permobil M2 ATI Anti Thrust Cushion Instruction Manual

October 29, 2023
permobil

M2 ATI Anti Thrust Cushion

Comfort Cushions
M2, Acta-Embrace®, Curve
Operation Manual

M2

Acta-Embrace

Curve

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve

Kontaktinformasjon
The Comfort Companies, LLC 1960 South Calhoun Road New Berlin, Wisconsin 53151, USA
USA: 800-736-0925 Utenfor USA: +1-262-432-0830 Faks: +1-406-522-8563
Kundestøtte: orders.comfort@permobil.com
permobil.com
ADVARSEL 8QQODWHOVHDY§IºOJHGHQVSHVLVHUWH prosedyren kan medføre potensielt farlige omstendigheter, som igjen kan forårsake alvorlig personskade.
OBS! 8QQODWHOVHDY§IºOJHGHQVSHVLVHUWH prosedyren kan medføre potensielt farlige omstendigheter, som igjen kan forårsake mindre til moderat personskade eller skade på utstyret eller annen eiendom.
Varsling om uønskede hendelser
Ta kontakt med kundestøtte hvis det oppstår en alvorlig uønsket hendelse eller personskade.

Innhold
Tiltenkt bruk
Viktig sikkerhetsinformasjon
Detaljtegninger av deler Plassering av puten
Ta av og sette på trekk Feilsøking
Vedlikehold, rengjøring og desinfeksjon
Oppbevaring, transport, kassering og gjenvinning Garanti
3URGXNWVSHVLNDVMRQHU

42 43-44 45 46 47-48 49
50

Symboler

Produsent

Vekt

Antall

Medisinsk utstyr

Passer til

Produktets forside

Modellnummer

Produktets bakside

Serienummer
Oppfyller brannsikkerhetskrav
Se bruksanvisningen

Produktets underside
Størrelse (bredde x dybde x høyde)

Autorisert representant i Den europeiske union

Merk
Denne brukerhåndboken omhandler følgende produkter: Comfort M2-pute (Anti- thrust), Comfort Acta-Embrace-pute (Anti-thrust), Comfort Curve-pute. Leverandør: Disse anvisningene skal gis til brukeren av dette produktet. Bruker (individ eller omsorgsperson): Les anvisningene før produktet tas i bruk, RJbWDYDUHS§GHPIRUVHQHUHEUXN 3URGXNWHQHNDQRPIDWWHVDYHWWHOOHUHUHSDWHQWHURJYDUHPHUNHUL86$RJDQGUH land, herunder Acta-Embrace®, STRETCH-AIR® og COMFORT-TEK®. Produktinformasjon endres etter behov ­ oppdatert produktinformasjon HUbWLOJMHQJHOLJS§SHUPRELOFRP7DNRQWDNWPHGNXQGHVWºWWHIRUHOGUHYHUVMRQHU DYbSURGXNWLQIRUPDVMRQHQ The Comfort Companies, LLC er en del av Permobil. © 2019, 2022 Permobil REV 2022-07-13
41

