PRIME3 APS09 Bluetooth Portable Speaker User Manual

June 13, 2024
PRIME3

APS09 Bluetooth Portable Speaker

Product Information:

Product Name: APS09

Model: PRIME3

Manufacturer Code: CJD97681

Product Usage Instructions:

  1. Step 1: Ensure that the APS09 device is fully charged or
    connected to a power source.

  2. Step 2: Locate the power button on the APS09 device and press
    it to turn on the device.

  3. Step 3: Once the device is powered on, you can use the APS09
    for various purposes.

  4. Step 4: To access different features of the APS09, refer to the
    user manual for detailed instructions.

  5. Step 5: When you are finished using the APS09, press and hold
    the power button to turn off the device.

Please note that this is a general usage guide. For specific
functions and operations, refer to the complete user manual
provided with the product.

APS09

= PRIME3

‘CJD
01 Ó

9 7 6 81

APS09
DLEZITÁ BEZPECNOSTNI INSTRUKCE

= PRIME3

· Pouzívejte v souladu s návodem k pouzití.

· Neinstalujte zaízení v blízkosti zdroj tepla, jako jsou radiátory, tepelné regulátory, kamna nebo jiná

zaízení (vcetn zesilovac), která generují teplo.

· Cistte pouze suchým hadíkem.

· Nezakrývejte ani neblokujte ventilacní otvory na mízce reproduktor1.

· Nevystavujte zaízení kapající nebo stíkající vod.

· Pouzívejte pouze originální píslusenství urcené výrobcem.

· Tento výrobek není hracka, dti jej mohou pouzívat pouze pod dohledem dosplých.

· Nevystavujte zaízení nadmrnému teplu, jako je slunecní záení, ohe a podobn.

· Nepouzívejte bhem bouky.

· Nevystavujte zaízení elektromagnetickému záení.

· Abyste pedesli ztrát sluchu, neposlouchejte hudbu delsí dobu.

· Pamatujte, ze nepouzívejte elektronická zaízení ve vzdálenosti mensí nez 10 cm od kardiostimulátoru.

(

Tímto spolecnost 2N-Everpol Sp. z oo prohlasuje, ze toto zaízení je v souladuszákladní pozadavek a dalsí píslusná ustanovení smrnice 2014/53/EU. Prohlásení o shod lze získat na stránce produktu na adresewww.prime3.eu. Odpovdná strana: 2N-Everpol Sp.z oo, Pulawska 403A, 02-801 Varsava, Polsko, tel.: +48 22 331 99 59, e-mail:[email protected]

Pokud je k produktu pipojen tento symbol peskrtnutého kontejneru, znamená to, ze se na produkt vztahuje evropská smrnice 2012/19/EU.Informujte se o místním systému tídného sbru elektrických a elektronických výrobk.Pouzitý spotebic by ml být dorucen na vyhrazená sbrná místa kvli nebezpecným soucástem, které mohou ovlivnit zivotní prostedí. Nevyhazujte tento spotebic do bzného odpadkového kose.

Vás výrobek obsahuje baterie, na které se vztahuje evropská smrnice 2006/66/EG, coz nemze býtlikvidovat s bzným domovním odpadem.Informujte se prosím o místních pravidlech pro oddlený sbr baterií, protoze správná likvidace pomáhá pedcházet negativním dopadm na zivotní prostedí a lidské zdraví.

Vase produkty jsou navrzeny a vyrobenysvysoce kvalitní materiályakomponenty,kterýlze recyklovat a znovu pouzít. Nahrávání a pehrávání materiálu mze vyzadovat souhlas. Viz Copyright Act 1956 a The Performer’s Protection Act 1958 az 1972.

ÓBluetooth SIG,

Bluetooth®slovní znacka a loga jsou registrované ochranné známky vlastnné spolecností

Bluetooth”lne. a jakékoli nase pouzití takových znacek je na základ licence. Ostatní ochranné známky

a obchodní názvy jsou majetkem píslusných vlastník.

