD karty, stisknte pedchozí/dalsí tlacítko pro pepnutí skladby.Stisknte a podrzte pedchozí/tlacítko dalsí pro rychlé pevíjení vzad/rychlé pevíjení aktuální skladby vped, po uvolnní se obnoví normální pehrávánítlacítko.Otocením ovladace hlasitosti zvýsíte nebo snízíte úrove hlasitosti; stisknte pehrát/tlacítko pauzy pro pehrávání nebo pozastavení hudby; opakovaným stisknutím tlacítka opakování na dálkovém ovladaci pepnete rezim pehrávání mezi opakováním jednoho//opakovat vse; stisknte císelné tlacítko na dálkovém ovladaci pro rychlý výbr hudební skladby.

Funkce nahrávání:V rezimu USB nebo microSD krátkým stisknutím tlacítka nahrávání na dálkovém ovladaci zacnte nahrávat okolní hlas a ulozte jej do zaízení USB nebo microSD;krátkým stisknutím tlacítka pehrávání záznamu na dálkovém ovladaci pehrajete nahranou hudbu, dlouhým stisknutím tlacítka pehrávání záznam hudbu odstraníte. Poznámka: a. Pouzití prodluzovacího kabelu USB pro pipojení pehrávání zaízení USB se nedoporucuje, protoze to
mze zpsobit ztrátu dat bhem penosu a výstup sumu. b. Maximální podporované zaízení USB/microSD je az 128 G. c. Podporovaný formát hudebních soubor je MP3, ale nezarucujeme vsechny.

Karaoke Produkt obsahuje funkci Karaoke. Dosáhnete a zazpíváte píse pomocí kabelového mikrofonního vstupu.Zapojte
5

APS51 BLAST

=

3
kabelový mikrofon (není soucástí dodávky) do 6,3 mm jacku a poté zapnte mikrofon pro zpv. Mzete

zpívat a uzívat si hudbu zárove.

Hlasitost výstupu mikrofonu a ozvna: Opakovaným krátkým stisknutím tlacítka nabídky na horním panelu

získáte moznosti nastavení hlasitosti mikrofonu nebo efektu ozvny, otácením hlavního ovladace

hlasitosti správn upravte výstupní úrove. (Vo = hlasitost mikrofonu, EC = ozvna mikrofonu)

Disco svtlo:krátkým opakovaným stisknutím tlacítka svtla na horním panelu mzete vypnout diskotékové svtlo reproduktoru (3 typy a svtlo vypnuto).

EQ a nastavení výsek/bas:krátkým opakovaným stisknutím tlacítka EQ na dálkovém ovladaci mzete vybrat a upravit pednastavený EQ (rezimy S a vypnuto); krátkým opakovaným stisknutím tlacítka menu na horním panelu získáte výsky nebo basymoznosti,okamzit otácejte hlavním ovladacem hlasitosti, abyste upravilivýstupúrove. Tato funkce funguje pouze v rezimu Bluetooth/FM/USB/microSD.

Dálkový ovladac:jednotka obsahuje jednoduchý dálkový ovladac, který má podobné ovládání jako výse.

Odstraování problém 1. Jednotku nelze napájetna. a. Nabijte prosím jednotku a zkuste to znovu. b. Pokud problém petrvává, kontaktujte servisní stedisko.
2. V rezimu Bluetooth není slyset zádný nebo perusovaný výstup zvuku. a.Vypnte Bluetooth a znovu jej spárujte s reproduktorem. b. Umístte zaízení Bluetooth blíze k reproduktoru.
3. Zádná dostupná stanice FMnebosum pozadí v FM. a. Pro poslech nalate jinou FM stanici. b. Zkuste prosím pesunout jednotku vedle okna dovnitobjednatzlepsit serecepce.
6

APS51 BLAST
4. Reproduktor nemze císt hudbu z USB nebo microSD karty. a. Zkontrolujte, zda jste kartu USB nebo microSD vlozili do slotu správn. b. Prosím chEck, pokud je audio formát ve formátu MP3.