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve
TILTENKT BRUK
&RPIRUW$FWD(PEUDFHSXWHQ$FWD(PEUDFHHUHQEUXNVNODUVLWWHDWHIRU rullestol, beregnet på å fremme god sittestilling og bekkenstabilitet, og for å gi hudbeskyttelse og komfort. Acta-Embrace er beregnet på de som er i fare for å utvikle trykkskader. Acta-Embrace skal ha riktig størrelse for personen og skal brukes med et kompatibelt trekk. Acta-Embrace har HQYHNWJUHQVHVHSURGXNWVSHVLNDVMRQHQHLGHWWHGRNXPHQWHW &RPIRUW0SXWHQ0HUHQEUXNVNODUVLWWHDWHIRUUXOOHVWROEHUHJQHWS§ å fremme god sittestilling og bekkenstabilitet samtidig som det maksimale trykket reduseres på områder med høy risiko, for eksempel sitteben, haleben og korsben. M2 er beregnet på de som er i fare for å utvikle trykkskader. M2 skal ha riktig størrelse for personen og skal brukes med HWNRPSDWLEHOWWUHNN0KDUHQYHNWJUHQVHVHSURGXNWVSHVLNDVMRQHQH i dette dokumentet. &RPIRUW&XUYHSXWHQ&XUYHHUHQEUXNVNODUVLWWHDWHPHGODYYHNWIRU rullestol, beregnet på å fremme trykkfordeling og gi en stabil og komfortabel VLWWHDWH&XUYHVNDOKDULNWLJVWºUUHOVHIRUSHUVRQHQRJVNDOEUXNHVPHG HWNRPSDWLEHOWWUHNN&XUYHKDUHQYHNWJUHQVHVHSURGXNWVSHVLNDVMRQHQH i dette dokumentet. 675(7&+$5WUHNNHWHUHWY¨VNHDYVWºWHQGHVWRKOVWHUVRPVNDOEHVNWWH puten mot væske eller forurensning i fast form. &20)2577(.WUHNNHWHUHWY¨VNHDYVWºWHQGHVWRKOVWHUVRPVNDOEHVNWWH puten mot væske eller forurensning i fast form. QNRQWLQHQVLQQOHJJHWHUHWY¨VNHDYVWºWHQGHVWRKOVWHUEHUHJQHWS§ å brukes med et STRETCH-AIR-trekk eller COMFORT-TEK-trekk for ytterligere å beskytte puten mot væske. ‘HWHULQJHQNMHQWHNRQWUDLQGLNDVMRQHUIRUSURGXNWHQHVRPHURPWDOWLGHQQH K§QGERNHQIRUXWVDWWDWGHEUXNHVVRPVSHVLVHUWLHUNO¨ULQJHQHRPWLOWHQNW EUXNRYHQIRU (QNOLQLNHUVRPKDUHUIDULQJPHGVLWWHVWLOOLQJRJSRVLVMRQHULQJVNDOIDVWVO§RP SURGXNWHWHJQHUVHJWLOSHUVRQHQVVSHVLNNHEHKRYKYDDQJ§UVLWWHVWLOOLQJ’HQQH EHVOXWQLQJHQVNDOLNNHWDVHQHRJDOHQHS§EDNJUXQQDYHUNO¨ULQJHQRPWLOWHQNW EUXNIRUSURGXNWHW ‘HPHGLVLQVNHSURGXNWHQHVRPHURPWDOWLGHWWHGRNXPHQWHWVNDOEDUHY¨UH HWWOHGGLHQKHOKHWOLJEHKDQGOLQJVSODQVRPRPIDWWHUDOWVLWWHRJPRELOLWHWVXWVWU RJDOOPHGLVLQVNEHKDQGOLQJ(QNOLQLNHUVRPKDUHUIDULQJPHGVLWWHVWLOOLQJRJ SRVLVMRQHULQJVNDOLGHQWLVHUHGHQQHEHKDQGOLQJVSODQHQHWWHU§KDHYDOXHUW SHUVRQHQVIVLVNHEHKRYRJJHQHUHOOHKHOVHWLOVWDQG (QNOLQLNHUVNDORJV§IRUHWDHQHYDOXHULQJPHGWDQNHS§YLVXHOORJNRJQLWLY VYHNNHOVHVDPWVYHNNHGHOHVHIHUGLJKHWHUIRU§IDVWVO§RPSHUVRQHQKDUEHKRY IRUELVWDQGIUDHQRPVRUJVSHUVRQHOOHUDQQHQKMHOSHWHNQRORJLIRUHNVHPSHO DQYLVQLQJHULVWRUHVNULIWWSHUIRU§VLNUHDWSURGXNWHWEUXNHVS§ULNWLJP§WH
42

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve

VIKTIG SIKKERHETSINFORMASJON

ADVARSLER:

– Nedbrytning av hud/bløtvev kan oppstå som følge av en rekke faktorer, som varierer fra person til person. Kontroller huden ofte, minst én gang om dagen. Rødhet, blåmerker eller mørkere områder (sammenlignet med

QRUPDOKXGNDQWGHS§RYHUDWLVNHOOHUGSYHYVVNDGHRJP§XWEHGUHV STANS BRUKEN umiddelbart hvis det oppstår misfarging av hud/bløtvev. Ta straks kontakt med helsepersonell hvis misfargingen ikke forsvinner innen 30 minutter etter at bruken har opphørt.

– Bruk IKKE puten oppå, eller i kombinasjon med, andre produkter eller materialer, med unntak av det som er angitt i denne håndboken. Bruk av ikke- kompatible produkter eller materialer, enten på innsiden eller utsiden av trekket: 1) kan redusere eller eliminere fordelene med puten, med økt risiko for hud og annet bløtvev, og 2) kan føre til at personen blir ustabil eller utsatt for fall.