Mnohokrát dkujeme za zakoupení naseho produktu. Tento model obsahuje níze uvedené hlavní funkce. · Funkce Bluetooth pro pehrávání streamovaného zvuku. · Vestavná dobíjecí baterie. · PLL FM rádio s pamtí stanic · Pehrávání z microSD karty (maximáln podporované zaízení do 32 GB). · Funkce pehrávání MP3. · Funkce Aux pehrávání. · USB slot.

3

APS09
Seznam ovládacích prvk: 1. Zapnutí/vypnutípepínac. 2. Tlacítko módu 3. Tlacítko hlasitosti +/dalsí. 4. Tlacítko Pehrát/Pozastavit. S. Tlacítko hlasitosti/pedchozí. 6. DC SV napájecí konektor. 7. Slot pro MicroSD kartu. 8. AUX IN. 9. USB slot. 10.LED nabíjení/signál.

= PRIME3

Baterie se nabíjí Tato jednotka mla uvnit vestavnou dobíjecí lithiovou baterii. Nez zacnete hrát, postupujte podle níze uvedených krok pro nabíjení.

  1. Pomocí dodaného USB kabelu propojte reproduktor s vasí USB nabíjeckou (USB adaptér nebo USB výstupní
    port jako na PC, USB výstup: DCSV, max 2A, jiné USB nabíjecky s proudem mezi 1-2A). Konektor by ml být pipojen k napájecímu konektoru DC SV na horním panelu reproduktoru a dalsí konektor by ml být pipojen k nabíjecce USB. Poté zapojte USB nabíjecku do domácí elektrické sít. 2. LED nabíjení se bhem nabíjení rozsvítí cerven a po úplném nabití baterie cervená LED zhasne. 3. Reproduktor se automaticky vypne, kdyz je baterie vybitá, dobijte ji, abyste mohli zaízení pouzívat.

dlezité:Doporucujeme pipojit USB nabíjecku s jmenovitým výstupním výkonem pi DC SV/1 A nebo mezi 1-2A aktuálním USB napájením. Pokud je nabíjecí proud pílis nízký, mze z reproduktoru vycházet sum pi nabíjení nebo abnormální funkce. Pokud k tomu dojde, odpojte nabíjecí proud a za chvíli vlozte reproduktor, poté reproduktor resetuje funkci je normální!. Vezmte prosím na vdomí, ze se nejedná o poruchu.

Poznámky: Vase baterie vydrzí déle, pokud budete postupovat podle jednoduchých pokyn pro nabíjení a skladování. a. Pi prvním nabíjení jej nabijte alespo 1Óhodin. b. Nabít aobchodjednotkav rámciteplotarozsahze S°C~3S°C (40°F~9S°F). c. Nenabíjejte déle nez 24 hodin. Mze dojít k nadmrnému nabíjení nebo vybíjenízkrátitzivotnost baterie. d. Zivotnost baterie se pirozen v prbhu casu pomalu zkracuje. e. Pokud reproduktor delsí dobu nepouzíváte, vypnte jej. f. Reproduktor mze bhem nabíjení pehrávat hudbu. g. V dsledku prodlouzeného nabíjení a vybíjení bude ovlivnna zivotnost baterie jednotky a doba
pehrávání se zkrátí. Nemzeme zarucit, ze pehrávání bude trvale stejné, a to není zahrnuto v nasí záruce a servisu.

Provoz Bluetooth Reproduktor obsahuje funkci Bluetooth, která vám umozuje bezdrátové pehrávání zvuku se zaízeními Bluetooth, jako je smartphone atd. Postup naleznete níze.: 1. Chcete-li jednotku zapnout, stisknte vypínac v poloze zapnuto,stisknte tlacítko rezimu pro vstup do
rezimu Bluetooth; modré svtlosignálVEDENÝvlesvtlicekterýznamená, ze jednotka je pipravena ke spárování. 2. Povolte na svém zaízení Bluetooth funkci Bluetooth,a hledatdostupnýZaízení Bluetooth (prosímprostudujte si návod k obsluze vaseho zaízení). 3. Zkontrolujte dostupné zaízení Bluetooth v seznamu nabídky vaseho zaízení a vyberte ,,P3_BLOW”.Startpárování. Zadejte prosím”0000″(4 nuly) v pípad, ze je bhem párování vyzadováno heslo.Po úspsném spárování se z reproduktoru ozve krátký zvuk.
4

APS09

=

PRIME3
4. Vyberte a pehrajte hudbu na svém zaízení Bluetooth.Poté bude zvuk vycházet z reproduktoru.