=
3

Specifikace:
Napájení: DCSV, max 2A Verze Bluetooth VS.Ó,nejlepsí pracovní vzdálenost do 10 metr FM frekvence: 87,5 ~ 108.0 MHz Maximální výstupní výkon BT: +4 dBM USB/microSD maXpodporovaná kapacita: az 128G USB/Podpora microSD hudebního formátu: MP3 (bez záruky) Výstupní výkon (RMS): 1O W Výkon baterie: 3600 mAh, 3.7V dobíjecí Ii-ion baterie Doba nabíjení:piblizn 6-8 hodin na základ DCSV, 1A vstupu.Doba pehrávání z baterie:3~4 hodiny závisí na úrovni hlasitosti. Doplnk:1 x USB nabíjecí kabel, 1 x AUX kabel, 1 x dálkový ovladac (bez baterie). Rozmry:220 x 535 x 245 mm (s/D/H) Hmotnost:3,7 kg Spoteba energie v pohotovostním rezimu: <0.07 W (Výse uvedené specifikace se mohou aktualizovat bez pedchozíhooznámení)

7

APS51 BLAST Bezpecnostné pravidlá

=
3

· Pouzívajte v súlade s návodom na pouzitie.

· Neinstalujte zariadenie v blízkosti zdrojov tepla, ako sú radiátory,

ohrievace, kachle alebo iné zariadenia (vrátane zosilovacov), ktoré

generujú teplo.

· Cistite iba suchou handrickou.

· Nezakrývajte ani neblokujte vetracie otvory na mriezke reproduktorov.

· Nevystavujte zariadenie kvapkaniu alebo spliechaniu.

· Pouzívajte iba originálne príslusenstvo specifikované výrobcom.

· Tento výrobok nie je hracka, môzu ho pouzíva deti len pod

dohadom dospelých.

· Nevystavujte zariadenie nadmernému teplu, ako je slnecné ziarenie,

ohe a podobne.

· Nepouzívajte pocas búrok s bleskami.

· Nevystavujte zariadenie elektromagnetickému ziareniu.

· Aby ste predisli strate sluchu, nepocúvajte hudbu dlhsí cas.

· Nezabudnite, ze elektronické zariadenia nepouzívajte vo

vzdialenosti mensej ako10 cm od kardiostimulátora.

(

Týmto spolocnos 2N-Everpol Sp.z oo.,vyhlasuje, ze toto zariadenie je v súlade so zásadami a alsích príslusných ustanovení smernice 2014/S3/EÚ.Vyhlásenie o zhode mozno získa na stránke produktu na adresewww.prime3.EÚ. Zodpovedný: 2N- Everpol Sp.zo.o., Pulawska 403A, 02-801 Varsava, Posko, Tel.: +48 22 688 08 33, E-mail:Info@prime3.EÚ.

Ke sa na produkte nachádza tento symbol preciarknutého odpadkového kosa s kolieskami, znamená to, ze sa na produkt vzahuje európska smernica 2012/19/EC. Informujte sa o miestnom systéme separovaného zberu elektrických a elektronických produktov.Pouzitý spotrebic by mal by odovzdaný na vyhradené zberné miesta kvôli nebezpecným komponentom, ktoré môzu ovplyvni zivotné prostredie. Nevyhadzujte tento spotrebic do spolocného odpadkového kosa.

Vás výrobok obsahuje batérie, na ktoré sa vzahuje európska smernica 2006/66/ES, co nemôze bylikvidova s bezným domovým odpadom. Informujte sa o miestnych pravidlách separovaného zberu batérií, pretoze správna likvidácia pomáha predchádza negatívnym následkom na zivotné prostredie a udské zdravie.

Vase produkty sú navrhnuté a vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a komponentov, ktoré je mozné recyklova a znovu pouzi.

Nahrávanie a prehrávanie materiálu môze vyzadova súhlas. Pozri autorský zákon z

roku 1956 aOchranné zákony z rokov 1958 az 1972.Bluetooth®slovná znacka a logá sú

Bluetooth·registrované ochranné známky, ktoré vlastní Bluezub SIG, lne. a akékovek pouzitie takýchto

znaciek z nasej strany je

na základe licencie. Ostatné ochranné známky a obchodné názvy patria ich príslu sným

vlastníkom.

2

APS51 BLAST

=

3

akujeme, ze ste si kúpili nás produkt. Tento model obsahuje nizsie uvedené hlavné funkcie.

· Funkcia Bluetooth pre prehrávanie audio streamingu.

· Vstavaná nabíjatená batéria.

· PLL FM rádio s pamäou staníc

· Prehrávanie z MicroSD karty (maximálne podporované zariadenie do 128 GB).

· Funkcia prehrávania MP3.

· Funkcia Aux prehrávania.

· Prehrávanie cez USB.

·Funkcia karaoke (káblový mikrofónvstup).

