MITSUBISHI Air Conditioner User Manual

June 9, 2024
Mitsubishi

MITSUBISHI Air Conditioner

(EN) Wireless LAN connection manual

(FI) RSA012A135

This document is the Finnish edition. Download this document in other languages from the following home page. http://www.mhi- mth.co.jp/en/products/detail/air-conditioner_users_manual.html The application operation manual can also be checked from the home page above.

(DA) Vejledning til trådløs LAN-forbindelse

Dette dokument er den finske udgave. Download dokumentet på andre sprog fra den følgende hjemmeside. http://www.mhi-mth.co.jp/en/products/detail/air- conditioner_users_manual.html Det er også muligt at se den betjeningsvejledningen til appen fra ovenstående hjemmeside.

(NO) Trådløs LAN tilkoblingsinnstillinger

Dette dokumentet er den finske utgaven. Last ned dette dokumentet på andre språk fra følgende hjemmeside. http://www.mhi-mth.co.jp/en/products/detail /air-conditioner_users_manual.html
Brukerhåndboken for applikasjonen finnes også på hjemmesiden ovenfor.

(FI) Langattoman LAN -liitännän käyttöopas

Tämä asiakirja on suomenkielinen versio. Lataa tämä asiakirja muilla kielillä seuraavalta kotisivulta. http://www.mhi-mth.co.jp/en/products/detail/air- conditioner_users_manual.html Käyttötarkoituksen käyttöopas voidaan myös katsoa yllä olevalta kotisivulta.

(SV) Bruksanvisning för trådlös LAN-anslutning

Det här dokumentet är den finska versionen. Ladda ned det här dokumentet på andra språk från följande webbplats. http://www.mhi- mth.co.jp/en/products/detail/air-conditioner_users_manual.html Det går även att ladda ned bruksanvisningen för applikationen från samma webbplats.

1

· Tässä asiakirjassa kuvataan, miten liitäntä tehdään langattomalla LAN:lla. · Lue tämä käyttöopas huolellisesti ja säilytä sitä turvallisessa paikassa. · Lue myös “Turvallisuusvarotoimet” tuotteen mukana tulevasta KÄYTTÄJÄN
KÄSIKIRJA . · “Smart M-Air”-sovelluksen sisältö voi muuttua versiopäivityksen mukaan.
Huomautus langattomasta viestinnästä (radioaalto)
Langaton LAN ja Radiolaki · Tällä tuotteella on rakennussuunnittelusertifikaatti. Siksi lisenssin käyttö ei ole
välttämätöntä. · Tämä tuote vastaa todistetusti Radiolakiin perustuvan määritellyn matalatehoisen
radioaseman langattoman laitteen teknisiä standardeja. Siksi radioasemalisenssi ei ole välttämätön tämän tuotteen käytön aikana. · Langattoman LAN:n käyttö voi johtaa salakuunteluun tai tahalliseen pääsyyn, koska se lähettää ja vastaanottaa tietoja radioaalloilla. Sinun on ymmärrettävä tämä riski kokonaisuudessaan ennen langattoman LAN:n käyttöä. Lisäksi pidä hyvää huolta tämän tuotteen ja langattoman LAN -reitittimen SSID:stä ja KEY:stä sekä sisäänkirjautumiseen tarvittavasta käyttäjätunnuksesta ja salasanasta, kun tuotetta käytetään kaukana kotoa, jotta muut henkilöt eivät saa niitä käsiinsä. Jos tuotetta väärinkäytetään kaukana kotoa, kytke langattoman LAN -viestinnän käyttö POIS PÄÄLTÄ. (Katso osio “Langattoman LAN:n asetukset” KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA.) · Tätä tuotetta ei voi liittää suoraan televiestintätoimittajien tarjoamiin viestintälinjoihin. Kun kytket tämän tuotteen Internetiin, varmista että kytket sen Internetiin reitittimen kautta. · Jos radioaaltoja rajoittava este (kuten metalli tai vahvistettu betoni) sijaitsee tuotteen ja langattoman LAN -reitittimen välillä, tuote ei välttämättä toimi häiriön tai viestintäetäisyyden pienenemisen vuoksi. · Tämän tuotteen käyttö sähköaaltoja lähettävän laitteen, kuten mikroaaltouunin tai langattoman puhelimen, lähellä saattaa vaikuttaa langattoman LAN:n viestintälaatuun. Jos tuotteen viestinnässä on häiriöitä tai jos langaton puhelin ei kykene lähettämään/vastaanottamaan puhelua kunnolla, varmista että käytät tuotetta ja puhelinta niin, että niiden välinen etäisyys on vähintään 1 metri. · Jos sinulla on muita ongelmia, ota yhteyttä tuotteen myyntipisteeseen.
2