S.Stisknte pedchozí/dalsí tlacítko pro pepnutí pehrávané skladby; lisAa podrzte hlasitost+/- tlacítko pro

zvýsení nebo snízeníse objem; stisknte pehrávání/tlacítko pauzy pro pehrávání nebo pozastavení

hudby; stisknte a podrzte pehrávání/tlacítko pauza 3 sekundy pro odpojení párování s aktuálním

zaízením Bluetooth.

Poznámky:

a. U vsech Bluetooth zaízení není zaruceno úspsné spárování kvli odlisnému designu a branci.

b. Nejlepsí pracovní vzdálenost Bluetooth je do 10 metr bez jakýchkoli pekázek mezi nimi.

Provoz FM rádia Ped poslechem rádia se prosím pokuste pemístit jednotku co nejblíze k oknu, abyste získali lepsí píjem. Automatické skenování a ladní:Zapnte jednotku a stisknutím tlacítka rezimu pejdte do rezimu FM, stisknte tlacítko pehrávání/tlacítko pauza pro vyhledání a ulození dostupné stanice;stisknte hlasitost +/tlacítko pro pepnutí dostupné pednastavené stanice; stisknte a podrzte hlasitost +/- tlacítko pro zvýsení nebo snízení výstupní hlasitosti.

dlezitá poznámka:hlas vysílací stanice se mze bhem nabíjení zhorsit kvli rusení; vymzete zkusit odpojit nabíjení USB pro lepsí poslech.

AUXIN Pomocí kabelu Aux propojte konektor AUX na horním panelu reproduktoru s linkovým výstupem nebo konektorem pro sluchátka na jakémkoli jiném externím audio pehrávaci, jako je mp3 pehrávac atd. Zapnte reproduktor a krátce stisknte tlacítko Mode pro vstup do rezimu pehrávání AUX IN;vyberte a pehrajte hudbu z externího audio pehrávace, poté bude zvuk vycházet z reproduktoru. Poznámky: 1. V rezimu AUX IN,hlavní ovládání Isna stran externího audio pehrávace.Stále vsak mzete zvýsit nebo snízitse hlasitost na stran reproduktoru. 2. K dispozici je pouze rezim AUX INwpoté pipojte audio kabel na jednotce.

Pehrávání z USB/microSD(TF) karty Ped zahájením pehrávání zkopírujte hudbu ve formátu MP3 do zaízení USB nebo microSD karty (maximáln podporovaná kapacita 32 GB) a poté vlozte zaízení do slotu na horním panelu jednotky. Zapnte jednotku,a stisknutím tlacítka rezimu pejdte do rezimu pehrávání USB nebo MicroSD;reproduktor automaticky pecte zaízení,a po nkolika sekundách získáte hudební výstup.

V USB/rezim pehrávání microSD karty,stisknte pedchozí/dalsí tlacítko pro pepnutí skladby;stisknte a podrzte volume+/-tlacítko pro zvýsení nebo snízení úrovn hlasitosti; stisknte pehrát/tlacítko pauzy pro pehrávání nebo pozastavení hudby.

Poznámka: a. Pouzití prodluzovacího kabelu USB pro pipojení pehrávání zaízení USB se nedoporucuje, protoze to
mze zpsobit ztrátu dat bhem penosu a výstup sumu. b. Maximální podporované USB/microSD zaízení má kapacitu az 32G. c. Podporovaný formát hudebních soubor je MP3/WAV, ale nezarucuje vsechny. d. USB/Rezim pehrávání microSD je k dispozici pouze tehdy, kdyz je zaízení pipojeno k jednotce.

