SMARTWATCH-TRENDS S205L Smartwatch User Manual

June 5, 2024
SMARTWATCH-TRENDS

S205L Smartwatch

Gebruiksaanwijzing Smartwatch S205L

Lees de instructies aandachtig door en houd het veilig 80

English Version

01

16

Deutsche Version

32

Version Française

48

Versión Española

64

Nederlandse versie

80

81

Horloge verbinden met App

2. Bindingsproces

1. Download en installeer App
U kunt het horloge instellen via de VeryFitPro-app voor iOSof Android- toestellen. De stappen worden als volgt weergegeven: Opmerkingen: Het hardware-platform van het apparatuursysteem moet voldoen aan de eisen.

L

L

iOS 8.0-versie of hoger

Andriod 4.4 systeem of hoger

Steun Bluetooth 4.2

Correcte werking: Scan de onderstaande QR-code of download VeryFitPro APP via de mobiele APP-winkel
om te koppelen met het horloge.

Verkeerde bediening: Koppel het horloge direct
met de bluetooth in de instellingen van uw mobiele telefoon.

82

æ Zet de Bluetooth en GPS op uw mobiele telefoon aan ç zoek de bind request in pull-down lijst op homepage
van de APP

Selecteer product model: S205L

Klik op “Ok” om de binding compleet

Opmerkingen: Tijdens het bindingsproces zal VeryFitPro u vragen om GPS en Bluetooth in te schakelen en VeryFitPro te autoriseren om toegang te krijgen tot de GPS op uw mobiele telefoon. iPhones zullen u niet vragen om informatie, tenzij u de Bluetooth koppeling op uw ID205L horloge in de ingebouwde Bluetooth in uw mobiele telefoon heeft
83

Synchroniseer gegevens
Bij dagelijkse gebruik kan het horloge allerlei productgegevens detecteren. De gebruiker moet het horloge verbinden met bluetooth op de APP vóór de synchrone werking. De gedetailleerde bewerkingen worden als volgt getoond:
Open de mobiele APP> veeg de pagina naar beneden> sync prompt verschijnt
Nota’s! Synchroniseer de gegevens ten minste eenmaal binnen 7 dagen om gegevensverlies in het horloge te voorkomen. De Apple-telefoon moet ook worden aangesloten op het gekoppelde horloge in de bluetooth-instellings interface van de mobiele telefoon, zodat het horloge kan worden gealarmeerd. De stappen worden als volgt weergegeven:
Open de IOS-telefoon > set > bluetooth > zoeken en klik op paar
84

Instructies voor gebruik
1. Oplaadschema Sluit het horloge aan en laad het op volgens de afbeelding. Het moet worden opgeladen om het horloge te activeren wanneer het voor de eerste keer wordt gestart.

2. Draag / installeer
Draag

Vervang de riem

schakelaar

Draag het apparaat op een vingerafstand van het polsbeen en stel de sluiting van de polsband in op een comfortabele positie.

Draai de schakelaar om en verwijder de polsband.

Tip: Te losjes dragen kan de nauwkeurigheid van de
hartslaggegevens beïnvloeden. 85

Gebruik knoppen en interface
1. Gebruik van de zijknop
Druk kort op de juiste toets: Terug naar de vorige interface Druk lang op de toets: start
2. Veranderen van wijzerplaat
Het veranderen van de wijzerplaat verschijnt na lang op de scherm met wijzerplaat te drukken.
86

3. Hoofdinterface Veeg over het scherm om verschillende interfaces in te voeren (interactief interface-tegeldiagram)
Mededelingenbalk

Statusbalk

Functielijst-interface

Gegevensbalk

87

Functie Inleiding
1. Icoon functie-introductie

Sport

Hartslag

Voer het sportvenster Voer een

in en kies

hartslagtest uit om

verschillende

uw

sportmodi. Wijzig de hartslaggegevens te

sportmodus op de controleren.

APP

Relax Helpt je om je ademhaling te reguleren en je stemming te ontspannen.

Alarm Bekijk, schakel de wekker uit of zet hem aan. U moet een wekker op de
mobiele APP toevoegen.

Muziekcontroller Controle over de muziek die wordt afgespeeld op uw mobiele telefoon (het horloge kan geen muziek opslaan)

Timer Timing en aftelfunctie.

Sportverslag Recente sporten
opnemen.

Nota’s: Voor meer functies (slapen) en bediening, alstublieft Controleer de VeryFitPro App op de mobiele telefoon.

