MJ-LZ30W223 Comfee Monster Chef Chopper Instruction Manual

June 4, 2024
comfee

MJ-LZ30W223 Comfee Monster Chef Chopper

…is how I cook!
MJ-LZ30W223
Meat Chopper
Instruction Manual
IMPORTANT NOTE: For your safety and continued enjoyment of this product, always read the instruction Manual carefully before using.

CONINUT

Avertisment de siguran

1

Descrierea aparatului

4

DATE TEHNICE ALE APARATULUI

4

Instruciuni de operare

5

Reete

7

Care instnictions

8

Ghid pentru utilizator

10

NOT IMPORTANT: V rugm s citii cu atenie manualul înainte de a utiliza produsul. Pstrai-l pentru referin viitoare.

AVERTISMENT DE SIGURAN
Recomandri
Pentru a asigura o utilizare în siguran i a evita provocarea de vtmri corporale i de pierdere a bunurilor dvs. i ale celorlali, v rugm s respectai urmtoarele msuri de siguran. Nerespectarea avertismentelor de siguran i utilizarea incorect pot duce la un accident.
Interzis
· Acest aparat este doar pentru uz casnic i este interzis pentru uz comercial.
· Acest aparat nu trebuie s funcioneze în gol sau s fie operat sub sarcin excesiv.
· Când acest aparat funcioneaz, nu îl micai i nu atingei piesele mobile pentru a evita vtmarea accidental.
· Nu ataai cablul de alimentare de un obiect ascuit i nu îl conectai la un obiect mobil.
· Nu utilizai acest aparat pe suprafee înclinabile sau instabile.
· Nu utilizai un prelungitor subdimensionat pentru a evita incendiile i vtmrile corporale.
· Nu aezai aparatul prea aproape de aragaz, pentru a evita deteriorarea aparatului sau provocarea de incendii i vtmri corporale.
· Nu adugai ingrediente fierbini (nu mai mult de 60° C).
1

AVERTISMENT DE SIGURAN
· Vasul din sticl nu este rezistent la temperaturi ridicate. V rugm s nu fierbei vasul în ap fierbinte peste 60 °C i nu îl introducei în cuptorul cu microunde sau nu îl splai în maina de splat vase.
Aspecte obligatorii
· IDac techerul sau alte piese sunt deteriorate, oprii utilizarea aparatului i mergei ia centrul de întreinere desemnat, solicitând profesionitilor s îl înlocuiasc sau s îl repare pentru a evita vtmarea.
· înainte de a dezasambla sau depana orice parte a aparatului, asigurai-v c acesta este oprit.
· în cazul în care cablul de alimentare este deteriorat, acesta trebuie înlocuit de un profesionist de la productor, de departamentul de întreinere sau de un departament similar pentru a evita pericolul.
· Nu permitei copiilor s foloseasc aparatul pe cont propriu i asigurai-v c nu se joac cu aparatul. Nu-I lsai la îndemâna copiilor. Vârstnicii sau persoanele cu dizabiliti i persoanele fr experien ar trebui s utilizeze produsul sub supraveghere i îndrumare.
Aspecte care pot duce la deces sau vtmare
· Nu utilizai alte accesorii sau piese decât cele furnizate pentru acest aparat pentru a evita
2

AVERTISMENT DE SIGURAN
incendii i vtmri corporale. · Nu lsai ca aparatul s funcioneze
nesupravegheat. · Avei grij când scoatei lamele de procesare a
alimentelor, golii recipientul (accesoriile specifice sunt prevzute în cutia de ambalare) i curai-le. Asigurai-v c acordai atenie lamelor ascuite pentru a evita tieturile.
Aspecte care pot duce la vtmare minor sau daune ale proprietii
· înainte de utilizare, v rugm s confirmai dac tensiunea este în concordan cu specificaiile aparatului, pentru a evita pericolele de siguran i deteriorarea aparatului.
· înainte de a utiliza aparatul, v rugm s v asigurai c masa este curat i curai uleiul la timp.
· Pstrai distana dintre aparat i alte aparate de buctrie de peste 30 cm.
· Dup utilizarea aparatului, v rugm s deconectai i s curai aparatul la timp.
· Trebuie s v asigurai c durata de funcionare continu a aparatului nu depete 15 secunde. în timpul funcionrii, dac se constat supraînclzirea, aparatul trebuie oprit timp de aproximativ 30 de minute, iar operaiunea poate continua dup rcire.
3