Odstraování problém 1. Jednotku nelze zapnout. a. Nabijte prosím jednotku a zkuste to znovu.
5

APS09
b. Pokud problém petrvává, kontaktujte servisní stedisko.
2. V rezimu Bluetooth není slyset zádný nebo perusovaný výstup zvuku. a. Vypnte prosím Bluetooth,a znovu spárujte s reproduktorem. b. Umístte zaízení Bluetooth blíze k reproduktoru.
3. Zádná dostupná stanice FM nebo hluk na pozadí v pásmu FM. a. Pro poslech nalate jinou FM stanici. b. Zkuste prosím pesunout jednotku vedle okna, abyste získali lepsí píjem.
4. Reproduktor nemze císt hudbu z USB nebo microSD karty. a. Zkontrolujte, zda jste kartu USB nebo microSD vlozili do slotu správn. b. Zkontrolujte, zda je zvukový formát ve formátu MP3.
Specifikace: Napájení: DCSV, max 1A Bluetooth verze VS.O, nejlepsí pracovní vzdálenost do 10 metr FM frekvence:87,5~108.0 MHz USB/Maximální podporovaná kapacita microSD:az 32 GB USB/Podpora microSD hudebního formátu: MP3/WAV (bez záruky) Výstupní výkon (RMS): SW Síla baterie:1200 mAh, 3,7V dobíjecí I-Ion baterieDoba nabíjení:piblizn 3-4 hodiny na základ DCSV, 1A vstupu. Doba pehrávání z baterie:~ 3 hodiny. Doplnk:1 x USB nabíjecí kabel Rozmry: 16095236 mm (s/D/H) Hmotnost: 0.53 kg Spoteba v pohotovostním rezimu:<1W Píkon: SW (Výse uvedené specifikace se mohou aktualizovat bez pedchozíhooznámení)
2N-Everpol Sp. z oo ul.Pulawska 403A 02-801 Varsava, Polsko telefon: +48 22 331 99 59 e-mailem:[email protected] www.prime3.pl W przypadku pytar lub problemów prosimy o kontakt z naszymserwisem.V pípad dotaz nebo problém kontaktujte nás servis. Tel.00 48 22 331 99 54 E-mailem:[email protected]
Wszelkie prawa zastrzezone. Wszystkie nazwy marek sq zarejestrowanymi znakami towarowymi nalezqcymi do odpowiednich podmiotów. Dane i parametry techniczne mogq ulec zmianie bezwczesniejszegouprzedzenia. Vsechna práva vyhrazena. Vsechny názvy branci jsou jejich registrované ochranné známky

= PRIME3

3

APS09
DOLEZITÉ BEZPECNOSTNÉ INSTRUKCIE · Pouzívajte v súlade s návodom na pouzitie.

= PRIME3

· Neinstalujte zariadenie v blízkosti zdrojov tepla, ako sú radiátory, ohrievace, kachle alebo iné zariadenia

(vrátane zosilovacov), ktoré generujú teplo.

· Cistite iba suchou handrickou.

· Nezakrývajte ani neblokujte vetracie otvory na mriezke reproduktorov1.

· Nevystavujte zariadenie kvapkaniu alebo spliechaniu.

· Pouzívajte iba originálne príslusenstvo specifikované výrobcom.

· Tento výrobok nie je hracka, môzu ho pouzíva deti len pod dohadom dospelých.

· Nevystavujte zariadenie nadmernému teplu, ako je slnecné ziarenie, ohe a podobne.

· Nepouzívajte pocas búrok s bleskami.

· Nevystavujte zariadenie elektromagnetickému ziareniu.

· Aby ste predisli strate sluchu, nepocúvajte hudbu dlhsí cas.

· Nezabudnite, ze elektronické zariadenia nepouzívajte vo vzdialenosti mensej ako 10 cm od kardiostimulátora.

(

Týmto spolocnos 2N-Everpol Sp. z oo vyhlasuje, ze toto zariadenie je v súladeszákladnú poziadavku a alsie príslusné ustanovenia smernice 2014/53/EÚ. Vyhlásenie o zhode mozno získa na stránke produktu na adresewww.prime3.eu. Zodpovedná strana: 2N-Everpol Sp.z oo, Pulawska 403A, 02-801 Varsava, Posko, Telefón: +48 22 331 99 59, Email:[email protected]

Ke sa na produkte nachádza tento symbol preciarknutého odpadkového kosa s kolieskami, znamená to, ze sa na produkt vzahuje európska smernica 2012/19/EÚ.Informujte sa o miestnom systéme separovaného zberu elektrických a elektronických produktov.Pouzitý spotrebic by mal by odovzdaný na vyhradené zberné miesta kvôli nebezpecným komponentom, ktoré môzu ovplyvni zivotné prostredie. Nevyhadzujte tento spotrebic do spolocného odpadkového kosa.

