xiaomi POCO C40 Smartphone User Manual

June 8, 2024
Xiaomi

POCO C40 Smartphone

POCO C40 Hizli Balangiç Klavuzu

çindekiler

POCO C40’i seçtiiniz için teekkürler

3

Daha fazla bilgi için

3

MIUI

3

Teknik özellikler

3

SIM Kart Tepsisi

3

Çift SIM Hakkinda

3

Telefonunuzu açma ve kurma

5

Telefonunuzu açma

5

Önceki telefonunuzdan veri aktarma

5

Önceki Android telefonunuzdan uygulama ayarlarini geri yükleme

5

Atik Bildirimi

5

DKKAT !

6

Önemli Güvenlik Bilgileri

6

Emniyet Uyarisi

7

Acil Durum Aramalari

7

Tüketicinin Seçimlik Haklari

8

Geri Dönüüm

8

Cihazinizin bakimi ve kullanim hatalari

8

Tüketicinin Yapabilecei Bakim ve Onarim

9

Verimli enerji kullanimi

9

Taima ve Nakliye Sirasinda Dikkat Edilecek Hususlar

9

Güvenlik Bildirimi

9

AB Yönetmelikleri

10

RF Maruziyeti Bilgileri (SAR)

10

1

Sertifikasyon Bilgileri (En Yüksek SAR)

10

Hukuki Bilgiler

10

Frekans Bantlari ve Gücü

11

FCC ( Federal Haberleme Komisyonu) Yönetmelikleri

11

RF Maruziyeti Bilgileri (SAR)

11

FCC’nin Notu

12

E-etiket

12

Feragat

12

Servis stasyonlari Gösterir Liste

14

EU Declaration of Conformity

17

AB Uygunluk Beyani

19

2

POCO C40 ‘i seçtiiniz için teekkürler.
Cihazi açmak için güç dümesine uzun basin. Cihazi yapilandirmak için ekran üstündeki talimatlari izleyin.
Daha fazla bilgi için
Resmi web sitemiz, www.mi.com’u ziyaret edin.
POCO için MIUI
POCO C40 , dünya çapinda 200 milyondan fazla aktif kullanici tarafindan önerilen, sik güncellemeler alan ve kullanici dostu özelliklere sahip Android tabanli bir iletim sistemi olan MIUI yüklü olarak gelmektedir.

Teknik özellikler

Ekran Pil letim sistemi lemci Kamera

6.7″ HD+ LCD Damla Ekran, 60Hz
6000 mAh 18W hizli arj Android 11 JR 510, 11nm
Arka Kamera: 13MP Ana Kamera+ 2MP Derinlik Ön Kamera: 5MP

SIM Kart Tepsisi:

Nano-SIM

Nano-SIM

Çift SIM Hakkinda:
· Çift 4G SIM, yerel telekom operatörü servislerinin desteini gerektirir ve tüm bölgelerde mevcut olmayabilir.
· Çift nano-SIM kartlarini destekler. Her iki SIM kart yuvasini kullanirken, kartlardan herhangi biri birincil kart olarak ayarlanabilir.
· Yalnizca belirli bölgeler ve telekom operatörleri VoLTE’yi desteklemektedir. · A optimizasyonu gerçekletiinde sistem güncellemeleri uygulanabilir.
Ayrintilar için, lütfen cihazda kullanilan sistem versiyonuna bakin. · Lütfen standart olmayan SIM kartlari SIM kart yuvasina takmayin. SIM kart
yuvasina zarar verebilirler. · UYARI: Lutfen cihazi demonte etmeye çalimayin.
3

SAT. 16 AUG.