88

2. Start sporten
æ Voor Sporten Klik op het sportpictogram > selecteer het sporttype > voer de sportaftelling automatisch in
ç Tijdens het sporten Pauze sporten: druk kort op de juiste toets Herstel sporten: druk kort op de juiste toets
è Einde sporten Einde sporten: druk lang op de rechtertoets> selecteer de eindtoets op het scherm
3. Gezondheid van vrouwen volgen
Weergave van de locatie: in de gegevensbalk

Productparameters

Model

S205L

Batterijcapaciteit 210mAh

Soort scherm Oplaadspanning

1.3-Inch kleurenscherm 5V±0.2V

Oplaadtijd over 2.5 uren Batterijlevensduur 8-10 dagen

Waterdichte niveau 5ATM

Gewicht van het product 35g

Bedrijfstemperatuur -20°C–45°C

Bluetooth-versie BLE 4.2

Productfrequentie

2402-2480MHz

Maximaal transmissievermogen

0.75dBm

Levensduur van de batterij: De werkelijke levensduur van de batterij en de oplaadtijd zijn afhankelijk van het gebruik en de omgeving, enz. Waterdicht: Niet geschikt om te duiken, maar wel geschikt om te zwemmen in het zwembad max diepte tot 1m of onder de douche (koud water).

Reiniging en onderhoud

De functie voor het volgen van de gezondheid van vrouwen, die wordt gebruikt voor het registreren van menstruatieveranderingen, volgt de individuele menstruatiecyclus en voorspelt de eisprong (deze moet worden ingeschakeld op de APP).

89

90

Het wordt aanbevolen om te dragen en te onderhouden volgens de volgende drie punten: æ Houd het product schoon; ç Houd het product droog; è Draag het niet te strak.
Gebruik geen huishoudreinigers om het horloge schoon te maken, maar gebruik zeepvrije wasmiddel. Het wordt aanbevolen om alcohol te gebruiken om vlekken te schrobben die niet gemakkelijk te verwijderen zijn.
Veelgestelde vragen
1. Mobiel APP zoeken naar het horloge is mislukt æHet is aan te raden om VeryFitPro te updaten naar de nieuwste versie. ç Het wordt aanbevolen om alle programma’s te sluiten, de Bluetooth opnieuw op te starten en vervolgens verbinding te maken. èBevestig of het mobiele telefoon min. Android 4.0 en IOs 8.0 is.
2. Het horloge kan geen meldingen, sms’jes of telefoontjes ontvangen. æ U moet de slimme herinneringsfunctie en de oproepherinneringsschakelaar in de APP (SNS) inschakelen en synchroniseren met het horloge. ç De iphone moet via Bluetooth met het horloge worden gekoppeld. (Controleer de kolom “Synchrone gegevens” voor details) èU moet uw horloge verbonden houden met Bluetooth.. 3. Bluetooth is vaak verbroken æAls de afstand tussen het horloge en de mobiele telefoon te groot is, wordt het verbindingseffect van meer dan 7m bluetooth duidelijk verzwakt.
91

çAls er een schild is tussen het horloge en de mobiele telefoon, het menselijk lichaam, het dragen van metalen sieraden, etc., zal dit het bluetooth- verbindingssignaal bemoeilijken. èOf de bluetooth-functie van de mobiele telefoon abnormaal is.

4. Over data back-up De gegevens van het horloge moeten ten minste eenmaal per 7 dagen gesynchroniseerd worden met de mobiele telefoon (het horloge bewaart alleen de gegevens van de laatste 7 dagen).
5. Hoe herstarten en herstellen van de fabrieksinstellingen Uitschakeling: Horloge > settings > uitschakeling / herstarten met de rechtermuisknop Herstel de fabrieksinstellingen: sluit het horloge aan op APP > open APP > apparaatmodel > meer instellingen
6. Moet ik mijn bluetooth aanhouden als ik mijn horloge draag? æ Voor de drie functies, d.w.z. het tellen van de stappen, het slapen en de wekker, hoeft u het horloge niet de hele tijd aan te sluiten op de mobiele telefoon. Als u alleen een horloge hoeft te dragen wanneer u oefent, kunt u het horloge en uw mobiele telefoon aansluiten om de gegevens na de oefening synchroon te bekijken. ç Voor de functies van oproepwaarschuwing, berichtwaarschuwing, het vinden van de telefoon, moet u de bluetooth van de mobiele telefoon inschakelen en de verbinding met de mobiele telefoon behouden.