– Legg IKKE gjenstander mellom personen og puten. Puten og trekket MÅ være kompatible i størrelsen og MÅ brukes i samsvar med anvisningene i denne håndboken. Plassering av andre gjenstander mellom personen og puten enn de kompatible trekkene som er oppført

Lm3URGXNWVSHVLNDVMRQHU}LGHQQHK§QGERNHQNDQUHGXVHUHHOOHU eliminere fordelene med puten, med økt risiko for hud og annet bløtvev, og 2) kan føre til at personen blir ustabil eller utsatt for fall.

– %UXN..(GHQQHSXWHQVRPWHXWVWUIHNVVRPOLYEºH’HQKROGHU GHJ..(WHQGHLYDQQ

– 3XWHQVRYHUDWHWLOSDVVHUVHJRPJLYHOVHVWHPSHUDWXUHQ7DQºGYHQGLJH forholdsregler, særlig hvis puten kommer i kontakt med ubeskyttet hud.

– Eksponer IKKE produktet for sterk varme, åpen ild eller svært varm aske.

3§VWDQGHUIUHPVDWWLVDPPHQKHQJPHGWHVWLQJHOOHUVHUWLVHULQJKHUXQGHU om antennelighet, gjelder ikke nødvendigvis for dette produktet ved bruk i kombinasjon med andre produkter eller materialer. Kontroller påstander

IUHPVDWWLVDPPHQKHQJPHGWHVWLQJRJVHUWLVHULQJIRUDOOHSURGXNWHU som brukes i kombinasjon med dette produktet.

– Kontroller komponentene for slitasje og skade med jevne mellomrom,

RJVNLIWXWYHGEHKRY6Hm)HLOVºNLQJ}

– Hvis det er noen av oppgavene i denne håndboken du ikke klarer å utføre, skal du be om hjelp ved å ta kontakt med klinikeren, utstyrsleverandøren, distributøren eller kundestøtte.

– Oppbevar små komponenter utilgjengelig for barn og andre som har en

tendens til å putte uspiselige gjenstander i munnen. Svelging

eller inhalasjon kan medføre alvorlig personskade eller

dødsfall. Oppsøk legevakt UMIDDELBART.

0 – 6

OBS! 0RGLVHU..(SXWHQHOOHUWUHNNHW’HWWHNDQPHGIºUHVNDGH på produktet og vil gjøre garantien ugyldig.

43

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve
VIKTIG SIKKERHETSINFORMASJON, FORTS.
ADVARSLER ­ TRANSPORT I MOTORKJØRETØY: – Hvis det ikke tas hensyn til disse advarslene, kan det oppstå alvorlig
personskade på personen i rullestolen eller på andre. – 6§IUHPWGHWHUPXOLJVNDOGXWWHGHJXWDYUXOOHVWROHQRJRYHULHWELOVHWH
som er montert av produsenten, uten puten. Bruk også kjøretøyets kollisjonstestede setebeltesystem. – Puten må installeres, brukes og vedlikeholdes riktig og forsvarlig i tråd med anvisningene og advarslene fra puteprodusenten. – Når rullestolen brukes som bilsete, skal puten kun brukes med UXOOHVWROUDPPHUVRPHUXWVWUWPHGIHVWHSXQNWHUVSHVLVHUWL$16 RESNA WC-4:2017, del 19 (WC19) eller ISO 7176-19, og som har blitt kollisjonstestet på en rullestol i forovervendt posisjon. – (QUXOOHVWROPHGSXWHQVNDOEUXNHVPHGHWHHNWLYWVLNULQJVVVWHP for rullestoler og et korrekt posisjonert, kollisjonstestet bekken- og skulderselesystem, eller et WTORS-system (Wheelchair Tiedown and Occupant Restraint System), i samsvar med produsentens anvisninger. – Hvis puten har vært involvert i en ulykke under transport, kontroller SXWHQbIRUVNDGHRJVNLIWGHQXWRPQºGYHQGLJ6HGHOHQm)HLOVºNLQJ} LbGHQQHK§QGERNHQ – Se: http://wctransportation-safety.umtri.umich.edu /ridesafe-brochure IRUbPHULQIRUPDVMRQRPWUJJWUDQVSRUWDYUXOOHVWROEUXNHUH – En Permobil-pute var inkludert i et rullestolsittesystem som ble dynamisk testet av et tredjeparts testanlegg for bruk i et motorkjøretøy. Det testede systemet oppfyller alle gjeldende kriterier for rullestolsittesystemer som er foreslått i del 5.1 i ANSI/RESNA WC-4:2017 del 20 «Wheelchair Seating 6VWHPVIRU8VHLQ0RWRU9HKLFOHV} – Testresultater gjelder for sittesystemer som er tiltenkt for bruk av voksne RJEDUQPHGHQWRWDONURSSVPDVVHRYHUbNJbSXQGHOOHURPWUHQWb§U gammel) som transporteres forovervendt i rullestolen i alle typer kjøretøy. – +YLVGXYLOQQHXWRPWUHGMHSDUWVWHVWLQJDYPRWRUNMºUHWºHUHUXWIºUW med en bestemt kombinasjon av sittesystem, kan du se i alle medfølgende brukerhåndbøker for utstyret eller kontakte utstyrsprodusenten.
44