Ses Dümeleri
Güç Dümesi

USB Type-C Girii 4

Telefonunuzu açma ve kurma
Telefonunuzu ilk kez açtiinizda telefonunuz, a balantilari ve telefon ayarlari kurulumu konularinda size rehberlik eder.
Telefonunuzu açma
1. Telefonunuzu açmak için telefon titreyene kadar açma/kapatma tuunu basili tutun.
2. Telefonunuz açildiina dilinizi ve bölgenizi seçin. 3. Telefonunuzda görüntülen yönergeleri izleyin.
Önceki telefonunuzdan veri aktarma
Google hesabiniz yoluyla önceki cihazinizdan verileri cihaziniza aktarabilirsiniz.
Eski telefonunuzdaki verilerin yedeini Google hesabiniza almak için eski telefonunuzun kullanici kilavuzuna bakin. 1. Ayarlar > Hesaplar > Google seçeneine dokunun. 2. Telefonunuza geri yüklenmesini istediiniz verileri seçin. Telefonunuz
internet’e balandiinda senkronizasyon otomatik olarak balar.
Önceki Android telefonunuzdan uygulama ayarlarini geri yükleme
Önceki cihaziniz Android’se ve Google hesabina yedek alma bu cihazda etkinletirilmise uygulama ayarlariniz Wi-Fi ifrelerini geri yükleyebilirsiniz., 1. Ayarlar > Yedekle ve sifirla seçeneine dokunun. 2. Otomatik geri yükle seçeneini Açik olarak belirleyin.
Atik Bildirimi
Bu ürünü doru ekilde atin. Bu iaret, bu ürünün AB genelindeki dier evsel atiklarla birlikte atilmamasi gerektiini gösterir. Kontrolsüz atik bertarafindan çevreye veya insan saliina zarar gelmesini önlemek üzere, maddi kaynaklarin sürdürülebilir yeniden kullanimini tevik etmek için bilinçli bir ekilde geri dönüüm yapin. Cihazinizin geri dönüümünü güvenli bir ekilde gerçekletirmek için, lütfen iade ve toplama sistemlerini kullanin veya cihazin ilk satin alindii bayi ile iletiim kurun. Çevre Beyannamesi için, lütfen aaidaki linke tiklayin: http://www.mi.com/en/about/environment/
5

DKKAT !
YANLI BR TÜRDEK BATARYA LE DETRLME HALNDE PATLAMA RSK VARDIR. KULLANILMI BATARYALARI TALMATLAR UYARINCA ATIN.
itme duyusunun zarar görmesini önlemek için, yüksek ses seviyesinde uzun süre dinleme yapmayin.
Daha fazla önemli güvenlik bilgisi için, lütfen aaidaki Kullanim Kilavuzuna bakin: http://www.mi.com/en/certification/
Önemli Güvenlik Bilgileri
Cihazinizi kullanmadan önce aaidaki tüm güvenlik bilgilerini okuyun:
· Yetkisiz kablolarin, güç adaptörlerinin veya pillerin kullanilmasi yangina, patlamaya veya baka risklere neden olabilir.
· Yalnizca cihazinizla uyumlu, onaylanmi aksesuarlari kullanin. · Bu cihazin çalima sicaklii aralii 0°C ila 40°C’dir. Bu cihazi bu sicaklik
araliinin diindaki bir ortamda kullanmak cihaza zarar verebilir. · Cihazinizda yerleik bir pil varsa, pile veya cihaza zarar vermemek için pili
kendiniz deitirmeye çalimayin. · Bu cihazi yalnizca birlikte verilen veya izin verilen kablo ve güç adaptörüyle
arj edin. Baka adaptörlerin kullanilmasi yangina, elektrik çarpmasina neden olabilir ve cihaza ve adaptöre zarar verebilir. · arj ilemi tamamlandiktan sonra adaptörü hem cihazdan hem de elektrik prizinden çikarin. Cihazi 12 saatten fazla arj etmeyin. · Pil geri dönütürülmeli veya ev atiklarindan ayri olarak atilmalidir. Pilin yanli kullanilmasi yangina veya patlamaya neden olabilir. Cihazi, pilini ve aksesuarlarini yerel düzenlemelerinize göre atin veya geri dönütürün. · Pili sökmeyin, çarpmayin, ezmeyin veya yakmayin. Pil deforme olmu veya hasarli görünüyorsa, kullanmayi hemen birakin. · Pili kisa devre yaptirmayin, bu airi isinmaya, yaniklara veya baka yaralanmalara neden olabilir. · Pili yüksek sicakliktaki bir ortama koymayin. · Airi isinma patlamaya neden olabilir. · Pili sökmeyin, çarpmayin veya ezmeyin, aksi takdirde pil sizdirabilir, airi isinabilir veya patlayabilir. · Yangina veya patlamaya neden olabileceinden pili yakmayin. · Pil deforme olmu veya hasarli görünüyorsa, kullanmayi hemen birakin. · Kullanici pili çikarmamali veya deitirmemelidir. Pilin çikarilmasi veya onarimi yalnizca üreticinin yetkili bir onarim merkezi tarafindan yapilmalidir. · Cihazinizi kuru tutun. · Cihazi kendiniz onarmaya çalimayin. Cihazin herhangi bir parçasi düzgün çalimiyorsa, Mi müteri destei ile iletiime geçin veya cihazinizi yetkili bir onarim merkezine götürün. · Dier cihazlari kullanim kilavuzlarina göre balayin. Bu cihaza uyumsuz cihazlar balamayin. · AC/DC adaptörler için priz, ekipmanin yanina kurulmali ve kolayca eriilebilir olmalidir.
6