Vás výrobok obsahuje batérie, na ktoré sa vzahuje európska smernica 2006/66/EG, co nemôze bylikvidova s bezným domovým odpadom.Informujte sa o miestnych pravidlách separovaného zberu batérií, pretoze správna likvidácia pomáha predchádza negatívnym následkom na zivotné prostredie a udské zdravie.

Vase produkty sú navrhnuté a vyrobenésvysoko kvalitné materiályakomponenty,ktorémozno recyklova a znova pouzi. Nahrávanie a prehrávanie materiálu môze vyzadova súhlas. Pozrite si zákon o autorských právach z roku 1956 a zákony o ochrane interpretov z rokov 1958 az 1972.
o Bluetooth®slovná znacka a logá sú registrované ochranné známky spolocnosti Bluetooth SIG, Bluetooth”lne. a akékovek pouzitie takýchto znaciek z nasej strany je na základe licencie. Ostatné ochranné známky a obchodné názvy patria ich príslusným vlastníkom.

akujeme, ze ste si kúpili nás produkt. Tento model obsahuje nizsie uvedené hlavné funkcie. · Funkcia Bluetooth pre prehrávanie audio streamingu. · Vstavaná nabíjatená batéria. · PLL FM rádio s pamäou staníc · Prehrávanie z MicroSD karty (maximálne podporované zariadenie do 32 GB). · Funkcia prehrávania MP3. · Funkcia Aux prehrávania. · USB slot.

4

APS09

Zoznam ovládacích prvkov:

5. Zapnutie/vypnutieprepínac.

6. Tlacidlo rezimu

7. Tlacidlo hlasitosti +/alsí.

8. Tlacidlo Prehra/Pozastavi.

S. Tlacidlo hlasitosti/predchádzajúci.

napájací konektor DC SV.

Slot na microSD kartu.

AUX IN.

USB slot.

10.LED nabíjanie/signál.

= PRIME3

Nabíjanie batérie Táto jednotka mala vo vnútri zabudovanú nabíjatenú lítiovú batériu. Pred spustením prehrávania vykonajte nabíjanie poda nizsie uvedeného kroku. 4. Pomocou dodaného USB kábla pripojte reproduktor k vasej USB nabíjacke (USB adaptér alebo USB výstupný
port ako na PC, USB výstup: DCSV, max 2A, iné USB nabíjacky s prúdom medzi 1-2A). Konektor by mal by pripojený k napájaciemu konektoru DC SV na hornom paneli reproduktora a alsí konektor by mal by pripojený k USB nabíjacke. Potom zapojte USB nabíjacku do domácej elektrickej siete. 5. LED dióda nabíjania sa pocas nabíjania rozsvieti cervenou farbou a ke je batéria úplne nabitá, cervená dióda LED zhasne.
6. Reproduktor sa automaticky vypne po vybití batérie, nabite ju, aby ste mohli zariadenie pouzíva. dôlezité:Odporúcame pripoji USB nabíjacku s menovitým výstupom pri DC SV/1 A, alebo medzi 1-2A prúdovým USB výkonom. Ak je nabíjací prúd prílis nízky, môze z reproduktora vychádza sum pri nabíjaní alebo abnormálna funkcia. Ak sa to stane, odpojte napájanie a na chvíu vlozte reproduktor, potom sa reproduktor resetuje, funkcia je normálna!. Upozorujeme, ze nejde o poruchu.