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve

DETALJTEGNINGER AV DELER

Pakningens innhold: pute, trekk*, brukerhåndbok

M2 (Anti-thrust)

Acta-Embrace (Anti-thrust)

Curve

Inkontinensinnlegg

‘XQQHUPHUNHWPHGVHULHQXPPHUHWS§SXWHQV underside. 6HGHOHQPHGSURGXNWVSHVLNDVMRQHULGHQQH håndboken for informasjon om trekkets materialer. Ta kontakt med utstyrsleverandøren eller kundestøtte for å bestille nye deler.
PLASSERING AV PUTEN

*Tilgjengelige trekk:
– STRETCH-AIR (vist), tilgjengelig til alle puter.
– COMFORT-TEK, tilgjengelig med Curve eller som tilbehør til M2 og Acta- Embrace.
– Inkontinensinnlegg, tilgjengelig som tilbehør til alle puter.

ADVARSLER: – Fallrisiko: Inkontinensinnleggets underside er glatt ­ bruk IKKE
inkontinensinnlegget uten et trekk. – Puten må brukes med kompatible trekk. – Inspiser trekket og skumplasten for skade, og skift ved behov. – %UXNERUUHO§VHQWLO§IHVWHSXWHQHQGDEHGUHWLOVLWWHDWHQKYLVGHWHUPXOLJ

1 Legg puten inn i trekket/-ene. Se neste side.
2 Legg puten på setet.

Pute med trekk: Retning Glidelås på baksiden

3 Kontroller retningen før du setter deg på puten: Se retningsfeltet og påse at glidelåsen er på baksiden. Bærehåndtaket skal være foran for Embrace- og M2-puter.

Forside

4 Brukeren skal sitte på puten i sin vanlige sittestilling. Påse at puten har riktig størrelse for personen.

5HWQLQJVIHOW’HQVLWWHQGHJXUHQYLVHU produktretningen.

VIKTIG! Hvis du bruker en ATI (Adjustable Technology Insert for posisjonering) med M2-puten eller Acta-Embrace-puten, plasserer du ATI på innsiden av trekket og under puten (og under inkontinensinnlegget dersom det anvendes). Se anvisningene for ATI for plassering og justering.

45

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve

TA AV OG SETTE PÅ TREKK

0HUNQDGRPWUHNN675(7&+$5HOOHU&20)2577(.WUHNNHWIºOJHUPHGIRU §bEHVNWWHSXWHQQNRQWLQHQVLQQOHJJHWHUWLOJMHQJHOLJVRPWLOEHKºU

ADVARSLER:
– Fallrisiko: Inkontinensinnleggets underside er glatt ­ bruk IKKE inkontinensinnlegget uten et trekk.
– Trekket og inkontinensinnlegget MÅ vende i riktig retning på puten, som vist nedenfor.
Ta av trekk: Åpne glidelåsene på trekket (og inkontinensinnlegget dersom det anvendes). Ta trekket av puten.
Sette på trekk: Åpne glidelåsen. Legg puten i inkontinensinnlegget først, dersom det anvendes, og plasser den deretter i trekket. Lukk glidelåsen. 6HbELOGHQHQHGHQIRUIRUULNWLJUHWQLQJ
VIKTIG: Ved bruk av inkontinensinnlegg plasserer du puten LbLQNRQWLQHQVLQQOHJJHWIºUVWRJGHUHWWHULWUHNNHW

Bakside

Puten er konturert foran og på oversiden.