Emniyet Uyarisi
· Belirli durumlarda ve ortamlarda cep telefonunu kullanmayi kisitlayan yasalara ve kurallara uyun.
· Telefonunuzu petrol istasyonlari ve yakit doldurma alanlari, gemilerin alt güverteleri, yakit ya da kimyasal transfer ya da depolama tesisleri, havanin granül, toz ya da metal tozu gibi kimyasal ya da partiküller içerdii alanlar dahil olmak üzere patlayici atmosferler ve patlayici olma potansiyeline sahip ortamlarda kullanmayin.
· Telefonunuz veya dier telsiz cihazlar gibi kablosuz cihazlari kapatmak için konulan tüm iaretlere uyun. Bir patlatma alanindayken ya da “patlatma operasyonlariyla karimasindan kaçinmak için “iki yönlü radyolari” ya da “elektronik cihazlari” kapatin” posterlerinin bulunduu yerlerde cep telefonunuzu ya da kablosuz cihazinizi kapatin.
· Telefonunuzu hastanelerin ameliyathanelerinde, acil servislerde veya youn bakim ünitelerinde kullanmayin. Hastane ve salik merkezlerinin mevcut kural ve düzenlemelerine uyun. Telefonunuzun kullaniminin tibbi cihazinizin çalimasini etkileyip etkilemeyeceini belirlemek için lütfen doktorunuza ve cihaz üreticisine daniin. Kalp pili ile olasi paraziti önlemek için, cep telefonu ile kalp pili arasinda en az 15 cm mesafe birakin. Bunu gerçekletirmek için telefonu kalp pilinizin ters tarafindanki kulakta kullanin ve göüs cebinizde taimayin. Tibbi cihazlarla paraziti önlemek için telefonunuzu iitme cihazlarinin, koklear implantlarin vb. yakininda kullanmayin.
· Uçak güvenlik düzenlemelerine uyun ve gerektiinde uçaa bindiinizde telefonunuzu kapatin.
· Araç sürerken, telefonunuzu ilgili trafik yasalarina ve düzenlemelerine uygun olarak kullanin.
· Yildirim çarpmasini önlemek için, telefonunuzu diarida firtinalar sirasinda kullanmayin.
· Telefonunuzu, arj olurken arama yapmak için kullanmayin. · Telefonunuzu, banyo gibi yüksek nemli yerlerde kullanmayin. Bunu yapmak
elektrik çarpmasi, yaralanma, yangin ve arj cihazinin zarar görmesine neden olabilir.
Acil Durum Aramalari
Önemli: Balantilarin her koulda kullanilabilir olacai garanti edilemez. Tibbi acil durumlar gibi çok önemli iletiim ihtiyaçlari için, hiçbir zaman yalnizca telefonunuza güvenmemelisiniz. – Cihaziniz bu özelliklere uyuyorsa aaidaki metni de ekleyebilirsiniz.
Bu telefon Mobil letmeciler tarafindan salanan hücresel yayin (Cell Broadcast) sistemi ile 112’nci kanaldan hava taarruzlarina kari yayinlanan ikaz ve alarm haberleri ile afet ve acil durumlara ilikin (deprem, sel, çi dümesi ve heyelan tehlikesi gibi) gönderilen uyari mesajlarini alma özelliine sahiptir. Telefonunuzun bu uyarilari alabilmesi için; “Hücre Yayin” uygulamasinin içinden Hücre yayin hizmetini ve 112’nci kanalin eklenerek aktif hale getirilmesi gerekmektedir.
7