Zoznam ovládacích prvkov:

3. Zapnutie/vypnutie
3. USB port S. Aux-in jack
7. Tlacidlo Predchádzajúci 9. Tlacidlo alej 11. Svetelné tlacidlo 13. Gombík ovládania hlasitosti

4. Vstup napájania DC SV (indikátor nabíjania) 4. Slot MicroSD 6. Vstup pre mikrofón 8. Prehra/pozastavi, tlacidlo TWS 1O. Tlacidlo rezimu 12. Tlacidlo ponuky (T=výsky, b=basy,)

Nabíjanie batérie Táto jednotka mala vo vnútri zabudovanú nabíjatenú lítiovú batériu. Pred spustením prehrávania vykonajte nabíjanie poda nizsie uvedeného kroku. 4. Pomocou dodaného USB kábla pripojte reproduktor k vasej USB nabíjacke (USB adaptér alebo USB výstup
3

APS51 BLAST

=

3
port ako na PC, USB výstup: DCSV, max 2A, iné USB nabíjacky s prúdom medzi 1-2A). TheKonektor by

mal by pripojený k napájaciemu konektoru DC SV na hornom paneli reproduktora a alsí konektor by

mal by pripojený k USB nabíjacke. Potom zapojte USB nabíjacku do domácej elekt rickej siete.

5. LED dióda nabíjania má pocas nabíjania cervenú farbu a otáca sazelená farba pri plnom nabití.

6. Reproduktor sa po vybití batérie automaticky vypne, aby ste mohli zariadenie pouzíva, nabite ho.

dôlezité:Odporúcame pripoji USB nabíjacku s menovitým výstupom na DC SV/1 A,alebo medzi 1-2A prúdové napájanie USB. Ak je nabíjací prúd prílis nízky, môze z reproduktora vychádza sum pri nabíjaní alebo abnormálna funkcia. Ak sa to stane, odpojte napájanie a na chvíu vlozte reproduktor, potom sa reproduktor resetuje, funkcia je normálna1. Upozorujeme, ze nejde o poruchu.
Poznámky: Vasa výdrz batérie vydrzí dlhsie, ak budete postupova poda jednoduchých pokynov na nabíjanie a skladovanie. a. Pri prvom nabíjaní ho nabíjajte aspo 10 hodín. b. Nabite a uskladnite jednotku v teplotnom rozsahu S°C~35°C (40°F~95°f). c. Nenabíjajte dlhsie ako 24 hodín.Nadmerné nabíjanie alebo vybíjanie môze skráti zivotnos batérie. d. Zivotnos batérie sa casom prirodzene pomaly skracuje. e. Ak reproduktor dlhsí cas nepouzívate, vypnite ho. f. Reproduktor dokáze pocas nabíjania prehráva hudbu. g. V dôsledku predzeného nabíjania a vybíjania bude ovplyvnená zivotnos batérie jednotky a tiez sa
skráti cas prehrávania. Nemôzeme zaruci, ze prehrávanie bude stále rovnaké, a to nie je zahrnuté v nasej záruke a servise.
Prevádzka Bluetooth Reproduktor obsahuje funkciu Bluetooth, ktorá vám umozuje bezdrôtovo prehráva zvuk s inými zariadeniami Bluetooth, ako je smartfón at.: 5. Zapnite jednotku stlacením vypínaca, ktorý patrí do polohy za pnuté, opakovaným stlacením tlacidla
rezimu prejdite do rezimu Bluetooth a na displeji sa zobrazí ,,MODRÝ” ‘. 6. Zapnite funkciu Bluetooth na svojom zariadení Bluetooth a vyhadajte dostupné zariadenie Bluetooth
(prosímpozrite si návod na obsluhu vásho zariadenia). 7. Skontrolujte dostupné zariadenie Bluetooth v zozname ponuky vásho zariadenia a
vyberte”P3_BLAST”na spustenie párovania.V prípade potreby hesla pocas párovania zadajte ,,0000″ (4 nuly). 8. Vyberte a prehrajte hudbu na svojom zariadení Bluetooth.Potom bude zvuk vychádza z reproduktora. S.Stlacením tlacidla predchádzajúce / nasledujúce prepnete prehrávanú skladbu; otácaním ovládaca hlasitosti +/- zvýsite alebo znízite hlasitos; stlacením tlacidla prehrávania/pauzy spustíte alebo pozastavíte hudbu.
Funkcia TWS:v prípade, ze máte po ruke dva produkty, umiestnite jednotku blízko seba (menej ako 10 metrov); zapnite a prepnite na rezim Bluetooth na oboch jednotkách.Stlacte a podrzte (S sekúnd) chaos tlacidla TWS a zapnite rezim TWS na jednej jednotke ako hlavný reproduktor, potom sa jednotka po chvíli automaticky spáruje s iným reproduktorom.Vyhadajte a spárujte reproduktor poda postupu nad ovládaním Bluetooth, vyberte hudbu na prehrávanie.Potom môzete získa zvukový výstup z oboch reproduktorov.Stlacením a podrzaním tlacidla TWS na ktoromkovek reproduktore môzete vypnú rezim TWS.
Poznámky: c. Nie je zarucené úspesné spárovanie vsetkých zariadení Bluetooth z dôvodu odlisného dizajnu a znacky. d. Najlepsia pracovná vzdialenos Bluetooth je do 10 metrov bez akýchkovek prekázok medzi nimi.

