Haylou-W1 True Wireless Earbuds User Manual

June 8, 2024
Haylou

Haylou-W1 True Wireless Earbuds

Haylou-W1
True Wireless Earbuds

LED Mikrofon 2
MFB
Mikrofon 1

Tölt érintkezk

LED
Type-C tölt port
A csomag tartalma:
Fülhallgató, tölttok, 3 pár füldugó (M-es méret), töltkábel, használati útmutató
A Haylou W1 alaphelyzetbe állítása
Gyári beállítás: Ha a fülhallgató nem csatlakoztatható és nem használható megfelelen, kövesse az alábbi módszereket: Ha a fülhallgató a tölttokban van, és a tölttokban van áram, nyomja meg hosszan az MFB gombot 10 másodpercig, a fülhallgatóknak automatikusan vissza kell állítani (a két fülhallgató és az eszköz közötti kapcsolati rekordok törldnek). Ha minden lépés sikeres, a Haylou W1 visszaállítása kész!

Ha a mvelet sikertelen, kérjük, ismételje meg a fenti lépéseket; vagy jelentkezzen be a hivatalos áruházba, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a visszaállítási mvelet videójának megtekintéséhez.
Az egyik fülhallgató nem szól: Valóban szokatlan, állítsa a fülhallgatót gyári beállításokra, távolítsa el a kapcsolati rekordot a telefonról, és csatlakoztassa újra.
Egyéb töltési problémák
A fehér led 1 perc múlva kialszik: Ez azt jelenti, hogy a fülhallgatója teljesen fel van töltve A fülhallgató nem töltdik, ha a tölttok lemerült. A LED nem világít a tok töltése közben. Ez azt jelenti, hogy a tok teljesen fel van töltve, így a lámpa nem gyullad ki.
A Haylou W1 párosítása
Vegye ki egyszerre mindkét Haylou W1 fülhallgatót a tokból, ezek automatikusan bekapcsolnak és párosodnak egymással. Nyissa meg a mobiltelefonján a Bluetooth-t, keresse meg a ,,Haylou w1″ kifejezést, és kattintson a csatlakozáshoz. Ha a fülhallgatók párosítása sikeres, a Haylou W1 párosítás befejezdött! Ha a csatlakozás sikertelen, helyezze vissza a fülhallgatót a tokba, és próbálkozzon újra. A csatlakoztatás után a fülhallgatók automatikusan újracsatlakoznak az utoljára párosítotthoz a készülék bekapcsolásakor (a Bluetooth-t be kell kapcsolni).
Váltás monó és sztereó mód között
Vegye ki mindkét fülhallgatót, hogy automatikusan sztereó módba lépjen, az egyiket pedig nyomja vissza a monó módba lépéshez, vagy ismét felveheti a sztereó módba való visszatéréshez.
Kézi csatlakoztatás: Ha a füldugók ki vannak kapcsolva, manuálisan kapcsolja be a két fülhallgatót. Várjon 2-3 másodpercet, amíg a füldugók bekapcsolnak, és összekapcsolódnak egymással. Amikor mindkét fülhallgatón lassan fehéren villog a jelzfény, kapcsolja be a Bluetooth-t a mobiltelefonján a csatlakozáshoz.
Haylou W1 Hogyan kell használni
Híváskor tartsa kifelé a mikrofont. Híváskor állítsa a mikrofont a száj irányába, hogy jobb beszédélményt szerezzen.

Haylou W1 Touch Control
Zene lejátszása/szüneteltetése: Kattintson az MFB gombra Szám léptetése visszafelé: Kattintson duplán az MFB gombra az L-en Szám léptetése elre: Kattintson duplán az MFB gombra az R-en Hívás fogadása/befejezése: Kattintson az MFB gombra Hangos asszisztens megidézése: Kattintson háromszor az MFB gombra a bal/jobb oldalon
Haylou W1 Bekapcsolása
Ha a fülhallgató a tölttokban van: nyissa ki a fedelet a bekapcsoláshoz Amikor a fülhallgató a tokon kívül, és kikapcsolt állapotban van, tartsa lenyomva az MFB gombot körülbelül 1,5 másodpercig a bekapcsoláshoz.
Haylou W1 Kikapcsolása
Helyezze vissza a fülhallgatókat a tokba, és zárja le a fedelet, amelyek automatikusan kikapcsolnak. Bekapcsolt állapotban tartsa lenyomva az MFB gombot körülbelül 4,5 másodpercig (a fehér fény kétszer felvillan)
Haylou W1 Feltöltése
Az els használat eltt töltse fel teljesen a tölttokot és a fülhallgatókat. Helyezze be a töltkábelt a fülhallgató és a tölttok egyidej töltéséhez. Fülhallgató: Helyezze vissza a tokba. a fülhallgató jelzfénye folyamatosan pirosan világít. Teljes feltöltés után a jelzfény folyamatosan fehéren világít 60 másodpercig, majd kialszik.
Haylou W1 akkumulátorjelz a tölttokban
Nyissa ki/csukja be a fedelet, a három lámpa 3-szori felvillanása után megjelenik az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. Ha az akkumulátor töltöttsége meghaladja a 30%-ot, az akkumulátorjelz 10 másodpercig világít, majd kialszik (Elször le kell zárni a tokot, majd kinyitni az akkumulátor töltöttségi szintjének ismételt ellenrzéséhez).
Alacsony akkumulátor töltöttség jelz: Kevesebb, mint 30%: a LED 2 másodpercenként háromszor felvillan, és 1 perc folyamatos villogás után kialszik.