TÜKETCNN SEÇMLK HAKLARI
Malin ayipli olduunun anlailmasi durumunda tüketici, 6502 sayili Tüketicinin Korunmasi Hakkinda Kanunun 11 inci maddesinde yer alan; a- Sözlemeden dönme, b- Sati bedelinden indirim isteme, c- Ücretsiz onarilmasini isteme, ç- Satilanin ayipsiz bir misli ile deitirilmesini isteme, haklarindan birini
kullanabilir. Tüketicinin bu haklardan ücretsiz onarim hakkini seçmesi durumunda satici; içilik masrafi, deitirilen parça bedeli ya da baka herhangi bir ad altinda hiçbir ücret talep etmeksizin malin onarimini yapmak veya yaptirmakla yükümlüdür. Tüketici ücretsiz onarim hakkini üretici veya ithalatçiya kari da kullanabilir. Satici, üretici ve ithalatçi tüketicinin bu hakkini kullanmasindan müteselsilen sorumludur. Tüketicinin, ücretsiz onarim hakkini kullanmasi halinde malin; – Garanti süresi içinde tekrar arizalanmasi, – Tamiri için gereken azami sürenin ailmasi, – Tamirinin mümkün olmadiinin, yetkili servis istasyonu, satici, üretici veya
ithalatçi tarafindan bir raporla belirlenmesi durumlarinda; Tüketici malin bedel iadesini, ayip oraninda bedel indirimini veya imkân varsa malin ayipsiz misli ile deitirilmesini saticidan talep edebilir. Satici, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satici, üretici ve ithalatçi müteselsilen sorumludur. Tüketici, garantiden doan haklarinin kullanilmasi ile ilgili olarak çikabilecek uyumazliklarda yerleim yerinin bulunduu veya tüketici ileminin yapildii yerdeki Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine bavurabilir.
Geri Dönüüm
Kullanilmi elektronik ürünlerinizi, pil ve ambalaj Kullanilmi Kullanilmi elektronik ürünlerinizi, pil ve ambalaj malzemelerini her zaman tahsis edilmi toplama noktalarina birakin. Böylece denetimsiz atiklarin yok edilmesine ve malzemelerin geri dönütürülmesine yardimci olabilirsiniz. Elektrikli ve elektronik ürünler çok miktarda deerli madde içerir. Bunlara metaller (bakir, alüminyum, çelik ve magnezyum gibi) ve deerli metaller (altin, gümü ve paladyum gibi) dahildir. Cihazdaki malzemelerin tümü malzeme ve enerji olarak geri kazanilabilir.
Cihazinizin bakimi ve kullanim hatalari
Cihazinizi, pilinizi, arj cihazinizi ve aksesuarlarinizi dikkatli kullanin. Aaidaki öneriler cihazinizi çaliir durumda tutmaniza yardimci olur. · Cihazi kuru tutun. Yamur damlalari, nem ve her türlü sivi ya da su buhari,
elektronik devrelere zarar verebilecek mineraller içerebilir. · Cihazi tozlu veya kirli yerlerde kullanmayin ve saklamayin.
8

· Cihazi sicakliin yüksek olduu ortamlarda saklamayin. Yüksek sicakliklar cihaza veya pile zarar verebilir.
· Cihazi souk yerlerde saklamayin. Cihaz tekrar normal sicakliina döndüünde, cihazin içinde nem oluarak cihaza zarar verebilir.
· Cihazi kullanim kilavuzunda belirtilenden farkli bir yöntemle açmayin. Yetkisiz modifikasyonlar cihaza zarar verebilir ve telsiz cihazlara ilikin düzenlemeleri ihlal edebilir. Cihazi ya da pili düürmeyin, çarpmayin ya da sallamayin. Sert kullanim cihaza zarar verebilir.
· Bu cihazin yüzeyini temizlemek için yalnizca yumuak, temiz ve kuru bir bez kullanin.
· Cihazi boyamayin. Boya düzgün çalimayi engelleyebilir. · Cihazi miknatislardan veya manyetik alanlardan uzak tutun. Önemli
verilerinizin emniyette olmasi için, bu verileri cihaziniz, hafiza kartiniz veya bilgisayariniz gibi en az iki farkli yerde saklayin ya da uygun bir yere yazin. Uzun süren bir ilem sirasinda cihaz isinabilir. Çou zaman bu normaldir. Fazla isinmayi önlemek amaciyla cihaz otomatik olarak yava çaliabilir, uygulamalari kapatabilir, arj etmeyi kapatabilir ve gerekirse kendi kendini kapatabilir. Cihaz gerektii gibi çalimiyorsa cihazi en yakin yetkili servise götürün.
Tüketicinin Yapabilecei Bakim ve Onarim
Cihaziniz periyodik bakim gerektirmez. Cihaz ile ilgili tüketicinin yapabilecei bir bakim veya onarim bulunmamaktadir. Bakim ve onarim ihtiyaciniz olmasi durumunda Yetkili Servis listesinde bulunan noktalardan destek alabilirsiniz.
Verimli enerji kullanimi
· Kullanmadiinizda Bluetooth ve kablosuz alar gibi veri balantilarini kapatin. · Ekran parlakliini azaltin ve ekrani daha kisa bir süre sonra kapanacak
ekilde ayarlayin. · Tu sesleri vb. gereksiz sesleri kapatin.
Taima ve Nakliye Sirasinda Dikkat Edilecek Hususlar
· Cihazinizi taimadan önce tüm balantilarinin sonlandirildiindan ve bali kablolarinin çikartildiindan emin olmaniz gerekmektedir.
· Paketlerken, orijinal kutusunu ve paketleme malzemelerini kullanin. · Cihazi kullanirken ve daha sonra bir yer deiiklii esnasinda sarsmamaya,
darbe, isi, rutubet ve tozdan zarar görmemesine özen gösteriniz.
Güvenlik Bildirimi
Lütfen yerleik yazilim güncelleme özelliini kullanarak telefonunuzun iletim sistemini güncelleyin veya yetkili servislerimizden herhangi birini ziyaret edin. Yazilimin baka yollarla güncellenmesi, cihaza zarar verebilir veya veri kaybina, güvenlik sorunlarina ve dier risklere neden olabilir.
9