4

APS51 BLAST

=

3

Prevádzka FM rádia

Pred pocúvaním rádia sa pokúste premiestni jednotku veda okna co najblizsie, aby ste dosiahli lepsí príjem.

Automatické skenovanie a ladenie: Zapnite jednotku a stlacením tlacidla rezimu prejdite do rezimu FM, dlho stlacte (2 sekundy) prehrávanie/tlacidlo pauzy na vyhadanie a ulozenie dostupnej stanice.Stlacením tlacidla predchádzajúce/nasledujúce prepnete dostupnú predvolenú stanicu. Dlhým stlacením tlacidla predchádzajúca/nasledujúca na 2 sekundy spustíte vyhadávanie a prehrávanie dostupnej stanice vo vzostupnej alebo zostupnej frekvencii.Otácaním ovládaca hlasitosti zvýsite alebo znízite výstupnú hlasitos. Jednotka dokáze ulozi maximálne 40 predvolených staníc.

Zadaním císla frekvencie stanice pomocou císlicového tlacidla na diakovom ovládaci môzete preskoci a prehra relatívnu stanicu priamo;Zadaním císla predvolenej stanice z diakového ovládaca môzete preskoci a prehra ulozenú stanicu. dôlezitá poznámka:Príjem rádiovej stanice sa môze pocas nabíjania zhorsi v dôsledku rusenia; môzete skúsi odpoji nabíjanie cez USB pre lepsí príjem. POMOCNÝ Pomocou kábla Aux prepojte konektor AUX na hornom paneli reproduktora s výstupom linky alebo konektorom pre slúchadlá na akomkovek inom externom audio prehrávaci, ako je prehrávac mp3 at. Zapnite reproduktor a krátko stlacte tlacidlo Mode, aby ste vstúpili do rezimu prehrávania AUX IN;vyberte a prehrajte hudbu z externého audio prehrávaca, potom bude zvuk vychádza z reproduktora. Poznámky: 2. V rezime AUX IN je hlavný ovládací prvok na strane externého audio prehrávaca. Stále vsak môzete zvýsi alebo znízi hlasitos na strane reproduktora.

USB/microSD (prehrávanie z karty TFJ Pred prehrávaním skopírujte hudbu vo formáte MP3 na USB zariadenie alebo microSD kartu (max. podporovaná 128 GB) a potom vlozte zariadenie do slotu na prednom paneli zariadenia. Zapnite zariadenie a stlacením tlacidla rezimu prejdite do rezimu prehrávania USB alebo MicroSD;reproduktor automaticky nacíta zariadenie a po niekokých sekundách budete pocu zvuk.

V USB/Rezim prehrávania z microSD karty, stlacte predchádzajúci/alsie tlacidlo na prepnutie skladby.Stlacte a podrzte predchádzajúce/alsie tlacidlo na rýchle pretácanie dozadu/rýchle pretácanie aktuálnej skladby dopredu, po uvonení obnovte normálne prehrávanietlacidlo.Otácaním gombíka hlasitosti zvýsite alebo znízite úrove hlasitosti; stlacte tlacidlo prehrávania/tlacidlo pozastavenia na prehrávanie alebo pozastavenie hudby; opakovaným stlácaním tlacidla opakovania na diakovom ovládaci prepínate rezim prehrávania medzi rezimom opakovania jednej//opakujte vsetko; stlacte císelné tlacidlo na diakovom ovládaci pre rýchly výber hudobnej skladby.