Poznámky: Vasa výdrz batérie vydrzí dlhsie, ak budete postupova poda jednoduchých pokynov na nabíjanie a skladovanie. a. Pri prvom nabíjaní ho nabite aspo 1Ohodiny. b. Nabite aobchodjednotkav rámciteplotarozsahz S°C~3S°C (40°F~9S°f).
c. Nenabíjajte dlhsie ako 24 hodín. Môze dôjs k nadmernému nabíjaniu alebo vybíjaniuskrátizivotnos batérie. d. Zivotnos batérie sa casom prirodzene pomaly skracuje. e. Ak reproduktor dlhsí cas nepouzívate, vypnite ho. f. Reproduktor dokáze pocas nabíjania prehráva hudbu. g. V dôsledku predzeného nabíjania a vybíjania bude ovplyvnená zivotnos batérie jednotky a skrátený
cas prehrávania. Nemôzeme zaruci, ze prehrávanie bude stále rovnaké, a to nie je zahrnuté v nasej záruke a servise.

Prevádzka Bluetooth Reproduktor obsahuje funkciu Bluetooth, ktorá vám umozuje bezdrôtovo prehráva zvuk pomocou zariadení Bluetooth, ako je smartfón at.: 5. Ak chcete jednotku zapnú, stlacte vypínac, ktorý patrí do polohy zapnuté,stlacte tlacidlo rezimu pre
vstup do rezimu Bluetooth; modré svetlosignálLEDbudevzplanúktoréznamená, ze jednotka je pripravená na párovanie. 6. Povote funkciu Bluetooth na svojom zariadení Bluetooth,a hadak dispozíciiZariadenie Bluetooth (prosímpozrite si návod na obsluhu vásho zariadenia). 7. Skontrolujte dostupné zariadenie Bluetooth v zozname ponuky vásho zariadenia a vyberte moznos ,,P3_BLOW”.zacaspárovanie. Prosím, zapíste sa”0000″(4 nuly) v prípade, ze sa pri párovaní vyzaduje heslo.Po úspesnom spárovaní zaznie z reproduktora krátke upozornenie.
5

APS09

=

PRIME3
8. Vyberte a prehrajte hudbu na svojom zariadení Bluetooth.Potom bude zvuk vychádza z reproduktora.

S.Stlacte predchádzajúci/alsie tlacidlo na prepnutie prehrávanej skladby; stlacte tlacidloaa podrzte

hlasitos+/- tlacidlo na zvýsenie alebo znízeniese objem; stlacte tlacidlo prehrávania/tlacidlo pozastavenia

na prehrávanie alebo pozastavenie hudby; stlacte a podrzte prehrávanie/tlacidlo pauza 3 sekundy, aby sa

odpojilo párovanie s aktuálnym zariadením Bluetooth.

Poznámky: c. Nie je zarucené úspesné spárovanie vsetkých zariadení Bluetooth z dôvodu odlisného dizajnu a branci. d. Najlepsia pracovná vzdialenos Bluetooth je do 10 metrov bez akýchkovek prekázok medzi nimi.

Prevádzka FM rádia Pred pocúvaním rádia sa pokúste premiestni jednotku k oknu, aby ste dosiahli lepsí príjem. Automatické skenovanie a ladenie:Zapnite jednotku a stlacením tlacidla rezimu prejdite do rezimu FM, stlacte tlacidlo prehrávania/tlacidlo pauzy na vyhadanie a ulozenie dostupnej stanice;stlacte tlacidlo hlasitosti +/- tlacidlo na prepnutie dostupnej predvolenej stanice; stlacte a podrzte tlacidlo hlasitosti +/tlacidlo na zvýsenie alebo znízenie výstupnej hlasitosti. dôlezitá poznámka:hlas vysielacej stanice sa môze pocas nabíjania zhorsi v dôsledku rusenia; vymôzete skúsi odpoji nabíjanie cez USB pre lepsie pocúvanie.

POMOCNÝ Pomocou kábla Aux prepojte konektor AUX na hornom paneli reproduktora s výstupom linky alebo konektorom pre slúchadlá na akomkovek inom externom audio prehrávaci, ako je prehrávac mp3 at. Zapnite reproduktor a krátko stlacte tlacidlo Mode, aby ste vstúpili do rezimu prehrávania AUX IN;vyberte a prehrajte hudbu z externého audio prehrávaca, potom bude zvuk vychádza z reproduktora.

Poznámky: 3. V rezime AUX IN,hlavná kontrola isna strane externého audio prehrávaca.Stále vsak môzete zvýsi alebo znízise hlasitos na strane reproduktora. 4. K dispozícii je len rezim AUX INwpotom pripojte audio kábel na jednotke.