AVERTISMENT DE SIGURAN
· Acest produs este echipat cu un dispozitiv de protecie la supraînclzire încorporat. Când motorul ruleaz anormal sau este suprasolicitat, aparatul se va opri automat din motive de protecie. Dac aparatul nu poate fi pornit dup 30 de minute de protecie, aparatul trebuie trimis la centrul de întreinere al companiei. Nu dezasamblai aparatul pe cont propriu.
· Dac aparatul este blocat în timpul utilizrii, v rugm s oprii imediat alimentarea, deconectai cablul de alimentare, scoatei recipientul, scoatei alimentele, ateptai ca motorul s se rceasc înainte de a continua s îl utilizai.
· Dup utilizarea aparatului, curai prile în contact cu alimentele pentru a evita formarea mirosurilor neplcute datorate coroziunii reziduurilor.
DESCRIEREA APARATULUI
Denumirea pieselor
Recomandri
· Datorit diferenelor în aspectul produsului, diagrama este doar pentru referin. V rugm s consultai materialele din cutia de ambalare pentru detalii.
· Datorit diferenei de aspect i funcie a diferitelor tipuri de aparate, v rugm s consultai materialele din cutia de ambalare pentru detalii i opional citii descrierea funciilor.
4

DESCRIEREA APARATULUI

Bloc motor
Capac
Lame toctor

Buton vitez superioar Buton vitez inferioar
Capac lame

Recipient din sticl

Suport

DATE TEHNICE ALE APARATULUI

Denumire aparat
Toctor de carne

Nr. model MJ-LZ30W223

Tensiune nominal
220-240V~

Frecven nominal
50-60Hz

Putere nominal
300W

5

INSTRUCIUNI DE OPERARE
Modul de utilizare
1. Introducei orificiul interior al arborelui lamelor de procesare a alimentelor în recipientul de sticl, aliniindu-l cu arborele din oel, apsai-l pân la capt, apoi rotii-l uor. Rotaia uoar indic faptul c ansamblul este la locul su.
2. Tiai ingredientele în buci de cel mult 2 x 2 x 5 cm i introducei-leîn recipient. Note · îndeprtai pielea i tendoanele pentru ingredientele din carne. · Nu depii nivelul ,,maxim” al recipientului. · Dac poziia lamelor de procesare a alimentelor este deviat dup introducerea ingredientelor, v rugm s fixai poziia corect.
3. Aezai capacul pe recipient (cu suportul antiderapant în partea inferioar), apoi aezai uor blocul motor pe capac i pornii aparatul.
6

INSTRUCIUNI DE OPERARE
4. inei blocul motor cu o mân, apsai butonul de comutare, aparatul începe s funcioneze, eliberai butonul de comutare, produsul nu mai funcioneaz. Note · Robotul de buctrie nu trebuie utilizat mai mult de 15 secunde, iar intervalul dintre fiecare utilizare trebuie s fie mai mare de 2 minute. V rugm s ateptai 15 minute înainte de a utiliza robotul de buctrie dup 3 utilizri consecutive. · în timpul procesului de amestecare, dac ingredientele sunt lipite de recipient, v rugm s deconectai produsul, s scoatei capacul, s introducei ingredientele în recipient i apoi continuai s le amestecai.
5. Dup utilizarea aparatului, v rugm s ateptai ca lamele s se opreasc complet i deconectai aparatul înainte de a îndeprta blocul motor. Apoi deschidei capacul pentru a scoate lamele de procesare a alimentelor i, în cele din urm, scoatei ingredientele. Note · Avei grij când scoatei lamele de procesare a alimentelor.
7

INSTRUCIUNI DE OPERARE

Note
· V rugm s curai piesele în contact direct cu ingredientele înainte de utilizare i asigurai-v c sursa de alimentare este deconectat.
· Este un fenomen normal ca maina s se înclzeasc dup utilizare continu.
· Temperatura ingredientelor i a lichidului nu trebuie s depeasc 60 ° C; Capacitatea nu trebuie s depeasc nivelul maxim.
· Recipientul din sticl nu este rezistent la temperaturi ridicate. Nu îl fierbei în ap clocotit i nu îl introducei în cuptorul cu microunde.
· Dup fiecare utilizare, v rugm s consultai seciunile de ,,curare i întreinere” pentru curare i întreinere în timp util.
· Când amestecai, introducei lamele de procesare a alimentelor în recipient înainte de a aduga ingredientele.
· Este interzis tocarea ingredientelor uscate i a produselor medicinale chinezeti dure (cum ar fi spirifer, fructus nelumbinis, magnetit, etc).
REETE

Alimente

Greutate

Durat

recomandat recomandat

Observaii

Carne de porc

400g

15s

îndeprtai pielea, tendoanele i oasele. Tiai carnea în buci de 2 x 2 x 5cm i utilizai butonul de mare vitez

Carne de 400g

15s

vit

îndeprtai pielea, tendoanele i oasele. Tiai carnea în buci de 2 x 2 x 5cm i utilizai butonul de mare vitez