Haylou W1 paraméterek (fülhallgatók)
Mködési tartomány: 10 m (nyílt tér, akadály nélkül) Akkumulátor kapacitása: 32 mAh (egy fülhallgató Töltési id: kb. 2 óra Beszélgetési id: kb. 3 óra Készenléti id: kb. 50 óra Bemeneti paraméter: 5V=100mA Akkumulátor típusa: Újratölthet Li-ion gombakkumulátor Bluetooth verzió: V5. 2
Haylou W1 paraméterek (tölttok)
Bemeneti paraméter: 5V= 500mA Kimeneti paraméter: 5V=100mA Töltési id: kb 3 óra Akkumulátor kapacitása: 310 mAh Akkumulátor típusa: Li-ion
Haylou W1 Figyelmeztetések
Soha ne szerelje szét vagy módosítsa a headsetet az esetleges károk és veszélyek elkerülése érdekében. Ne tárolja a headsetet szélsséges hmérsékleten (0°C alatt vagy 45 °C felett). Kerülje az indikátor gyerekek vagy állatok szeméhez közeli használatát. Ne használja ezt a headsetet zivatar idején, szabálytalan mködés és megnövekedett áramütés veszélyének elkerülése érdekében. Ne használjon ers vegyszereket vagy ers tisztítószereket a headset megtisztításához.. Tartsa szárazon a headsetet.
Haylou W1 Napi karbantartás
Kérjük, ne zuhanyozzon fülhallgatóval. Ne viselje ket ess napon. Ne hagyja ket mosógépben vagy más szélsséges helyen. Használat után száraz ruhával tisztítsa meg ket a hosszabb élettartam érdekében.
Haylou W1 FCC követelmény
A megfelelségért felels fél által kifejezetten nem jóváhagyott változtatások vagy módosítások érvényteleníthetik a felhasználó jogosultságát a berendezés üzemeltetésére. Ez az eszköz megfelel az FCC-szabályok 15. részének. A mködés az alábbi két feltételhez kötött: (1) ez az eszköz nem okozhat káros interferenciát, és

(2) ennek az eszköznek be kell fogadnia minden kapott interferenciát, beleértve az olyan interferenciát is, amely nem kívánt mködést okozhat.
Megjegyzés: Ezt a berendezést tesztelték, és megállapították, hogy megfelel a B osztályú digitális eszközökre vonatkozó határértékeknek, az FCC-szabályok 15. része szerint.
Ezeket a határértékeket úgy alakították ki, hogy ésszer védelmet nyújtsanak a káros interferencia ellen lakossági telepítés során. Ez a berendezés rádiófrekvenciás energiát állít el, használ és sugározhat ki, és ha nem az utasításoknak megfelelen telepítik és használják, káros interferenciát okozhat a rádiókommunikációban.
Nincs azonban garancia arra, hogy egy adott telepítés során nem lép fel interferencia. Ha ez a berendezés káros interferenciát okoz a rádió- vagy televízióvételben, amely a berendezés kiés bekapcsolásával határozható meg, a felhasználót arra biztatjuk, hogy próbálja meg kijavítani az interferenciát az alábbi intézkedések közül egy vagy több segítségével: ­ Irányítsa át vagy helyezze át a vevantennát ­ Növelje a távolságot a berendezés és a vev között ­ Csatlakoztassa a berendezést a vev áramkörétl eltér konnektorba ­ Kérjen segítséget a kereskedtl vagy egy tapasztalt rádió-/TV-szereltl

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Haylou User Manuals

Related Manuals