Prehrávanie z USB/microSD (TF) karty Pred spustením prehrávania skopírujte hudbu vo formáte MP3 do zariadenia USB alebo karty microSD (maximálne podporované 32 GB) a potom vlozte zariadenie do slotu na hornom paneli jednotky. Zapnite jednotku,a stlacením tlacidla rezimu vstúpte do rezimu prehrávania USB alebo MicroSD;reproduktor nacíta zariadenie automaticky,a po niekokých sekundách získate hudobný výstup.

V USB/rezim prehrávania microSD karty,stlacte predchádzajúci/alsie tlacidlo na prepnutie skladby;stlacte a podrzte hlasitos+/-tlacidlo na zvýsenie alebo znízenie úrovne hlasitosti; stlacte tlacidlo prehrávania/tlacidlo pauzy na prehrávanie alebo pozastavenie hudby.

Poznámka: a. Pouzitie predlzovacieho USB kábla na pripojenie USB zariadenia na prehrávanie sa neodporúca, pretoze
to môze spôsobi stratu dát pocas prenosu a výstup sumu. b. Maximálne podporované USB/Zariadenie microSD má kapacitu az 32G. c. Podporovaný formát hudobného súboru je MP3/WAV, ale nezarucujú vsetky. d. USB/Rezim prehrávania microSD je dostupný len vtedy, ke je zariadenie pripojené k jednotke.

Riesenie problémov 5. Jednotka sa nedá zapnú. a. Nabite jednotku a skúste to znova.
6

b. Ak problém pretrváva, kontaktujte servisné stredisko.
6. V rezime Bluetooth nie je pocu ziadny alebo prerusovaný výstup zvuku. a. Prosím, vypnite Bluetooth,a znova spárujte s reproduktorom. b. Umiestnite svoje zariadenie Bluetooth blizsie k reproduktoru.
7. Ziadna dostupná stanica FM alebo sum pozadia v pásme FM. a. Na pocúvanie nalate inú FM stanicu. b. Skúste premiestni jednotku veda okna, aby ste dosiahli lepsí príjem.
8. Reproduktor nedokáze precíta hudbu z USB alebo microSD karty. a. Skontrolujte, ci ste kartu USB alebo microSD vlozili do slotu správne. b. Skontrolujte, ci je zvukový formát v MP3.
specifikácia: Napájanie: DCSV, max 1A Verzia Bluetooth VS.O, najlepsia pracovná vzdialenos do 10 metrov FM frekvencie:87,5-108.0 MHz USB/Maximálna podporovaná kapacita microSD:az 32 GB USB/Podpora microSD formátu hudby: MP3/WAV (nezarucené) Výstupný výkon (RMS): SW Napájanie z batérie:1200 mAh, 3,7 V nabíjatená I-Ion batériaDoba nabíjania:priblizne 3-4 hodiny na základe DCSV, 1A vstup. Cas prehrávania batérie:~ 3 hodiny. Doplnok:1 x USB nabíjací kábel Rozmery: 16095236 mm (s/D/H) Hmotnos: 0.53 kg Spotreba energie v pohotovostnom rezime:<1W Príkon: SW (Vyssie uvedené specifikácie sa môzu aktualizova bez predchádzajúcehoupozornenie)
2N-Everpol Sp. z oo ul.Pulawska 403A 02-801 Varsava, Posko telefón: +48 22 331 99 59 e-mail:[email protected] www.prime3.pl W przypadku pytar lub problemów prosimy o kontakt z naszymserwisem.V prípade otázok alebo problémov kontaktujte nás servis. Tel.00 48 22 331 99 54 E-mail:[email protected]
Wszelkie prawa zastrzezone. Wszystkie nazwy marek sq zarejestrowanymi znakami towarowymi nalezqcymi do odpowiednich podmiotów. Dane i parametre techniczne mogq ulec zmianie bezwczesniejszegouprzedzenia. Vsetky práva vyhradené. Vsetky názvy branci sú ich registrované ochranné známky

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

PRIME3 User Manuals

Related Manuals