Glidelås på baksiden.

Alle trekk er konturert foran og på oversiden

FEILSØKING

7DNRQWDNWPHGXWVWUVOHYHUDQGºUHQGLVWULEXWºUHQHOOHUNXQGHVWºWWHKYLV GXbWUHQJHUPHUKMHOS

Puten er ukomfortabel eller ustabil.

» Bekreft at puten ligger midt under personen.
» Bekreft at puten har riktig størrelse i forhold til personen og rullestolen.
Hvis puten fortsatt føles ubehagelig eller ustabil etter å ha sjekket alt ovenfor, må du umiddelbart ta kontakt med rekvirerende helsepersonell.

Puten sklir på rullestolen.

» Påse at putetrekkets sklisikre underside vender ned.
» Bruk retningsmerkene på puten og trekket for å påse at puten legges riktig vei.
» Bruk borrelås til å feste puten enda bedre til VLWWHDWHQKYLVGHWHUPXOLJ%RUUHO§VIºOJHULNNH PHGbSURGXNWHW

En komponent er skadet.

7DNRQWDNWPHGNXQGHVWºWWHIRUVNDHHQQ

46

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve

RENGJØRING OG DESINFEKSJON

ADVARSLER: – Rengjøring og desinfeksjon er separate prosesser. Rengjøring må utføres
IºUGHVLQIHNVMRQ)ºUGHWEUXNHVDYHQDQQHQSHUVRQUHQJMºUGHVLQVHU og kontroller produktet for skader, og bekreft at pakningen inneholder alle deler som følger med produktet. – Vask produktet med jevne mellomrom og når det blir skittent. – Følg alle sikkerhetsreglene fra produsenten av blekemiddelet og det bakteriedrepende desinfeksjonsmiddelet. Ta kontakt med utstyrsleverandøren eller lokale helsemyndigheter for en liste over godkjente desinfeksjonsmidler. – Etter rengjøring og desinfeksjon, og før bruk, må du kontrollere alle komponenter for skade, og skifte ut om nødvendig.
Vaskeanvisninger for trekket

OBS! +SSLJWºUNLQJPHGYDUPHVDPWEOHNLQJYLOEUWHQHGVWRHW Lufttørking og rengjøring uten blekemiddel anbefales såfremt det er mulig,
for å forlenge trekkets levetid.

6OLNLGHQWLVHUHUGXWUHNNHW

Se modellnummeret på merkelappen for vaskeanvisninger for trekket:

STRETCH-AIR-trekk har FRS

COMFORT-TEK-trekk har FRF

LbPRGHOOQXPPHUHW

LbPRGHOOQXPPHUHW

Eksempel:

«M2-FRS$:’} Eksempel:

«M2-FRF$:’}

Inkontinensinnleggets modellnummer begynner med BINC.

2YHUDWHUHQJMºULQJRJGHVLQIHNVMRQNXQIRU&20)257 TEK-trekk og inkontinensinnlegg: Spray med kommersielt tilgjengelige eller vanlige antibakterielle rengjørings- eller desinfeksjonsmidler. Tørk av med en klut fuktet kun med vann etter desinfeksjon. La tørke helt før bruk.

5HQJMºULQJRJGHVLQIHNVMRQDOOHWSHUVWR

OBS! Fjern trekket fra skumplasten og eventuelle innlegg IºUbUHQJMºULQJHOOHUGHVLQIHNVMRQ
Rengjøre trekket: Produktet skal, såfremt det er mulig, håndvaskes i varmt vann med et mildt rengjøringsmiddel, skylles grundig med rent vann og lufttørkes (la tørke helt før EUXN’HWbNDQHYHQWXHOWPDVNLQYDVNHVS§r&PHGYDQOLJ vaskemiddel og tørkes på lav varme i tørketrommel. Skal IKKE damprengjøres eller autoklaveres. Skal IKKE strykes.

40C
eller
40C

‘HVLQVHUHWUHNNHW0DVNLQYDVNS§r&PHGYDQOLJ
YDVNHPLGGHO$OWHUQDWLYWK§QGYDVNHVWUHNNHWS§r&PHGGHO husholdningsblekemiddel per 8 deler vann. La produktet være vått av blekemiddelløsning i 10 minutter, og skyll deretter grundig. Tørk det i tørketrommel på lav varme, eller la det lufttørke.