Funkcia nahrávania:V rezime USB alebo microSD krátkym stlacením tlacidla nahrávania na diakovom ovládaci spustíte nahrávanie environmentálneho hlasu a ulozíte ho do zariadenia USB alebo microSD;krátkym stlacením tlacidla prehrávania záznamu na diakovom ovládaci spustíte prehrávanie nahranej hudby, dlhým stlacením tlacidla prehrávania záznamu hudbu odstránite. Poznámka: a. Pouzitie predlzovacieho kábla USB na pripojenie prehrávania zariadenia USB sa neodporúca, pretoze
to môze spôsobi stratu údajov pocas prenosu a výstup sumu. b. Maximálne podporované USB/microSD zariadenie je az 128 G. c. Podporovaný formát hudobných súborov je MP3, ale nezarucujeme vsetky.

Karaoke Produkt obsahuje funkciu Karaoke. Môzete dosiahnu a spieva piese pomocou káblového mikrofónového
5

APS51 BLAST

=

vstupu.Zapojtekáblový mikrofón (nie je súcasou dodávky) do 6,3 mm konektora a potom zapnite mikrofón3na

spev. Môzete spieva a zárove si uzíva hudbu.

Hlasitos výstupu mikrofónu a ozvena: Opakovaným krátkym stlacením tlacidla ponuky na hornom paneli

získate moznosti nastavenia hlasitosti mikrofónu alebo efektu ozveny, otácaním hlavného gombíka

hlasitosti správne upravíte výstupnú úrove. (Vo = hlasitos mikrofónu, EC = ozvena mikrofónu)

Disco svetlo:krátkym opakovaným stlacením tlacidla svetla na hornom paneli môzete vypnú disko svetlo reproduktora (3 typy a svetlo vypnuté).

EQ a nastavenie výsok/basov:krátkym opakovaným stlacením tlacidla EQ na diakovom ovládaci môzete vybra a upravi prednastavený ekvalizér (rezimy S a vypnutie); krátkym opakovaným stlacením tlacidla ponuky na hornom paneli získate výsky alebo basymoznosti,ihne otácajte hlavným gombíkom hlasitosti, aby ste upravilivýkonúrovni. Táto funkcia funguje iba v rezime Bluetooth/FM/USB/microSD.

Diakový ovládac:jednotka obsahuje jednoduchý diakový ovládac, ktorý má podobné ovládanie ako vyssie.

Riesenie problémov 5. Jednotka sa nedá napájana. a. Nabite jednotku a skúste to znova. b. Ak problém pretrváva, kontaktujte servisné stredisko.
6. V rezime Bluetooth nie je pocu ziadny alebo prerusovaný výstup zvuku. a.Vypnite Bluetooth a znova ho spárujte s reproduktorom. b. Umiestnite svoje zariadenie Bluetooth blizsie k reproduktoru.
7. Ziadna dostupná stanica FMalebosum pozadia v FM. a. Na pocúvanie nalate inú FM stanicu. b. Skúste presunú jednotku veda okna dovnútraobjednapolepsi sarecepcia.
6

APS51 BLAST
8. Reproduktor nedokáze precíta hudbu z USB alebo microSD karty. a. Skontrolujte, ci ste kartu USB alebo microSD vlozili do slotu správne. b. Prosím check, ak je audio formát vo formáte MP3.

=
3

specifikácia: Napájanie: DCSV, max 2A Verzia Bluetooth VS.O,najlepsia pracovná vzdialenos do 10 metrov FM frekvencia: 87,5 ~ 108.0 MHz Maximálny výstupný výkon BT: +4 dBM USB/microSD maXpodporovaná kapacita: az 128G USB/Podpora microSD formátu hudby: MP3 (nie je zarucené) Výstupný výkon (RMS): 1O W Výkon batérie: 3600 mAh, 3.7V nabíjatená I-Ion batéria Doba nabíjania:priblizne 6-8 hodín na základe DCSV, 1A vstup.Cas prehrávania batérie:3~4 hodiny závisí od úrovne hlasitosti. Doplnok:1 x USB nabíjací kábel, 1 x AUX kábel, 1 x diakový ovládac (bez batérie). Rozmery:220 x 535 x 245 mm (s/D/H) Hmotnos:3,7 kg Spotreba energie v pohotovostnom rezime: <0.07 W (Vyssie uvedené specifikácie sa môzu aktualizova bez predchádzajúcehoupozornenie)

7

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

PRIME3 User Manuals

Related Manuals