Valmistelu ennen liittämistä

Valmistele seuraavat tuotteet. Älypuhelin (tabletti-PC)

Palvelin

Tuettu käyttöjärjestelmä

AndroidTM 8-12

iPhone 12-15

Internet-linja ja viestintälaitteet

(modeemi, reititin, ONU jne.)

Älypuhelinsovellus

Reititin (langattoman LAN:n

“Smart M-Air”

liitäntäpiste)

Tuote tukee 2.4 GHz kaistaa.

Langaton LAN -reititin

SSID, KEY ja MAC-osoite SSID- ja KEY-vahvistustapa kuvataan osiossa 6.

Järjestelmäkokoonpano (kaukosäätimelle)

Kotisi Wi-Fi-verkon salasana

Liitä älypuhelin (tabletti-PC) reitittimeen Wi-Fi:n kautta. Avaa “Wi-Fi” älypuhelimen asetusruudussa ja valitse käytettävän reitittimen SSID. Muodosta sitten yhteys syöttämällä reitittimen salasana.
1. Asenna sovellus Miten “Smart M-Air” asennetaan

Miten “Smart M-Air”-älypuhelinsovellus asennetaan

Android 1. Avaa [Google Play]. 2. Hae [Smart M-Air]. 3. Asenna sovellus näytöllä olevien
ohjeiden mukaan.

iOS (iPhone) 1. Avaa [App Store]. 2. Hae [Smart M-Air]. 3. Asenna sovellus näytöllä olevien
ohjeiden mukaan.

· Sovellus on maksuton. Muiden veloittamat viestintämaksut koskevat latausta ja käyttöä.
· Sovelluksen nimi “Smart M-Air” ja latauspalvelujen nimet “Google Play” ja “App Store” voivat muuttua tulevaisuudessa.
· Katso lisää sovelluksen asetuksista, sisällöstä ja viimeisimmistä tuetuista käyttöjärjestelmistä kotisivultamme tai kotisivumme käyttöoppaasta.
2. Vahvista reitittimen liitäntätapa
WPS (yksinkertainen asetustoiminto): Lisää uusi laite verkkoon käyttämällä reitittimen WPS-painiketta.
AP: Lisää uusi laite verkkoon liittämällä reititin SSID:lla ja Keyllä (salasana).

3

3. Käyttäjätilin luominen (1) Älypuhelinasetus Kytke älypuhelimesi Wi-Fi päälle ja liitä älypuhelin ja reititin. (2) Sovelluksen alkuperäinen asetus Alkuperäiset sovellusasetukset ja sovellus käynnistyvät. (3) Käynnistyksen jälkeen näytöllä näkyy “Kieli- ja aikavyöhykeasetukset”.

1. Valitse sovelluksen

4

käyttökieli.

2. Valitse alue, johon
ilmastointilaite asennetaan. 1
3. Valitse sovelluksessa
näkyvä lämpötilayksikkö. 2
4. Näpäytä lopuksi

oikeassa yläkulmassa asetusten

3

viimeistelemiseksi.

(4) “Palveluehdot”-näyttö ilmestyy. Lue lausunto loppuun asti. Hyväksy ja jatka sovelluksen käyttöä näpäyttämällä [Hyväksy]. Jos valitset [Lopeta hyväksymättä], poistut sovelluksesta.

Android

iOS 4

(5) “Käynnistys”-näyttö ilmestyy. Näpäytä [Käytä ilmastointilaitetta].
(6) “Sisäänkirjautuminen”-näyttö ilmestyy. Näpäytä [Luo tili]. “Henkilötietojen käsittely” -näyttö ilmestyy. Lue lausunto loppuun asti. Hyväksy ja jatka sovelluksen käyttöä näpäyttämällä [Hyväksy].
5

(7) “Luo tili” -näyttö ilmestyy. Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Näpäytä [Luo tili] -painiketta. Ponnahdusviesti “Luo tili” ilmestyy näyttöön, vahvista näpäyttämällä [OK].