AB Yönetmelikleri
Uygunluk Beyani
Xiaomi Communications Co., Ltd. ibu belgeyle, Bluetooth ve Wi-Fi özellikli bu GSM / GPRS / EDGE / UMTS / LTE Dijital Cep Telefonu 220333QPG modelinin, RE Direktifi 2014/53/EU’nun temel gereklilikleri ve dier ilgili hükümleri ile uyumlu olduunu beyan eder. AB uygunluk beyaninin tam metnine u adresten ulailabilir: www.mi.com/en/certification
RF Maruziyeti Bilgileri (SAR)
Bu cihaz, 1999/519 / EC sayili Konsey Tavsiyesi, ICNIRP Kilavuzlarinda belirtilen genel popülasyon / kontrolsüz maruz kalma için Özel Sourma Orani (SAR) limitlerine (ba ve gövde için Yerelletirilmi 10 gram SAR, limit: 2,0 W / kg) uygundur. ve RED (Direktif 2014/53 / EU).
SAR testi sirasinda, bu cihaz test edilen tüm frekans bantlarinda en yüksek sertifikali güç seviyesinde iletim yapacak ekilde ayarlanmi ve kullanim sirasinda ayirma olmaksizin kafaya kari ve 5 mm aralikla vücuda yakin bir yerde RF maruziyetini simüle eden konumlara yerletirilmitir.
Vücut operasyonu için SAR uyumu, ünite ve insan vücudu arasinda 5 mm’lik bir ayirma mesafesine dayanmaktadir. Bu cihaz, RF maruz kalma seviyesinin uyumlu veya bildirilen seviyeden daha düük olmasini salamak için vücuttan en az 5 mm uzaa tainmalidir. Cihazi bir gövdenin yanina takarken, metal bileenler içermeyen ve cihaz ile gövde arasinda en az 5 mm’lik bir mesafe birakilmasina izin veren bir kemer klipsi veya kilif kullanilmalidir. RF maruz kalma uyumluluu, vücuda takilan metal içeren herhangi bir aksesuarla test edilmemi veya onaylanmamitir ve bu tür bir aksesuarin kullanimindan
kaçinilmalidir.
Sertifikasyon Bilgileri (En yüksek SAR)
SAR 10 g limiti: 2,0 W/kg, SAR Deeri: Kafa: 0,599 W/Kg, Vücut: 0,994 W/Kg (5 mm mesafe).
Hukuki Bilgiler
Bu cihaz, AB’nin tüm üye devletlerinde kullanilabilir. Cihazin kullanildii yerdeki ulusal ve yerel yönetmeliklere uyun. Bu cihazin kullanimi yerel aa bali olarak kisitlanabilir. Bu cihaz, aaidaki ülkelerde 5250 ila 5350 MHz frekans araliinda çaliirken yalnizca kapali alanda kullanimla sinirlandirilmitir:
AT BE BG HR CY CZ DK
EE FI FR DE EL HU IE
IT LV LT LU MT NL PL
PT RO SK SI ES SE UK(NI)
IS LI NO CH TR
10