Meer gedetailleerde vragen kunnen worden beantwoord met hulp en feedback in de APP.

Verrichtingsstappen: VeryFitPro

hulp en feedback

92

Opmerkingen over veiligheid en productinformatie
Waarschuwing
Batterijwaarschuwing Demonteer, boor of beschadig de batterij niet. Haal de ingebouwde batterijen van niet-vervangbare batterijen niet uit elkaar. Gebruik geen scherpe voorwerpen om de batterij te verwijderen.
Gezondheidswaarschuwing Als u een pacemaker of andere geïmplanteerde elektronische apparaten draagt, raadpleeg dan uw arts voordat u de hartslagbewakingsband gebruikt. De optische hartslagsensor van het horloge brandt groen en knippert. Als u last heeft van epilepsie of gevoelig bent voor knipperende lichtbronnen, raadpleeg dan uw arts als u dit product kunt dragen. Het apparaat houdt uw dagelijkse activiteiten bij door middel van sensoren. Deze gegevens zijn bedoeld om u te vertellen over uw dagelijkse activiteiten, zoals stappen, slaap, afstand, hartslag en calorieën, maar zijn mogelijk niet helemaal nauwkeurig. Het apparaat, de accessoires, de hartslagsensoren en andere relevante gegevens zijn ontworpen voor entertainment en fitness, niet voor medische doeleinden. Ze zijn niet van toepassing op de diagnose, bewaking, behandeling of preventie van ziekten of symptomen. De hartslaggegevens zijn uitsluitend bedoeld als referentie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van afwijkingen in de gegevens.
93

Fietsen Waarschuwing Houd ten alle tijden een goed beoordelingsvermogen in stand en rijd op een veilige manier. Zorg ervoor dat uw fiets en hardware goed worden onderhouden en dat alle onderdelen
Zaken die aandacht behoeven Bewakingsgegevens moeten één keer per 7 dagen worden bewaard om gegevensverlies te voorkomen. Het horloge heeft geen waterdicht effect op zeewater, zure en alkalische oplossingen, chemische reagentia en andere bijtende vloeistoffen. De schade of defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik of oneigenlijk gebruik vallen niet onder de garantie. De sportmodus ondersteunt tot 6 uur oefening per keer. Het horloge heeft een waterdichtheid van IP68 en ondersteunt koud water douche, zwemmen, maar niet duiken. Draag het horloge niet te strak in het dagelijks gebruik. Houd de delen van het horloge die de huid raken droog.
Het apparaat voldoet aan het EU ROHScriterium. Raadpleeg IEC 62321, EU-RoHS -richtlijn 2011/65/EU en de herziene richtlijn.
94

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. De werking is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) dit apparaat mag geen schadelijke storing veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferenties aanvaarden, met inbegrip van interferenties die een ongewenste werking kunnen veroorzaken. Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor de naleving, kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om het apparaat te bedienen, ontlopen. Dit apparaat is getest en in overeenstemming bevonden met de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om een redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie. Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie veroorzaken voor de radiocommunicatie. Er is echter geen garantie dat er geen storing zal optreden in een bepaalde installatie.
Als dit apparaat schadelijke interferentie voor radio- of televisieontvangst veroorzaakt, wat kan worden vastgesteld door het apparaat uit en in te schakelen, wordt de gebruiker aangemoedigd om te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen: — Herorienteer of verplaats de ontvangstantenne. — Vergroot de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger. — Sluit de apparatuur aan op een ander circuit dan waarop de ontvanger is aangesloten. — Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv- technicus voor hulp.
95

LET OP ONTPLOFFINGSGEVAAR ALS DE BATTERIJ WORDT VERVANGEN DOOR EEN VERKEERD TYPE VOER GEBRUIKTE BATTERIJEN AF VOLGENS DE INSTRUCTIES
Oude elektrische apparaten mogen niet samen met het restafval worden weggegooid, maar moeten gescheiden worden afgevoerd. De verwijdering op het gemeentelijk inzamelpunt via particulieren is gratis. De eigenaar van de oude toestellen is verantwoordelijk voor het brengen van de toestellen naar deze inzamelpunten of naar gelijkaardige inzamelpunten. Met deze kleine persoonlijke inspanning draagt u bij aan de recyclage van waardevolle grondstoffen en de verwerking van giftige stoffen.
96

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Related Manuals