60C
eller + 40C

VASKEANVISNINGER FOR SKUMPLAST på neste side. 47

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve
RENGJØRING OG DESINFEKSJON, FORTS.
Vaskeanvisninger for skumplast
OBS! – Skumplast skal IKKE vaskes i maskin eller tørkes i tørketrommel. – Legg IKKE skumplast i vann eller annen væske. – Skumplast skal ikke eksponeres for lys lenge om gangen.
Lys vil misfarge skumplasten. 0HUN0LVIDUJLQJS§YLUNHULNNHIXQNVMRQDOLWHWHQ’HWHULNNH QºGYHQGLJ§mUHQJMºUH}PLVIDUJLQJVRPHUIRU§UVDNHWDY OVHNVSRQHULQJ Rengjøring av skumplastkomponenter: Rengjør ved §IXNWHHQNOXWRJGHUHWWHUYULGHQIRU§IMHUQHRYHUºGLJ vann. Tørk forsiktig med kluten og vanlig vaskemiddel. Tørk deretter én gang til med en ren, lett fuktet klut. /DbVNXPSODVWHQOXIWWºUNHJUXQGLJIºUWUHNNHWVHWWHVS§
ADVARSEL: ‘HVLQIHNVMRQVPLGOHUHULNNHYLUNVRPPHS§SRUºVHDWHU som skumplast. Hvis skumplastdelen av produktet blir tilsmusset eller kontaminert, må den IKKE brukes av forskjellige personer. Skift ut tilsmussede eller kontaminerte skumplastkomponenter.

Vaskesymboler
Tørk med en fuktig klut.
40C Maskinvask på 40 °C.
Tørkes på snor. Blekemiddel (1 del blekemiddel: 8 deler vann)

40C Håndvask på 40 °C.
60C Maskinvask på 60 °C med normal sentrifugering.
7ºUNHVDWWLVNJJHQ

Skal ikke vaskes LbPDVNLQ
Tørkes på lav varme LbWºUNHWURPPHO
Skal ikke tørkes LbWºUNHWURPPHO

VEDLIKEHOLD
Kontroller komponentene for slitasje og skade med jevne mellomrom, og VNLIWXWYHGEHKRY6Hm)HLOVºNLQJ}

48

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve
OPPBEVARING, TRANSPORT, KASSERING OG GJENVINNING 2SSEHYDULQJRJWUDQVSRUW5HQJMºURJGHVLQVHUSURGXNWHW/HJJSURGXNWHW i en beholder som beskytter produktet mot fuktighet, kontaminasjon og skade. Etter oppbevaring eller transport skal produktet inspiseres IRU§VLNUHDWGHWLNNHKDUEOLWWVNDGHWVHm)HLOVºNLQJ})ºOJDQYLVQLQJHQH for å klargjøre produktet til bruk. Kassering: Komponentene i produktene i denne håndboken er ikke tilknyttet kjente miljøfarer ved forsvarlig bruk og kassering i tråd med alle lokale/ regionale forskrifter. Når produktets nyttetid er slutt, skal det behandles som helseavfall og kastes i samsvar med lokale retningslinjer for helseavfall. Destruer produktet sammen med annet helseavfall. Destruksjon skal XWIºUHVYHGHWNYDOLVHUWOLVHQVLHUWDQOHJJIRUDYIDOOVGHVWUXNVMRQ *MHQYLQQLQJ7DNRQWDNWPHGHWORNDOWJMHQYLQQLQJVUPDIRU§QQH XWKYLONHJMHQYLQQLQJVPXOLJKHWHUVRPQQHVIRUSURGXNWHW
GARANTI Dette produktet har livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil. Hvis det skulle oppstå en fabrikasjonsfeil, skal bruken av produktet straks opphøre. Vær oppmerksom på at produktet vil bli erstattet uten kostnad for NMºSHU6OLWDVMHVRPIºOJHDYUHJHOPHVVLJEUXNUHJQHVLNNHVRPIDEULNDVMRQVIHLO5HVHUYHGHOHUNDQVNDHV ved å ta kontakt med en leverandør, distributør eller forhandler. )ºOJHQGHYLOPHGIºUHDWJDUDQWLHQEOLUXJOGLJPRGLVHULQJLHWIRUVºNS§WLOSDVQLQJWLODQGUHSURGXNWHU (der kompatibiliteten er begrenset, som beskrevet i produktinformasjonen), endringer på produktet eller feil som følge av uvanlig bruk. Prosedyre for utskiftning under garantien Garantikrav skal fremsettes av den opprinnelige kjøperen, som skal ta kontakt med DME-leverandøren, -distributøren eller -forhandleren som produktet ble kjøpt av, hvis denne er tilgjengelig, eller en annen autorisert Permobil DME-leverandør, -distributør eller -forhandler. DME- leverandøren, -distributøren eller -forhandleren med garantisaken skal, hvis det er mulig, ta kontakt med kundestøtte og oppgi opprinnelig bestillingsnummer, ordrenummer eller fakturanummer. Kundestøtte må utstede et returautorisasjonsnummer (RMA) før en bestilling på, eller tilbud om, utskiftning under garantien kan behandles.
49