Not:2,4 GHz bandindaki kisitlamalar: Norveç: Bu alt bölüm, Ny-Ålesund’un merkezinden 20 km’lik bir yariçap içindeki corafi alan için geçerli deildir. Kullanilan güç adaptörünün IEC/EN 62368-1’deki Madde 6.4.5’in gereksinimlerini kariladiindan ve ulusal veya yerel standartlara göre test edilip onaylandiindan emin olun.
Frekans Bantlari ve Gücü
Bu cep telefonu, yalnizca AB bölgelerindeki aaidaki frekans bantlarini ve maksimum radyo frekansi gücünü sunar: GSM 900: 35.5 dBm GSM 1800: 32.5 dBm WCDMA band 1/8: 25.7 dBm LTE band 1/3/7/8/20/28/38/40/41(2535~2655MHz): 25.7 dBm Bluetooth: 20 dBm Wi-Fi 2.4 GHz band: 20 dBm Wi-Fi 5 GHz: 5150 to 5250MHz: 23 dBm, 5250 to 5350 MHz: 20 dBm, 5470 to 5725 MHz: 20 dBm, 5725 e 5850 MHz: 14 dBm
FCC (Federal Haberleme Komisyonu) Yönetmelikleri
Bu cep telefonu, FCC Kurallarinin 15. bölümüne uygundur. Telefonun çalimasi, aaidaki iki koula tabidir: (1) Bu cihaz zararli giriime (parazite) yol açamaz ve (2) bu cihaz, cihazin istenmeyen çalimasina neden olabilecek parazitler da dahil olmak üzere alinan herhangi bir paraziti kabul etmelidir.
Bu cep telefonu test edilmi ve FCC Kurallarinin 15. Bölümü uyarinca B Sinifi dijital cihazlarin limitlerine uygun olduu tespit edilmitir. Bu limitler, mesken kurulumlarinda zararli parazite kari makul koruma salamak üzere tasarlanmitir. Bu ekipman, radyo frekansi enerjisi üretir, kullanir ve yayabilir ve talimatlara uygun olarak kurulup kullanilmadii takdirde, telsiz iletiiminde zararli parazite neden olabilir. Ancak, eer bu ekipman, ekipmani kapatip açarak tespit edilebilecek olan, radyo veya televizyon sinyalinde zararli bir parazite neden olursa, belirli bir kurulumda parazit olumayacainin garantisi yoktur. Kullanici, paraziti aaidaki önlemlerden bir veya daha fazlasiyla düzeltmeye çalimalidir:
– Alici anteni tekrar yönlendirin veya yerini deitirmek. – Telefon ve alici arasindaki mesafeyi arttirmak. – Ekipmani, alicinin bali olduundan farkli bir devredeki prize takmak. – Yardim için bayiye veya deneyimli bir radyo/TV teknisyenine danimak.
RF Maruziyeti Bilgileri (SAR)
Bu cihaz, hükümetin radyo dalgalarina maruz kalma gereksinimlerini karilar. Bu cihaz, radyo frekansi (RF) enerjisine maruz kalmaya ilikin emisyon sinirlarini amayacak ekilde tasarlanmi ve üretilmitir. Kablosuz cihazlar için maruz kalma standardi, Özgül Sourma Orani veya SAR olarak bilinen bir ölçüm birimi kullanir. FCC tarafindan belirlenen SAR limiti 1.6 W/Kg’dir. Vücuda takilarak kullanim
11

için bu cihaz test edilmitir ve metal içermeyen bir aksesuarla kullanim için FCC RF’ye maruz kalma yönergelerini karilar ve cihazi minimum vücuttan 1.0 cm. Metal içeren vücuda takilan herhangi bir aksesuarla RF’ye maruz kalma uyumu test edilmemi ve onaylanmamitir ve bu tür vücuda takilan aksesuarlarin kullanilmasindan kaçinilmalidir. Vücuda takilarak kullanim için bu cihazla birlikte kullanilan herhangi bir aksesuar, cihazi vücuttan en az 1.0 cm uzakta tutmalidir.
FCC’nin Notu
Uygunluktan sorumlu tarafça kabul edilmemi ve onaylanmami olan deiiklikler veya düzenlemeler kullanicinin, ekipmani kullanma yetkisini geçersiz kilabilir. B Sinifi FCC sinirlarina uygunluu salamak için bu üniteyle birlikte blendajli kablolar kullanilmalidir.
E-etiket
Bu cihaz, sertifika bilgileri için elektronik bir etikete sahiptir. Etikete erimek için, lütfen Ayarlar> Telefon Hakkinda> Sertifikasyon’u seçin veya Ayar’i seçip, ardindan arama çubuuna “Sertifikasyon” yazin.
Model: 220333QPG 2203, bu ürünün 2022-03’den sonra piyasaya sürüldüünü belirtir.
Feragat
Bu Kullanici Kilavuzu Xiaomi ya da yerel itiraki tarafindan yayimlanmitir. Yazim hatalari, mevcut bilgilerin yanliliklari ya da program ve/veya ekipmanlarin iyiletirmelerinin gerektirdii gelitirmeler ve deiiklikler Xiaomi tarafindan herhangi bir zamanda herhangi bir bildirim olmaksizin yapilabilir. Fakat bu deiiklikler bu Kullanici Kilavuzunun yeni sürümlerine eklenebilir. Tüm görseller yalnizca görselletirme amaçlidir ve asil cihazi doru biçimde yansitmayabilir.
Ürünün Ticaret Bakanlii’nca tespit ve ilan edilen kullanim ömrü 5 yildir.
Bu cihaz ETSI TS 122 268 standardina veya bu standardin yerini alan ulusal ve uluslararasi standartlara ve bu standartlarda yer alan teknik özelliklere uygundur.
Bu cihaz Türkçe karakterlerin tamamini içeren ETSI TS 123.038 V8.0.0 (veya sonraki sürümün kodu) ve ETSI TS 123.040 V8.1.0 (veya sonraki sürümün kodu) teknik özelliklerine uygundur. – Uygunluk Deerlendirme Kuruluu: Cetecom GmbH, Im Teelbruch 116, 45219 Essen, Almanya.
Bu ürün AEEE yönetmeliine uygundur.
BU CHAZ TÜRKYE ALTYAPISINA UYGUNDUR. 12