Salasanan on oltava 8-16 merkkiä pitkä ja sisällettävä vähintään yksi aakkonen ja yksi numero. Sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviesti, joka sisältää rekisteröinnin vahvistuslinkin. Linkki on voimassa 24 tuntia. Napsauta sähköpostin sisältämää linkkiä viimeistelläksesi tilin luomisen. (8) Tilin luomisen jälkeen “Sisäänkirjautuminen”-näyttö näkyy, kun avaat sovelluksen. Syötä rekisteröimäsi sähköpostiosoite ja salasana ja näpäytä [Sisäänkirjautuminen]-painiketta. Palauta salasana näpäyttämällä “Unohditko salasanasi”. 6

4. Liitäntätavan vahvistaminen langattomalla kaukosäätimellä (WPS/ AP) (1) Vahvista, että “Ilmastointilaiteluettelo”-näyttö on näkyvissä.

Jos [Etsi rekisteröimättömät ilmastointilaitteet] -painiketta ei näy, vahvista että osion 3 vaihe (1) on suoritettu asianmukaisesti. (2) Langattoman LAN:n asetuksia ei voida säätää laitteen ollessa käytössä. Sammuta ilmastointilaite painamalla langattoman kaukosäätimen ON/OFF (PÄÄLLÄ/POIS) -painiketta. (3) Valitse langattoman LAN:n asetus “SL” painamalla langattoman kaukosäätimen MENU (VALIKKO) -kytkintä. (4) Osiossa 2 vahvistettujen reitittimen tietojen perusteella valitse “E1” (WPS-tila) tai “E2” (AP-tila) käyttämällä langattoman kaukosäätimen ja (TIMER) -painikkeita.

WPS-tila

AP-tila

Kun alla oleva vaihe (5) on suoritettu, on välttämätöntä suorittaa vaiheeseen 5 (A) (3) asti 2 minuutin sisällä WPS-tilalle ja vaiheeseen 5 (B) (3) asti 5 minuutin sisällä AP-tilalle. Valmistele tarvittavat tiedot (SSID, KEY, MAC-osoite ja kotisi Wi-Fiverkon salasana) etukäteen. (5) Paina langattoman kaukosäätimen SET (ASETUKSET) -painiketta. Sisäyksiköstä kuuluu äänimerkki “piip pip”, joka vahvistaa parametrien asetukset. Sen jälkeen myös RUN (KÄYNNISTÄ) ja TIMER (AJASTIN) -merkkivalot vilkkuvat samaan aikaan 1 sekunnin ON (PÄÄLLÄ), 1 sekunnin OFF (POIS PÄÄLTÄ). Jos yksiköstä ei kuulu ääntä, palaa vaiheeseen (3) ja toista prosessi.

7

Katso kaukosäätimen tyyppi KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJASTA.

(2)
(5) (4) (3)
Langaton kaukosäädin

(2),(5) (4)
(3)

8

5. Liitä ilmastointilaite verkkoon. Liitäntäprosessi riippuu reitittimen tiedoista (WPS/AP). Katso kohta (A) WPS:lle ja kohta (B) AP:lle.

(A) Liitä ilmastointilaite verkkoon WPS-toiminnolla

(1) Paina WPS-painiketta.

Paina reitittimen WPS-painiketta*. Painike näyttää

tavallisesti tältä.

WPS-painike

Reitittimeen liittämistapa WPS-tilaa käyttämällä

voi vaihdella. Katso lisäohjeita valmistajien

asennusoppaista.

  • Jos käytössä on muu automaattinen

liitäntätoiminto kuin WPS, katso lisätietoja

valmistajien asennusoppaasta.

(2) Rekisteröi käytettävä ilmastointilaite käyttämällä “Ilmastointilaiteluettelo”-

näyttöä.

Näpäytä [Etsi rekisteröimättömät ilmastointilaitteet] -painiketta nähdäksesi

rekisteröimättömät ilmastointilaitteet sovelluksessa.