8

RECIPE

Alimente

Greutate

Durat

recomandat recomandat

Observaii

elin

300g

Morcov Castravei

300g

Coriandru 100g

Usturoi Ceap

300g

15s Funcionare intermitent

Utilizai butonul de mare vitez

15s

Tiai alimentele în buci

Funcionare de 2 x 2 x 2cm i utilizai

intermitent butonul de mare vitez

15s Funcionare intermitent

Utilizai butonul de vitez sczut

15s Funcionare intermitent

Utilizai butonul de mare vitez

Ardei iute

300g

30s Funcionare intermitent

Utilizai butonul de mare vitez

CARE INSTNICTIONS
Curarea
Note
· Este strict interzis introducerea bazei în orice lichid. Aceasta nu poate fi splat, dar poate fi curat cu o cârp umed.
· Nu utilizai produse abrazive i ali ageni de curare, piesele nu pot fi curate în maina de splat vase i nici dezinfectate în dulapul de dezinfectare.
· Avei grij la curarea lamelor de procesare a alimentelor.

9

CARE INSTNICTIONS
Dup utilizarea produsului, piesele detaabile trebuie curate imediat, v rugm s consultai urmtoarele operaiuni pentru curare: 1. Scoatei capacul, lamele de procesare a alimentelor i
recipientul înainte de curare. 2. Toate lamele de procesare a alimentelor pot fi demontate i
curate. Se recomand purtarea mnuilor la curarea lamelor i scoaterea lamelor aa cum se indic în imagine.
3. Capacul, lamele de procesare a alimentelor, recipientul i alte accesorii pot fi splate sub jet de ap sau splate în ap cald cu detergent.
4. Dac piesele sunt ptate de suc de fructe i legume, adugai câteva picturi de ulei de gtit pentru a le terge înainte de cltire, lucru care poate elimina mai bine petele.
5. Dup curare i uscare, asamblai robotul de buctrie. Lamele de procesare a alimentelor trebuie acoperite bine pentru a evita zgârieturile.
întreinerea
Dac nu este utilizat mult timp, v rugm s depozitai aparatul într-un loc uscat i ventilat pentru a preveni formarea umezelii i rugina motorului, care pot afecta utilizarea.
10

GHID PENTRU UTILIZATOR
Analizarea defeciunilor i depanarea problemelor tehnice
Recomandri
Dac problema persist sau apar alte probleme, v rugm s contactai Centrul de asisten pentru clieni al Midea pentru asisten.

Defeciune
Produsul nu funcioneaz

Cauz posibil
Stecherul de alimentare nu este conectat
Arborele motorului nu este aliniat cu arborele lamelor de procesare a alimentelor.

Soluie
V rugm s verificai dac aparatul este conectat
Verificai dac arborele principal al motorului i arborele lamelor de procesare a alimentelor sunt instalate corect.

Apsai marginea butonului de comutare, în loc de centru.

Apsai centrul butonului de comutare în direcia vertical pentru a porni aparatul.

Motorul emite un miros neplcut în timpul procesrii

Este normal ca aparatele noi s emit un miros deosebit

Este normal ca aparatele noi s emit un miros deosebit atunci când sunt utilizate pentru prima dat. Dup câteva utilizri, mirosul va disprea

Aparatul a fost folosit o perioad prea lung de timp

Dac este utilizat o perioad lung de timp, aparatul trebuie oprit i rcit timp de 30 de minute.

Aparatul vibreaz grav în timpul procesrii.

Este normal ca acest aparat s vibreze la procesarea alimentelor.

Operate the machine by hand. After rapid intermittent operation, this situation no longer occurs.

Arborele motorului nu este aliniat cu arborele lamelor de procesare a alimentelor.

Verificai dac arborele principal al motorului i arborele lamelor de procesare a alimentelor sunt instalate corect.

Lamele de procesare a alimentelor nu se rsucesc dup ce au funcionat o perioad de timp

Exist prea multe ingrediente în recipient.

Oprii alimentarea aparatului, scoatei motorul i cadrul mediu i reducei cantitatea de ingrediente.

Aparatul a fost folosit o

Deconectai aparatul i lsai-l s se

perioad prea lung de timp rceasc timp de 30 de minute.

11

GHID PENTRU UTILIZATOR
Diagram schematic de circuit Recomandri
Liniile pot suferi modificri fr notificare prealabil.
Protejarea mediului Aparatul nu trebuie eliminat împreun cu deeurile menajere obinuite. La sfâritul duratei de via, aparatul trebuie livrat corespunztor la un punct de colectare pentru reciclarea echipamentelor electrice i electronice. Prin colectarea i reciclarea aparatelor vechi, aducei o contribuie important la conservarea resurselor noastre naturale i asigurai o eliminare sigur din punct de vedere ecologic.
12

S.C. MARELVI IMPEX S.R.L. Calea Cernauti, nr. 114, Radauti, 725400, Suceava, Romania office@marelvi.ro
Made in China

Read User Manual Online (PDF format)

Loading......

Download This Manual (PDF format)

Download this manual  >>

comfee User Manuals

Related Manuals