Üretici Firma UNVANI: SALCOMP TURKEY TEKNOLOJ SANAY VE TCARET ANONM RKET ADRES: ÜNVERSTE MAH. FRUZKÖY BULVARI BUL. NO:31 AVCILAR/ STANBUL TELEFON: 0212 403 9493 FAKS: 0212 939 8601 YETKL SERVS Yetkili servis bilgileri için https://www.mi.com/tr/service/support/userguide/local_production.html lütfen ziyaret edin. “Tüm servis bilgileri Ticaret Bakanlii tarafindan oluturulan Servis Bilgi Sistemi’nde yer almaktadir.” Kullanim kilavuzunu aaidaki linkten de görüntüleyebilirsiniz. https://www. mi.com/tr/support/userguide
13

14

15

16

EU Declaration of Conformity
Manufacturer: Name: Salcomp Turkey Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim irketi Address: Üniversite Mah. Firuzköy Bulvari Bul. No:31 AVCILAR/STANBUL

Radio Equipment: Model: 220333QPG Brand Name:POCO Description: Mobile Phone Radio-related Software Version: MIUI 13 Radio-related Hardware Version: P2.0 Supplied Accessories and Components: Adapter, Battery,USB Cable

AC Adapter (EU) AC Adapter (UK) Battery USB Cable 1 USB Cable 2

Specification of Accessory

Brand Name MI

Model Name

Brand Name MI

Model Name

Brand Name MI

Model Name

Brand Name MI

Model Name

Brand Name MI

Model Name

MDY-09-EW MDY-09-EY BN66 L73312 H73312

We, Salcomp Turkey Teknoloji San.Tic. A.., at our sole responsibility, declare that the above-mentioned product complies with the relevant Union harmonization regulations: RE Directive (2014/53/EU) , RoHS Directive (2011/65/EU) and its amendment(EU) 2015/863

The following harmonized standards and/or other relevant standards have been applied:

1. Health and Safety (Article 3.1(a) of the RE Directive) EN 50360: 2017, EN 62209-1: 2016 EN 50566: 2017, EN 62209-2: 2010+A1:2019 EN 62479 :2010, EN 50663: 2017 EN IEC 62311:2020, EN 50665:2017 EN IEC 62368-1:2020/A11:2020 EN 50332-1:2013, EN 50332-2:2013
2. Electromagnetic compatibility (Article 3.1 (b) of the RE Directive) ETSI EN 301 489-1 V2.2.3 Draft ETSI EN 301 489-3 V2.1.2 ETSI EN 301 489-17 V3.2.4 Draft ETSI EN 301 489-19 V2.2.0 ETSI EN 301 489-52 V1.2.1 EN 55032:2015/A11:2020 EN 55035:2017/A11:2020 EN IEC 61000-3-2:2019+A1:2021 EN 61000-3-3:2013+A1:2019
3. Radio frequency spectrum usage (Article 3.2 of the RE Directive) ETSI EN 301 511 V12.5.1 ETSI EN 301 908-2 V13.1.1

17

ETSI EN 301 908-13 V13.2.1 ETSI EN 301 908-1 V15.1.1 ETSI EN 300 328 V2.2.2 ETSI EN 301 893 V2.1.1 ETSI EN 300 440 V2.2.1 ETSI EN 303 413 V1.2.1 ETSI EN 303 345-1 V1.1.1 ETSI EN 303 345-3 V1.1.1
4. Specific(Article 3.3g of the RE Directive) European Commission Guidelines for compliance with delegated regulation (EU) 2019/320)
5. RoHS Directive (2011/65/EU) and its amendment Directive (EU) 2015/863 EN IEC 63000:2018