Ilmastointilaitteen nimessä näkyy SSID:n 4 viimeistä numeroa alla olevassa

kuvassa ilmaistussa sijainnissa. (Katso SSID:n vahvistusohjeet osiosta 6)

Jos sitä ei näy, vahvista uudelleen, että osion 4 jälkeiset vaiheet on suoritettu asianmukaisesti. · Jos yhteyttä ei ole muodostettu, odota 2 minuuttia, kunnes RUN
(KÄYNNISTÄ) ja TIMER (AJASTIN) -merkkivalot eivät enää pala sisäyksikössä ja toista prosessi alkaen vaiheesta 4. · Jos ilmastointilaitetta ei vieläkään voida liittää sovellukseen, langattomaan LAN -reitittimeen liitettyjen laitteiden maksimimäärä on ehkä saavutettu tai reititintä ei voida käyttää tai se on epäonnistunut. Sen vuoksi tarkista langaton LAN -reititin reitittimen käyttöoppaan mukaan. · Jos ilmastointilaitetta ei voida liittää sovellukseen, vaikka tämän käyttöoppaan asetusmenetelmää on seurattu, katso lisätietoja sovellusvalikon UKK-osiosta.
9
9

(3) Näpäytä [Enter]-painiketta valitaksesi ilmastointilaitteen, jonka haluat lisätä. Vahvista näpäyttämällä [KYLLÄ] näytetyssä ponnahdusviestissä. Seuraava näytössä näkyy, kun rekisteröinti on valmis.
10

(B) Liitä ilmastointilaite verkkoon AP-toiminnolla (1) Vaihda älypuhelimesi Wi-Fi-liitäntäkohdetta syöttääksesi “Smart M-Air-XXXX” ja KEYn. XXXX ilmaisee ilmastointilaitteen MAC-osoitteen 4 viimeistä numeroa. KEY- ja MAC- osoitteen vahvistustapa kuvataan osiossa 6. (2) Näpäytä “Ilmastointilaiteluettelo”-näytössä [Etsi rekisteröimättömät ilmastointilaitteet] -painiketta. Lisää ilmastointilaite näpäyttämällä [asetukset]-painiketta.
Jos ilmastointilaitetta ei näy, toista osion 4 vaiheet. · Jos yhteyttä ei ole muodostettu, odota 5 minuuttia, kunnes RUN
(KÄYNNISTÄ) ja TIMER (AJASTIN) -merkkivalot eivät enää pala sisäyksikössä ja toista prosessi alkaen vaiheesta 4. · Jos ilmastointilaitetta ei vieläkään voida liittää sovellukseen, langattomaan LAN -reitittimeen liitettyjen laitteiden maksimimäärä on ehkä saavutettu tai reititintä ei voida käyttää tai se on epäonnistunut. Sen vuoksi tarkista langaton LAN -reititin reitittimen käyttöoppaan mukaan. · Jos ilmastointilaitetta ei vieläkään voida liittää sovellukseen, vaikka tämän käyttöoppaan asetusmenetelmää on seurattu, katso lisätietoja sovellusvalikon UKK-osiosta. (3) Jos sinua pyydetään antamaan käyttöoikeus sijaintitietoihin, anna se.
11

Kun olet valinnut liitettävän verkon näytetystä luettelosta, SSID esitäytetään syöttökenttään näytön alaosassa. Seuraavaksi syötä kotisi Wi-Fi- verkon salasana ja vahvista näpäyttämällä
näytön yläosassa.
Jos kodin Wi-Fi-verkon SSID-numeroa ei syötetä automaattisesti, sinun on syötettävä se manuaalisesti.

Android

iOS

Ponnahdusikkuna ilmestyy vahvistaen, että ilmastointilaite on lisätty. Näpäytä [OK] jatkaaksesi. Seuraavassa näytössä näkyy, että yksikkö on lisätty.

12

6. SSID:n, KEY:n ja MAC-osoitteen vahvistustapa
SSID, KEY ja MAC-osoite on painettu sisäyksikön etuosaan kiinnitettyyn tarraan. Kiinnitä tarra tähän käyttöoppaaseen ja säilytä se. Tiedot voi myös nähdä skannaamalla tarran QR-koodi. Nämä tiedot löytyvät myös tarrasta, joka on imuaukon paneelissa. Katso tarran sijainti KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJASTA osiosta “Osien nimet ja toiminnot”. Katso ohjeet imuaukon paneelin avaamisesta KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJASTA osiosta “Huolto”.
Tarran kiinnityspaikka
“iPhone” on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc.:n palvelumerkki “AndroidTM” ja “Google Play” ovat Google LLC:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä käyttöoppaassa mainitut yrityksen nimet ja tuotenimet ovat yritystensä tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
13

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Mitsubishi User Manuals

Related Manuals