NO – Brukerhåndbok for Comfort-puter ­ M2, Acta-Embrace, Curve

PRODUKTSPESIFIKASJONER

M2 Anti-thrust Minste bredde Minste dybde

Største bredde Største dybde

cm 25,4

26,7

61,0

62,9

tommer 10,0

10,5

24,0

24,8

Gjennomsnittlig vekt (basert på pute i størrelse 1616): 1,9 kg (4,2 pund)

0LQLPXPVKºGHS§QHGUHO§UVWºWWHSXWHQVIRUVLGHFPWRPPHU

Putematerialer: tolags polyuretanskumplast med høy tetthet, gelinnlegg

Vektgrense

Bredde

Vektgrense

cm (tommer) kg (pund)

91 (200)

40,6 (16)

45,7 (18)

50,8 (20)

55,9 (22)

181 (400)

Acta-Embrace Anti-thrust

Minste bredde Minste dybde Største bredde Største dybde

cm 25,4

24,1

61

62,9

tommer 10

9,5

24

24,8

Gjennomsnittlig vekt (basert på pute i størrelse 1616): 0,9 kg (2,1 pund)

+ºGHS§QHGUHO§UVWºWWHSXWHQVIRUVLGHFPWRPPHU

Putematerialer: tolags polyuretanskumplast med høy tetthet

Bredde cm (tommer) 40,6 (16) 45,7 (18) 50,8 (20) 55,9 (22)

Vektgrense kg (pund) 91 (200) 181 (400)

Curve

Minste bredde Minste dybde Største bredde Største dybde

cm 25,4

25,4

61

52,4

tommer 10

10

24

20,6

Gjennomsnittlig vekt (basert på pute i størrelse 1616): 0,5 kg (1,2 pund)

Høyde på nedre lårstøtte (putens forside): 5,7 cm (2,25 tommer)

Putematerialer: polyuretanskumplast med høy tetthet

Bredde cm (tommer) 40,6 (16) 45,7 (18) 50,8 (20) 55,9 (22)

Vektgrense kg (pund) 45 (100) 68 (150) 181 (400)

Trekkets materialer: COMFORT-TEK-trekk: toveis stretch, væskeavstøtende overside og sider, med glidelås, sklisikker underside og borrelås for å feste puten til rullestolen. STRETCH-AIR-trekk: toveis stretch, med glidelås, sklisikker underside og borrelås for å feste puten til rullestolen. Inkontinensinnlegg: toveis stretch, væskeavstøtende overside og sider, med glidelås. Merket med vaskeanvisninger for trekket viser materialinnhold og samsvar med brannsikkerhetskrav.

1 tomme = 2,54 cm = 25,4 mm *Alle oppgitte mål er omtrentlige. Forventet levetid: puter: 5 år, trekk: 1 år

Kompatible trekk og tilleggsutstyr: Adjustable Technology Insert (ATI) for posisjonering ­ kun M2 og Acta-Embrace COMFORT-TEK-trekk, STRETCH-AIR-trekk, inkontinensinnlegg

50

1960 South Calhoun Rd. New Berlin, WI 53151 USA
EUROPE Permobil Box 120 861 23 Timrå, Sweden +46 60 59 59 00 permobil.com
OM-M2EMCU-EMEA REV 2022-07-13

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Related Manuals