The notified body (Name: PHOENIX TESTLAB, ID: 0700) performed the conformity assessment according to Annex III of the RE Directive and issued the EU-type examination certificate (Ref.No.:22-210383 – 22-220383 ).
Signed for and on behalf of: Salcomp Turkey Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim irketi Address: Üniversite Mah. Firuzköy Bulvari Bul. No:31 AVCILAR/STANBUL
Date: March 30, 2022

Name:

Position:

Signature:

YUAN MING CHANG

General Manager

EYÜP KAYA

Program Manager

18

AB Uygunluk Beyani
Üretici: Adi: Salcomp Turkey Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim irketi Adres: Üniversite Mah. Firuzköy Bulvari Bul. No:31 AVCILAR/STANBUL
Telsiz Cihazi: Model: 220333QPG Marka Adi:POCO Açiklama: Cep Telefonu Telsize ilikin Yazilim Sürümü: MIUI 13 Telsize ilikin Donanim Sürümü: P2.0 Tedarik Edilen Aksesuarlar ve Bileenler: Adaptör, Batarya, USB Kablo

AC Adaptör (AB) AC Adaptör (UK) Batarya USB Kablo 1 USB Kablo 2

Aksesuar Özellikleri

Marka Adi

MI

Model Adi

Marka Adi

MI

Model Adi

Marka Adi

MI

Model Adi

Marka Adi

MI

Model Adi

Marka Adi

MI

Model Adi

MDY-09-EW MDY-09-EY BN66 L73312
H73312

Biz, Salcomp Turkey Teknoloji San. ve Tic. A.., tamamen kendi sorumluluumuzda olmak üzere yukarida belirtilen ürünün ilgili Birlik uyumlatirma tüzüklerine uyduunu beyan ederiz: RE Direktifi (2014/53/EU), RoHS Direktifi (2011/65/EU) ve (EU) 2015/863 Direktifi

Aaidaki harmonize standartlar ve/veya dier ilgili standartlar uygulanmitir:

1. Salik ve Güvenlik (RE Direktifinin 3.1(a) Maddesi) EN 50360: 2017, EN 62209-1: 2016 EN 50566: 2017, EN 62209-2: 2010+A1:2019 EN 62479 :2010, EN 50663: 2017 EN IEC 62311:2020, EN 50665:2017 EN IEC 62368-1:2020/A11:2020 EN 50332-1:2013, EN 50332-2:2013
2. Elektromanyetik Uyumluluk (RE Direktifi Madde 3.1 (b)) ETSI EN 301 489-1 V2.2.3 Taslak ETSI EN 301 489-3 V2.1.2 ETSI EN 301 489-17 V3.2.4 Taslak ETSI EN 301 489-19 V2.2.0 ETSI EN 301 489-52 V1.2.1 EN 55032:2015/A11:2020 EN 55035:2017/A11:2020 EN IEC 61000-3-2:2019+A1:2021 EN 61000-3-3:2013+A1:2019
3. Radyo Frekansi Spektrum Kullanimi (RE Direktifi Madde 3.2) ETSI EN 301 511 V12.5.1 ETSI EN 301 908-2 V13.1.1

19

ETSI EN 301 908-13 V13.2.1 ETSI EN 301 908-1 V15.1.1 ETSI EN 300 328 V2.2.2 ETSI EN 301 893 V2.1.1 ETSI EN 300 440 V2.2.1 ETSI EN 303 413 V1.2.1 ETSI EN 303 345-1 V1.1.1 ETSI EN 303 345-3 V1.1.1

4. Spesifik (RE Direktifinin 3.3g Maddesi) Yetki devrine dayanan (AB) 2019/320 sayili düzenlemeye uyumluluk salama konusundaki Avrupa Komisyonu Kurallari

5. RoHS Direktifi (2011/65/AB) ve deiiklik Direktifi (AB) 2015/863 EN IEC 63000:2018

Onaylanmi kurulu (Ad: PHOENIX TESTLAB, , Kimlik: 0700 ) RE Direktifinin III. Eki uyarinca uyumluluk deerlendirmesini gerçekletirmi ve AB türü inceleme sertifikasini salamitir (Ref.No.:22-210383 – 22-220383 ).

Adina imzalanan: Salcomp Turkey Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim irketi Adres: Üniversite Mah. Firuzköy Bulvari Bul. No:31 AVCILAR/STANBUL

Tarih: Mart 30, 2022

Adi:

Görev:

mza:

YUAN MING CHANG EYÜP KAYA

Genel Müdür Program Müdürü

20

References

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

Related Manuals